reklama
Ania ale w nocy pewnie bedziesz musiala ze 2 razy wstac ja Bartka wykąpalam i normalnie zasnąl w łózeczku
dobrze ze babcia wróciła odetchnelam troche bo chociaz jest i nie pomaga to duchowo mi jakos lepiej a maly strasznie marudzi. Karolinka jest śliczna
a gdzie rodzilas ?
amande - fajnie ze twoja Zosia nie przechodzila kolek tylko sie cieszyc mój chyba teraz ma okres ząbków macie jakies propozycje czy te szczoteczki takie co sie masuje dziaselka to sa dobre czy moze cos innego jest lepsze
dobrze ze babcia wróciła odetchnelam troche bo chociaz jest i nie pomaga to duchowo mi jakos lepiej a maly strasznie marudzi. Karolinka jest śliczna
amande - fajnie ze twoja Zosia nie przechodzila kolek tylko sie cieszyc mój chyba teraz ma okres ząbków macie jakies propozycje czy te szczoteczki takie co sie masuje dziaselka to sa dobre czy moze cos innego jest lepsze
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
An kup zel Dentinox albo Bobodent i smaruj dziaselka,moja Gaba nie dala sobie tej silikonowej nakladki do dzioba wsadzic a co dopiero masowac.., a Bartus Twoj ma juz stale pory drzemek? albo kapieli. ja Gabe od samego poczatku przyzwyczajalam do tego zeby miala kapiel o stalych porach i drzemki chociaz na poczatku to trudne to tez o stalych porach.... i zawsze mi o 1 i 3 budzila sie na cycusia...
Gaba marudna wogole jest okrutnie... teraz juz po kapieli padla i spi...
a my z mezem ogladamy "Pan i Pani Kiler"
Gaba marudna wogole jest okrutnie... teraz juz po kapieli padla i spi...
a my z mezem ogladamy "Pan i Pani Kiler"
mamagabi stele pory ma na drzemki rano popoludniu to mu sie teraz tak rozbilo troche bo duzo biegania mielismy ale kapiel zawsze mu robie miedzy 20 a 21 zeby potem wlasnie budzil sie w noc jak naj mniej czasem zdaza mu sie raz w nocy o 3 a czasem 2 razy o 1 i o 4 standardowe godziny ale tylko na jedzenie. Bartuś chetnie wklada do buzi moj palec bądź nawet zewnątrz reki. A wczoraj popoludniu jak spal z tatusiem i sie przebudzil to Bartek wziął rękę S i nuplał a S na to myślałem że mi jakieś mrówki po ręce łażą a to było takie śmieszne bo sam se wziął jego ręke i sobie nuplal (delkiatne pobudka taty
)
Natuska - ja już musze Bartkowi zakładać body 74 bo 68 mu ściska w tyłku lepiej jak ma luźniejsze a pajacyki 68 za małe
Natuska - ja już musze Bartkowi zakładać body 74 bo 68 mu ściska w tyłku lepiej jak ma luźniejsze a pajacyki 68 za małe
Ostatnia edycja:
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Natuska a jak rodzicom idzie remont??? a Gaba tez marudna dzisiaj, taki dzien ze dzieci marudza...
an a o co chodzi z tym jankesem???
an a o co chodzi z tym jankesem???
Ja kapie mala miedzy 19 a 20. w nocy budzi sie raz albo dwa na cyca, zanim sie naje i zasnie to kolo godziny zawsze zejdzie. Dzisiaj na pewno beda dwie pobudki, tak jak An napisalas, bo szybciutko zasnela. A rodzilam na lutyckiej i nie zaluje
reklama
Michasia84
Fanka BB :)
jakoś mnie konkurencja nie rusza
taka branża że rynek nasycony
:-)