reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Pogoda to na wszystkich wpływa, ja zmykam podac leki maludom i ich kapać 
Gdzie jesteście????????????? nie ma z kim pogadac o pierdu pierdu
:-(

Gdzie jesteście????????????? nie ma z kim pogadac o pierdu pierdu
Ostatnia edycja:
lilou
Fanka BB :)
No właśnie pustki takie
Zimno ciemno dziś nosa za drzwi nie wystawiłam:/ jutro ślub znajomych, ciekawe czy pogodę będą mieli..w niedziele mamy iść na poprawiny, ale nie wiem czy się zdecydujemy..
P dostał wolne na poniedziałek i wtorek
4 dni razem 
Zimno ciemno dziś nosa za drzwi nie wystawiłam:/ jutro ślub znajomych, ciekawe czy pogodę będą mieli..w niedziele mamy iść na poprawiny, ale nie wiem czy się zdecydujemy..
P dostał wolne na poniedziałek i wtorek
*J*U*L*K*A*
z prognozy pogody wynika że jutro tez będzie padać :-(
Michasia84
ja jestem dziś chora.. 3/4 dnia w kibelku spędziłam.. wszystko ma paskudny smak.. leżę i zdycham.. mam nadzieję że jutro będzie juz dobrze..
*J*U*L*K*A*
ja jestem dziś chora.. 3/4 dnia w kibelku spędziłam.. wszystko ma paskudny smak.. leżę i zdycham.. mam nadzieję że jutro będzie juz dobrze..
ojojoj no to zdrówka życze

Michasia84
dałam radę :-) jeden raz tylko sweterka nie spakowałam do jednej paczki.. i dostała babka wybrakowaną.. i nie mam pojęcia jak to się stało.. poprostu nie był przyszykowany.. wiec umknęło i mi i lasce która sprawdzało.. ale poszła dzisiaj druga paczka do niej.. mam tylko nadzieję że szef jak się w poniedziałek dowie to mnie nie rozniesie :-?
*J*U*L*K*A*
no co Ty za co by mial cię roznieść - pomyłki się zdarzają 

reklama
R
rikapa
Gość
witam i ja :-) czasu brak na pisanie, cały czas praca :-/ jeszcze 3 tygodnie i wolne ;-) nigdzie nie wyjeżdżamy ale chociaż sobie odpocznę no i Ritka ma 4 latka :-)