reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Dzieki dziewczyny,
Czasem sie musze wyzalic bo w domu mają mnie dosyć heh...
Natuska kurcze szkoda ze sie spoznilas młody był wczoraj na kulkach
Amandae dla dziewczynki podoba mi się najbardziej Ninka a dla chłopca mam więcej propozycji bo jeszcze mi sie Olaf podoba i Tymek :-)
u mnie chuta odpada bo dzidzior to zimorodek i nie wyobrazam sobie miec kurtki dziecko ubrane i chusta
Czasem sie musze wyzalic bo w domu mają mnie dosyć heh...
Natuska kurcze szkoda ze sie spoznilas młody był wczoraj na kulkach
Amandae dla dziewczynki podoba mi się najbardziej Ninka a dla chłopca mam więcej propozycji bo jeszcze mi sie Olaf podoba i Tymek :-)
u mnie chuta odpada bo dzidzior to zimorodek i nie wyobrazam sobie miec kurtki dziecko ubrane i chusta
Ostatnia edycja:
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
HEJ LASECZKI
Macia dobrze ze fasolinka rosnie a ty lez kobietko...
ta ta wiem natuska ma racje nudne jestesmy nie???? i zal sie ile chcesz my posluchamy....:-)
Amandae fajnei ze chustujecie sie ja niechcialam bo nie bylam przkeonana,mialam wrazenie ze mala przyzywtyczaje do noszenia na raczkach itp. i teraz troche zaluje ale tylk otroche bo i tak nie moglabym duzo nosci ze wzgledu na prtzebyta operacje kregoslupa wiec odpada...
Tygrynka fajnei ze dojechaliscie,ale przygody.... ufff....
Natuska ja bym poszla ale mala moja za mala na kulki chyba jeszcze.....
a ja pospalam teraz troche z Gaba i zaraz od sklepu na zakupki jakies male bo swiatlo w lodwoce
a swoja droga to ogladam jednym okiem na VIVA Disco Polo i mnie krew zalewa bo kiedys to byly przeboje a teraz????? teledyski przepelnione lachonami i wypasionymi brykami a sens pisoenki zaden....zenada totalna....
Macia dobrze ze fasolinka rosnie a ty lez kobietko...
Amandae fajnei ze chustujecie sie ja niechcialam bo nie bylam przkeonana,mialam wrazenie ze mala przyzywtyczaje do noszenia na raczkach itp. i teraz troche zaluje ale tylk otroche bo i tak nie moglabym duzo nosci ze wzgledu na prtzebyta operacje kregoslupa wiec odpada...
Tygrynka fajnei ze dojechaliscie,ale przygody.... ufff....
Natuska ja bym poszla ale mala moja za mala na kulki chyba jeszcze.....
a ja pospalam teraz troche z Gaba i zaraz od sklepu na zakupki jakies male bo swiatlo w lodwoce
a swoja droga to ogladam jednym okiem na VIVA Disco Polo i mnie krew zalewa bo kiedys to byly przeboje a teraz????? teledyski przepelnione lachonami i wypasionymi brykami a sens pisoenki zaden....zenada totalna....
lilou
Fanka BB :)
Hej,
ja na szybko bo dziś mamy napięty terminarz
Idziemy jednak na te poprawiny, a jeszcze nie mamy prezentu (właśnie nie wiem czy daje się w kościele czy na poprawinach???).
Ja też wiąże Stasia w chustę super sprawa (a kiedyś byłam przeciwniczką twierdząc że dzieciom nie wygodnie) ale Staś zachwycony
amandea a jaką chustę kupiłaś? tkaną czy elastyczną?
Marcia dobrze że z fasolką dobrze! oszczędzaj się
Ja rodziłam Oliwkę w styczniu
natuska my chodzimy na aktive na warszawką (chyba największy) ale wiesz fajny otworzyli w malcie, duży ciekawych zabawek i atrakcji.
ja na szybko bo dziś mamy napięty terminarz
Ja też wiąże Stasia w chustę super sprawa (a kiedyś byłam przeciwniczką twierdząc że dzieciom nie wygodnie) ale Staś zachwycony
amandea a jaką chustę kupiłaś? tkaną czy elastyczną?
Marcia dobrze że z fasolką dobrze! oszczędzaj się
natuska my chodzimy na aktive na warszawką (chyba największy) ale wiesz fajny otworzyli w malcie, duży ciekawych zabawek i atrakcji.
Ostatnia edycja:
Dziewczyny napiszcie cos wiecej o tych chustach! Prosze;-) Bo ja myslalam zeby kupic, ale raczej nosidelko. w chuscie to mi sie zawsze wydawalo ze biednemu dziecku niewygodnie
A mi by sie bardzo cos takiego przydalo na spacery z psem, bo teraz mam z tym mega problem i lece szybko tylko na trawke przed blokiem jak mała spi...

lilou
Ja Ci napiszę wszystko co wiem nawet wstawię zdjęcia zadowolonego Stasia w chuście, ale wieczorkiem jak wrócimy z maratonu;-)
A w tym czasie poczytaj :
chustomania Instrukcje
A w tym czasie poczytaj :
chustomania Instrukcje
Lilou - tkaną kupiłam. A Ty w jakiej Stasia nosisz?
Aniaa23 - ja kupiłam żeby się samej przekonać bo dzieci są różne, i różne opinie. Moja Zosia jest zachwycona, mój K. który chciał nosidełko pierwszy się obwiązał, więc dla niego tylko większą chyba kupimy (7m.)
A wybrałam chustę żeby mieć większy kontakt z dzieckiem. Też miałam pełno obaw np. że rozpieszczę córkę (jak MamaGabi myślała) albo że Zosi będzie niewygodnie, że mi wypadnie, że nie dam rady omotać się tym materiałem, ale wszystkie zniknęły.
No i miałam dość dygania wózka na 3. piętro, a musiałam wnosić bo Zosia w nim śpi w ciągu dnia. Oczywiście drugi stoi w mieszkaniu, ale tego nie chce moje dziecię. A myślalam że jej frajdę zrobię, takim starym wozekiem na dużych kołach, fajne amortyzatory, rewelacyjnie buja.. ale nie
Chusty wiązane
a co jest w tym aktivie?
Pogoda się poprawia! Widzę niebo!
Aniaa23 - ja kupiłam żeby się samej przekonać bo dzieci są różne, i różne opinie. Moja Zosia jest zachwycona, mój K. który chciał nosidełko pierwszy się obwiązał, więc dla niego tylko większą chyba kupimy (7m.)
A wybrałam chustę żeby mieć większy kontakt z dzieckiem. Też miałam pełno obaw np. że rozpieszczę córkę (jak MamaGabi myślała) albo że Zosi będzie niewygodnie, że mi wypadnie, że nie dam rady omotać się tym materiałem, ale wszystkie zniknęły.
No i miałam dość dygania wózka na 3. piętro, a musiałam wnosić bo Zosia w nim śpi w ciągu dnia. Oczywiście drugi stoi w mieszkaniu, ale tego nie chce moje dziecię. A myślalam że jej frajdę zrobię, takim starym wozekiem na dużych kołach, fajne amortyzatory, rewelacyjnie buja.. ale nie

Chusty wiązane
a co jest w tym aktivie?
Pogoda się poprawia! Widzę niebo!
Ostatnia edycja:
Michasia84
no to my mieliśmy nosidełko.. ale tylko przy Gabrysiu się sprawdziło.. Marcel nie lubił bardzo..
nudzi mi sie dziś jak nie wiem co.. :-(
nudzi mi sie dziś jak nie wiem co.. :-(
reklama
No i sie pogodzilismy ale co dzisiaj zle sie czulam to mnie zostawil i pojechal se zagle prostowac czy sprawdzac pierun go wie ehhh cooo z tymi facetami jest ja nie wiem. Dobrze ze dzisiaj mama przyjechala bo sie zajela malym a ja z wielka checia zrobilam obiad 
Przyjezdza rodzinka która jedzie w gór do domu nad morze i u nas nocuja musze malego obudzic bo potem nie bedzie chcial zasnac a w koncu druga drzemka po 1h chyba mu zeby wylaza lub sie przygotowuja dziasla (tak lekarz mowil) bo marudzi jak 150.
ja tez za chusta nie za bardzo znaczy nie jestem przekonana jak moj ma okolo 8 kg to raczej by sie juz nie zmiesci ale od kuzynki dostalismy nosidlo w domu go ze dwa razy przyzwyczajalam i raz wyszlam tylko na chwile to jakos wytrzymal ale tez boje sie o jego kregoslup.
Wieczorkiem jak bartusia uspie to wlece i poczytam co napisalyscie
Marcia a może lepiej jakbyś stosowała duphaston on jest drogi ale do ustnie sie go używa (na doz.pl najtanszy)
Przyjezdza rodzinka która jedzie w gór do domu nad morze i u nas nocuja musze malego obudzic bo potem nie bedzie chcial zasnac a w koncu druga drzemka po 1h chyba mu zeby wylaza lub sie przygotowuja dziasla (tak lekarz mowil) bo marudzi jak 150.
ja tez za chusta nie za bardzo znaczy nie jestem przekonana jak moj ma okolo 8 kg to raczej by sie juz nie zmiesci ale od kuzynki dostalismy nosidlo w domu go ze dwa razy przyzwyczajalam i raz wyszlam tylko na chwile to jakos wytrzymal ale tez boje sie o jego kregoslup.
Wieczorkiem jak bartusia uspie to wlece i poczytam co napisalyscie
Marcia a może lepiej jakbyś stosowała duphaston on jest drogi ale do ustnie sie go używa (na doz.pl najtanszy)
Ostatnia edycja: