reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej dziewczynki,
Jestem po 6 dniach...ufff Na-tuska dzięki za pamięć:)

Basia śpi już, ładnie mi tu zasypia na działce:)
Tygrynka nie fajne przygody mieliście, ale miłego wypoczynku! Ja też bez męża:(
Nadrobiłam, ale wszytskiego nie pamietam...co do chusty to ja kupiłam przed wyjazdem nad morze (Basia miała 11 miesięcy) i mała uwielbia, a bałam się, że tak póxno to już nie będzie chciała być noszona, ale się sprawdza i poleca,, do 3 lat mozna dziecko nosić, Basia ma już ponad 10 kg:) i mnie kręgosłupani brzuch nie bolał:)

Dobrej nocki!

reklama
An82 biedny brzuszek Bartusia :-( oby już mu przeszło, Ty też widzę się stresu najadłaś..

Karola pozytywnego rozpatrzenia sprawy, kciuki mocno zaciśnięte!

MamaGabi ja bardzo chętnie się wybiorę, ale mam wuchtę kompleksów po ciąży (na czele z nadwagą i pooranym rozstępami brzuchem), ale mam nadzieje, że jak wrócisz to się wykaraskam z nich i będę je miała gdzieś :tak:

Na-tuska świnki już radośnie kwiczą :-D

27 stycznia 2011 817.jpg

Ale Ty chyba też masz działkę poza Poznaniem? Bo ja jeszcze nie zmotoryzowana, acz chętna zawsze i mobilna tylko w zakresie mpk, tudzież linii podmiejskich :dry: A to Dzieci miały radochę z mcdonaldem!

Skrzat Basiunia chętnie się chustowała?

hej dziewczynki!
Guzik łelkom bak ;)
Karola a gdzie jedziecie nad morze? super że coś rusza w Twoich sprawach, zdrówka dla Julki!
Natuśka zdrówka dla Twojego parszywego mężusia, niech mu szybko przejdzie, co by Wam działeczki nie zajmował ;) i co najważniejsze - nie zaraźcie się!!
my byliśmy na basenie z młodym pierwszy raz jak miał 3mies, na Batorego, tam też jest ozonowana woda..ja zawsze chodze z mężem bo jest wtedy o wiele wygodniej, jedno ubiera dziecko, drugie w tym czasie siebie i potem przejmuje młodego.. my kupilismy paczkę tych majteczek w biedronce 13zł za 12sztuk, a na basenie były chyba 3zl za sztukę. zawsze braliśmy ręcznik młodego do samego basenu żeby od razu po wyjściu go owijać bo szybko się wychładza ciałko. no i standard - picie i jedzonko na potem bo wychodzi głodomorek (kiedyś cyca nawet w wodzie wcinał :D) w Kozich też byliśmy i też się nam podobało :)
dzisiaj miałam w domu maruda i głodomora w jednym, co chwile mniam i mniam... po południu humor mu siię poprawił i już było fajnie :D

Amandae ja w Skórzewie mieszkam, w domu jednorodzinnym :-) jak co to możemy się kiedyś na kawkę zgadać czy u mnie czy u Ciebie jak wolisz :-) i prosiaki dostaną trawkę :-) albo wezmę je na weekend i mi skoszą trawnik buehehe :-D :-D :-D

co do pieska, to piesek mojej koleżanki.. zostawiła Go znajomym pod opieka jak jechała na wakacje.. żeby było śmieszniej jakoś piątek/sobota chyba w nocy wyjeżdżała na wakacje.. a w sobotę piesek uciekł opiekunom :-/ ja bym się chyba pod ziemię schowała.. szukamym, ale szanse marne.. piesek rasowy wiec niezły kasek.. a bez chipa nic się nie zrobi :-/

hej
natuska chciałam rozszarpać babkę ale szyby w rejestracji mi to uniemożliwiły ;p
mamagabi a ja tam lubię jak rozpętałem 2 wojnę św:) dziś ma być piękny dzień co robimy??
michasia oj.... no to faktycznie kiepsko z pieskiem;/

my byliśmy na basenie tylko 2 razy ale było fajnie!!

m dziś tak głośno się zachowywał że obudził mnie a miałam stopery no i Zosię oczywiście o 6.40;/ ehh mówię wam;/

Michasia baardzo chętnie, tylko nie wiem jaki dojazd do skórzewa jest.. ale zapraszamy też do nas. Może nie ma u nas atrakcji dla małych chłopców (są kotki do wymęczenia, świneczki)
27 stycznia 2011 691.jpg
o ile nie mają alergii, a Ty arachnofobii
27 stycznia 2011 590.jpg
I żółwiki bardzo się ucieszą:
27 stycznia 2011 1334.jpg

Eh to pewnie źli na opiekunów, co?

Na-tuska rewelacja, kiedy i gdzie a my się stawimy po zielsko :-D:-D

Guziczek M. tak chrapał?

reklama
Do góry