reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hejka melduje sie ze jestesmy w domu kurcze mialbyc to odpoczynek a taki za piee..sz ze masakara wieczorkiem poczytam i opisze co sie zdazylo

reklama
Ta pogoda to na te zupelnie malutkie dzieciaczki chyba tez wplywa... Bo moja Karolina dzisiaj od rana tylko u mnie na rekach byla cichutko, jeszcze nigdy sie tak nie zdarzylo. A teraz spi juz od ponad 3h:)

Pogoda to na wszystkich wpływa, ja zmykam podac leki maludom i ich kapać :tak:

Gdzie jesteście????????????? nie ma z kim pogadac o pierdu pierdu :(:-(

Ostatnia edycja:
No właśnie pustki takie :(

Zimno ciemno dziś nosa za drzwi nie wystawiłam:/ jutro ślub znajomych, ciekawe czy pogodę będą mieli..w niedziele mamy iść na poprawiny, ale nie wiem czy się zdecydujemy..
P dostał wolne na poniedziałek i wtorek :) 4 dni razem :)

dałam radę :-) jeden raz tylko sweterka nie spakowałam do jednej paczki.. i dostała babka wybrakowaną.. i nie mam pojęcia jak to się stało.. poprostu nie był przyszykowany.. wiec umknęło i mi i lasce która sprawdzało.. ale poszła dzisiaj druga paczka do niej.. mam tylko nadzieję że szef jak się w poniedziałek dowie to mnie nie rozniesie :-?

reklama
witam i ja :-) czasu brak na pisanie, cały czas praca :-/ jeszcze 3 tygodnie i wolne ;-) nigdzie nie wyjeżdżamy ale chociaż sobie odpocznę no i Ritka ma 4 latka :-)

Do góry