reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Gaba mi dopiero zasnela,trzy drzemki miala dzisiaj to i ciezko jej bylo usnac, bylismy u znajomych to kurde nei wiem co w nia wstapilo,krzyczala,darla sie ciagle na raczkach u mnie i wkoncu musielismy sie ubrac i do domu przyjsc a w domu odrazu calkiem inne dziecko...oszaleje z nia...

Michasia pomyslki sie zdarzaja:) nawet najlepszym...wiec glowa do gory nei bedzie zle...

Aniaa tak pogoda na wszytkie dzeci wplywa tak niekorzystnie...
Lilou a czemu nie wiesz czy pojdziecie na poprawiny?
Rikapa to gratki dla Ritki:) a ty cies sie odpoczynkeim,niewaznie ze nigdzie nie pojedziecie wazne ze odpoczniesz w domku...

Ostatnia edycja:
reklama
Staś zasnął o 19 po czym obudził się o 20 i nie śpi do teraz.. Leży sobie na łóżku i gada do siebie:-)

Rikappa witaj, szkoda że tak rzadko udaje Ci się zajrzeć.. za 3 tyg sobie odpoczniesz:)coś planujecie na urodzinki Ritki?

MamaGabi ja mam ochotę iść ale P mniejszą.Może dlatego że świadkiem tego kupla który bierze ślub (to on poznał nas z P) jest mój ex z którym byłam 3 lata..
co do Gabi to może pogoda tak na nią wpływa? coś chyba dziś wszystkie dzieci nieswoje:/ moją Oli to roznosi w chacie :/

Ja nadal segreguje zdjęcia..chyba zbankrutujemy na wywoływaniu:/

Ostatnia edycja:
Marcia ty lez w łóżku i sie nie ruszaj tylko do kibelka bo ja mialam plamienie i musialam lezec nie ryzykuj

Mojej kumpeli ukradli drugi raz samochod i drugi raz odnalezli i musialam jechac z nia po niego bo byl na parkingu policyjnym (w Wysogotowie) a jeszcze mam zastepstwo w pracy za mame wiec jestem strasznie zmeczona

A właśnie przed chwila S wkurzyl :wściekła/y:mnie on kurcze mysli ze jak se robi ten porrrypany jacht i nie poswieca nam czasu to jest wszystko oki. Jakja mu mowie że traci czas i nie widzi jak się zmienia Bartek to mi gada że musiałby sie zwolnic z pracy Przykro mi jak tak mowi, Zero przytulenia, rozmowy nic dzisiaj przyjechal do domu i mowi ze jest balagan (nie wiem gdzie) a w swojej chacie ma taki burdel ze nic nie mowi Boże ryczeć mi sie chce, Zawsze w kłótni to moja wina we wszystkim. :wściekła/y::-(Zero jakiegoś romantyzmu wkurza mnie na maksa ide se tv poogladac moze mi sie jakos humor polepszy :-(

An nie denerwuj sie... maly wyczuje i bdzie niespokojny..tak to bywa z facetami niestety...moj tez obraznoy na mnie bo kazalam mu gabe nakarmic a on podszedl do niej z lyzeczka, ona sie odwrocila to stweirdzil ze niecche jesc i juz...i woogle wkurza mnie i mu pow ze on tylko ostatnimi czasy jest od bawienia sie tylko z gaba bo ani jej nie nakarmi ani uspi nic...tylko ja a potem ot pretnesje bo tobie daje buzi a mi nie....
An faceci tak maja ze jak sie z nimi kloci to zawsze wine zwala na ciebie...masakra.

Lilou a to sprawa jasna.faceci nie lubiaex swoih bylych wiesz sama swiadomosc ze tak dlugo byliscie razem i duzo was laczylo i to dl a twojego m ciezki temat...wiec nie ma sie co mu dziwic

Rikapa 100LAT dla Ritki :tak: za rok "zerówka":szok:

an82
no tak to jest z facetami :wściekła/y: musimy ich wychowywać:-D i łańcuchy skracać :-D
Ja mojemu od tygodnia się prosze o wyczyszczenie żelazka bo nie umiem tam tego "gów..." odkręcić a ten zapomina i dzisiaj do Niego dzwonie że jak zapomniał to ja jutro prasuje a On sam zapiernicza z porządkami :-D no i wielce mnie przepraszał przez telefon, jestem ciekawa jak wróci z pracy czy wyczyści to zelazko ;-)

źle się wyraziłam :-D Ritka ma 4 latka 10 sierpnia tzn. tak jak ja mam urlop :-) ogólnie robie imprezę dla rodzinki a później dla koleżanek :-) więc zapraszam :-) będzie tort w kształcie kłapouszka :-)

hej, melduję się :)
nadrobiłam wszystko ale nie dam już rady odp, jedynie: Marcia uważaj na siebie!
jak wyjechaliśmy w czw o 15 to zajechalismy na miejsce o 24 :/ deszcz, korki, dodatkowo 100km od domu wyprul nam pies na droge, poharatal auto a sam zdechł, policja, czekanie itp.. ale tutaj super, pogoda w kratke, raz deszcz raz slonce, ale cieplo. mlody wciaz na dworze, duzo je, duzo biega, nie ma czasu na spanie.. my dzisiaj poszlismy na koncerty i do pubow i po 3 wrocilismy do domu, wytanczylam sie wybawilam.. dostalam juz prezent na rocznice od meza bo niechciacy znalazlam :D boski wisiorek - dwie zlaczone obraczki, jedna z żółtego złota druga z białego, po prostu piękny.. i nawet nie mysle ze juz w ndz wyjezdza i sie nie bedziemy 2tyg widziec bo sie zaplacze... no i to chyba tyle u mnie, zmykam do spania, zwlaszcza ze mlody dzisiaj spi z babcia wiec skorzystam z wolnego poranka :D
trzymajcie sie cieplutko :*

hej
więc
Bylam wczoraj na IP. Wszystko dobrze moja fasolka ma 8cm! Plamienia mam z szyjki, pekaja mi naczynka prawdopodobnie i od aplikowania luteiny. Tak to ciaza prawidłowa. Mam się poprostu oszczędzać i leże. Odrazu mi ulżyło...a bóle od rozciągania macicy są.

:-)

reklama
Marcia uff.. to już całkiem dobre wieści! Niech się Fasolinka trzyma i nadal pięknie rośnie. Dbajcie o siebie! Jak Nikoś? A Pascal bardzo mi się podoba, a jeśli Dziewczynka to macie jakieś pomysły? Chyba że przeoczyłam Twój post, to przepraszam.

Drakenowa - Zosia na szczepieniu 4.07 ważyła 5300g (ur.3380, spadek 3200), jak jest tak deszczowo to nie upomina się już tak często o jedzenie.

Tygrynka ulalala romantyk! A Ty o 4 znikasz do spania? :szok:

A wczoraj przyszła chusta i się nosiłyśmy, narazie po domu próby, ale nieźle wyszło, Młoda od razu zasnęła, więc chyba się podoba :-) K. też nosił (jemu wyszło za pierwszym razem wiązanie, ale troszkę mu materiału brakuje na brzucholka:-D) mimo że się zapierał że woli nosidełko i w chuście nie będzie chodził.

Rany co za pogoda! Dostanę na łeb w domu :wściekła/y:

Do góry