reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

SPOTKANIE 5 kwietnia, godz. 15.15 Malta :

a oto lista:
1. Paula + Wiktoria
2. Kasia + Kacperek
3. Katka + Hania + Zuzia ???
4. anula + Stasiu
5. Kubala, czyli Marta + Kuba
6. Wanda + Paulinka + Wiktor
7. KKatasia ?
8. Słowiczek + Gabriela + Łukasz
9. Leyna ?
10. Dominika + Konrad+ Sergiusz ( dziewczyna z forum Smyków)
11. Iwona + Zuzia( też ze Smyków)
12. Ania i Tymoteusz ( też ze smyków)
13..............

kubala, jak zdążę to jutro, a jak nie to po świetach ide kupić sobie strój kąpielowy jednoczęściowy, i myślę,że na kwiecień będziemy mogły sie umówić, ja chyba na razie z karnetu zrezygnuję, ale jeszcze pomyślę, a wtorek 19.15 to by mi też pasowało :tak::-):tak:

reklama
czesc dziewczynki
przepraszam,ze sie tak dlugo nie odzywalam,ale znowu dopadla mnie choroba,na tyle mocna,ze nie moglam zajac sie soba,a co dopiero dziewczynkami i wtk musial brac wolne.Wychodze na prosta,po wszelkich/wielu badanaich okazalo sie,ze to znowu/tylko piasek na nerkach.Wlasnie , jarzebinko jak Twoje wyniki z Garbar,mialas je miec 18,dobrze pamietam?
Co do spotkania,jesli bede w stanie dojechac wlece na pewno :)
Co do zajec na awf,chetnie bym sobie z Wami pochodzila, ale nie wiem..nie wiem...:eek:

Jutro bede miala zabiegany dzien,jade z Hania do neurologa.Tak wiec,juz dzis skladam WA zyczenia samej radosci i zero smutkow i dla WAS filmik:-D;-):
WIELKANOC PLAY

POzdrawia Katka:ninja2:

Wlasnie , jarzebinko jak Twoje wyniki z Garbar,mialas je miec 18,dobrze pamietam?

z tomografi komputerowej za wiele nie wynikło,:no: i to chyba jest ta dobra wiadomość, 10 czerwca będę miała rezonans magnetyczny :no: na odchodne lekarz powiedział, że to będzie dokładniejsze i że będziemy wiedzieli co to jest, ale on podejrzewa, że nic, więc chyba jest OK, ale tak na 100 %, koło 25 czerwca będzie wiadomo( na wynik czeka się 10-14 dni) :sorry: więc czekam dalej :rofl2: Katus a Ty trzymaj się dzielnie, zdrówka i jeszcze raz zdrówka życzę :tak:
a i ja już dzisiaj złoże Wam świąteczne życzenia: :-)

Niech wielkanocne życzenia,
pełne nadziei i miłości
przyniosą sercu radość w te święta i w przyszłosci.
życzę:
Wielkanocy jak bajka i smacznego jajka,
tęczowych pisanek i dyngusa cały ranek,
słonca wiosennego i uśmiechu promiennego

życzy Kasia z rodzinką :-D

Niech zajączek szczodry będzie
i z jajeczkiem do Was przybędzie,
niech święconka smaczna będzie,
a w dyngusa woda wszędzie.

pozdrawiam i do usłyszenia po swietach:-)

101ba9.gif

Wesołych Świąt !!!

witam poświątecznie :tak::-)
a pogoda nas nie rozpieszczała w te świeta, a i teraz jest nie lepiej :tak: ja dzisiaj na urlopie, chciałam pochodzic sobie po sklepikach, a tu nic z tego, dziecko mi sie przeziebiło i nie poszedł do żlobka, więc siedzę w domku i ogladam Bambiego, chcociaż tyle przyjemności :tak::-)

Kubala w czwartek wieczorkiem dam znac co do wyjscia na aqaerobik, bo bede chyba po ostatnich zajęciach więc juz będę wiedziała co dalej, więc będziemy mogły sie umówić :-p mam nadzieje,że i strój zdąże sobie kupić, może dziś popołudniu, jak mąż przyjdzie z pracy :tak::-)

i pamiętajcie 5 kwietnia, godz. 15.15 spotkanie na Malcie
miłego dnia :rofl2:

I ja sie witam po Świętach :) Minęły bardzo miło, ale strasznie zimno...
I niestety wchodzę z niefajną wiadomością :(

i pamiętajcie 5 kwietnia, godz. 15.15 spotkanie na Malcie

Nie będzie mnie na spotkaniu... w ten właśnie weekend zaplanowaliśmy remont w domku, taki mini remont i na ten czas wysyłamy dzieciaki do moich rodziców :( Także niestety mnie nie będzie, ale życzę udanego spotkania i liczę na zdjęcia...

reklama
INie będzie mnie na spotkaniu... w ten właśnie weekend zaplanowaliśmy remont w domku, taki mini remont i na ten czas wysyłamy dzieciaki do moich rodziców :( Także niestety mnie nie będzie, ale życzę udanego spotkania i liczę na zdjęcia...

Szkoda, ale mam nadzieję,że to będzie pierwsze ale nie ostatnie nasze spotkanko, i z drugiego już sie nie wywiniesz..... :tak::-D:tak: chociaż jak patrzę na tę pogodę za oknem to nie wiem czy czasem nie trzeba będzie tego spotkanka przesunąć, :szok: bo to napewno nie jest pogoda spacerowa :no:, chyba że do 5 sie mocno zmieni ......
:tak::tak::tak::tak::tak::-):tak::tak::tak::tak::tak::-D:tak::tak::tak::tak::tak::-):tak::tak::tak::tak::tak::-D:tak::tak::tak::tak::tak::-)

Do góry