reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja Gabusie rodzilam od momentu polozenia na porodowke 10 h a od pierwszego skurczu to bedzie 20 h wiec luz...

nudzi mi sie,Gaba teraz zasnela, m poszedl polozyc sie z nia a ja siedze i sie nudze...

dziewczyny sie weekenduja...pustki okrpne....

a ja wogoel dostalam @ i zle sie czuje....

reklama
ja rodzilam od 6 do 20:34 (cesarka zakończony poród) wymęczyli mnie nie ziemsko

amandee - no wlasnie tez sie dziwilam ze bartek juz ząbki lekarz powiedzial ze dziąsła przygotowują sie do ząbków. A jak Bartek miał 1 mc to lekarz już zauważył jeden (który może wyjść dopiero za jakiś czas ale widział i sam się zdziwł).

A my dzisiaj od rana znowu na nogach:
kościół, apteka, jezioro Kierskie (zobaczyć ile jachtów pływa zboczenie mojego S), Leroy Merlin, Dom obiad, przewieź manele koleżanki mojej mamy bo odeszła od faceta, potem znowu dom zabrać malego i do roboty mamy bo w pt tak lalo ze samej mi sie nie chcialo, wykaplam malego i proboj uśpic

Ja chyba sie wybiore z Bartkiem na basen ale na początku na krótko bo w waniennce ladnie sobie chce pływać i się uśmiecha ale długo to nie jest wiec w basenie tez długo moze nie wytrzymać macie jakieś propozycje co do basenu na pewno bede chciała z S jechać bo sama to nie podołam

Ostatnia edycja:
hej, wpadam się przywitać i znowu spadam.. zmęczona jestem, dzisiaj trzy godziny na mieście latałam na obcasach i mam dość ;) do tego mąż już mi pojechał i już mi smutno.. ale za to dowiedziałam się że jak będziemy nad morzem to przyjadą nasi znajomi (para z dzieckiem i chłopak z dzieckiem - jego żona niedawno urodziła drugie (w 18minut!!!) i zostanie w domu) i nawet udało się im zarezewrować miejsce w tym samym pensjonacie więc będzie bosko :D ja rodziłam 10godzin, ale u mnie dziwnie liczyć bo skurcze miałam wywoływane a pęcherz z wodami przebijany więc to jest czas największych skurczy który normalnie trwa 3/4 godziny :/ zmykam na jakiś film z bratem i spać, dobranoc!

dzien dobry
my juz nie spimy od 10 minut,m poszedl juz do pracy.... jak ja nienawidze poniedzialku....

zle sie czuje,mam @ i umieram...

An ja na Suchy Las jezdze i jestem zadowolona, bo jak Gaba byla mala to tam jest takie wieksze ala jakuzzi i tam siedzialam Z mloda. pozatym tam jest woda ozonowana i chyba jeszcze na batorego jest ozonowana...lepeij takie baseny wybierac na poczatek przygody basenowej....

Gaba budzi sie juz tylko raz w nocy...wiec czuej sie coraz bardziej wyspana:)

eeeee szittttt:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak na zlosc m mi dzisiaj dokumentow nie zostawil od auta...zapomnial......szittttt:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Natuska czemu bedzie jazda? z ta twoja lekarka? to moze zmien?

mamagabi hej hej ja też już dziś sama jakiś spacerek??my nie śpimy od 7 więc czekam na propozycje:)

hej postaram was nadrobić kochane:) ja dziś jadę z Zosią do alergologa bo nasza rodzinna stwierdziła że już nie może przepisywać recepty na mleko bebilon pepti 2 i muszę mieć zaświadczenie od alergologa więc jedziemy na 15.45

ehhh znów szara rzeczywistość bez m

hej dziewczyny :-)
witam z pracy :-( nocka moja masakryczna Lula ciągle się budzi, smoczek jej wypada i jest ryk, przewala się w tym wyrze wrrrr jestem nieprzytomna i jeszcze się z R. pokłóciłam rano :-( beznadzieja :-(
Marcia fajnie że dobrze wszystko u ciebie :-)
Natusia ja nie piszę w weekend bo chwilowo netu nie mam w chacie :-(
Tygryś piękne ci się wakacje szykują :-)
Amande ja też jestem chustowa mama i bardzo chwalę sobie takie rozwiązania :-) właśnie nad morze nie bierzemy nawet spacerówy chusta nam starczy

reklama
Witam was
Wyklniecie mnie pewnie ale niestety cholera chocbym sie zesrala to nie mam kiedy napisac.
znowu caly weekend w pracy.
do tego dostalam okres wiec myslalam ze umre tam.

ale ciesze sie bo 5 sierpnia jedziemy nad morze. ze znajomymi ktorzy tez maja dziecko wiec bedzie super...

teraz uciekam z psem do weta a potem na spacer z Jula.

Do góry