reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hejka, ja tez z Poznania i to okolic Malty!!!! Przyjmiecie mnie do siebie??????

przyjmiemy, przyjmiemy :tak::-D:tak: zapraszam do częstych odwiedzin i proponuję abys napisała kilka słów o Sobie, a 5 kwietnia oczywićie zapraszam na spotkanie na Malcie, chyba,że ta pogoda nam na to nie pozwoli, ale bądźmy dobrej myśli i do zobaczenia.........................:tak::tak::-D:tak::tak:

witojcie;-)
mam nadzieje,ze pogoda nas rozpiesci jednak tego 5,bo jak nie?
to co kolejny termin ustalamy?
albo jesli bedzie tak jak teraz,nedziemy chodzic obok malty,a nie po niej,bo tam zawsze wieje mocniej..:-);-)
a w ogole tu ruch........
jarzebinka,pilnuj tu porzadku;-)

Hello poznanianki!

Kiedy w końcu będzie ciepło :angry::angry::angry: ??? A czy ktoś słyszał może coś na temat pogody w wakacje?

olala - witamy, witamy! A skąd dokładnie jesteś, bo ja mieszkam praktycznie przy samej Malcie :tak:

jarzebinka a co z naszymi planami? Byłam na pierwszej lekcji aerobiku. Powiem tak... mi się podoba i na pewno kupie karnet. Fakt byłam "troche" zmeczona na pierwszych zjęciach,ale to podobno norma ;-) To co od kwietnia chodzimy razem? Wtorek 19.15 pasuje?

kubala ja mieszkam na Polance, a ty? No i gdzie chodzisz na aerobik? Gdzieś blisko? Ja sie wybieram na spinning ale coś dojść tam nie mogę.

olala- na spining tez sie wybieram i to wlasnie na polanke :-) (mieszkałam tam jakis czas temu, teraz mieszka tam moja mama). a obecnie mieszkam troche dalej bo na Folwarcznej w takich nowych blokach.
A na aerobik chodze na AWF, także też blisko :tak:

kubala a byłas juz kiedys tam na spinningu? Ja kiedyś byłam w Kupcu na 5 piętrze i było super. No ale teraz z braku czasu chce chodzic tam gdzie blizej. U nas jest spinning w Katri i w nowej siłowni Remplus, ale tam strasznie drogo wiec chyba wybiore sie do Katri.
Jakbys juz kiedys była w której z tych dwóch siłowni to napisz jakie wrażenia.

A dziewczyny pomożecie i poglosujecie troche na moją Asiunie w konkursie pampersa?
Głosować można codziennie raz dziennie do 20 kwietnia:
Ruch to rozwój www.cwiczZmaluszkiem.pl

Ciekawe czy ta upragniona wiosna wreszcie do nas przyjdzie.

jarzebinka a co z naszymi planami? Byłam na pierwszej lekcji aerobiku. Powiem tak... mi się podoba i na pewno kupie karnet. Fakt byłam "troche" zmeczona na pierwszych zjęciach,ale to podobno norma ;-) To co od kwietnia chodzimy razem? Wtorek 19.15 pasuje?

dzisiaj wieczorem będę wiedziała na 100 % co z zajęciamy na prawko, czy już koniec, czy jeszcze zostały jakieś zaległe i czy uda mi sie w sobote kupić strój:tak:

jarzebinka - O.K. w takim razie czekam na informacje. Ja na razie kupiłam tylko czepek a stroj miałam dwuczęściowy, ale nie byłam sama :-)

olala - ja byłam raz w katri, ale nie na spinningu. Ogółem fajnie, szkoda tylko, ze tak mało rowerków do spinningu i ze nie ma osobnej sali.

A i ja juz dzisiaj głosowałam ;-) A ile ma Twoje maleństwo?

reklama
Gosia_k23 a zwróć uwagę czy wpisujesz duże litery i czy moze zamiast 0 jest O i odwrotnie? Dzięki za pomoc w głosowaniu.

Kubala tobie też dziękuje za głosik i polecam sie pamięci jutro.
A Asiunia ma trzynaście miesięcy. Urodziła sie w lutym zeszłego roku w szpitalu Raszei. Cały czas jestem z nią w domku, jestem na wychowawczym, ale chciałabym podjąć jakąś pracę, którą będę mogła wykonywać w domu albo na pół etatu, choć jest trudno coś znaleźć takiego z moim zawodzie albo z moim doświadczeniem.

Do góry