reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

zapomnialam...

na wakacajch mimo pogody w kratkę fajnie. troszkę daleko od centrum stoisk ale spacerkim dawalismy rade. kasa stracona...Filek zadowolony. na plazy uciekał i broił az chciałam mu smycz kupic... szaleniec mały:) przez jeden dzien tak dawalo slonce ze zdazylismy sie spalić. wiec bladzi nie wrocilismy. ogolnie fajnie... ale juz wiem ze za rako znowu w inne miejsce pojedziemy:)

reklama
Kozaczino to ty zachacz o mazury:) to sie umowimy we trzy:)
Tygrynka ha ha ha,bardzo smeiszne zaraz wyjdzie ze Seba sie boi mnie i dlatego ta kreaguje...ha ha ha
Filonka,oj z tymi dziecmi ale fajnie ze wypoczeliscie choc chwilke...zazdroszcze...:)

MamaGabi no gdzieżby śmiał :D
Filonka a gdzie byliście bo zapomniałam?
dokładnie, Ajentka ma przerwę techniczną na dwa tygodnie :D
a Seba się zrobił zazdrosny o nas... jak ja czy mąż braliśmy Marcelka albo sie z nim dłużej bawiliśmy to przychodził po nas i odpychał małego :/

Filona chyba dobrze jak daleko od stoisk i tego całego rumoru i badziewia!
Tygrynka nad morze już w tym roku nie;( Ja też kupiłam Basi bodziaki w Mothercare na 18-24 i 24-32:p czyli na przyszły rok bo na teraz mam, ale one są zajebiste:) My nad Włókna i Karlewskie, też woda czyściutka;) Czarne znam, dupkę w nim nie raz moczyłam:) ale to już 8km od nas, więc tylko autem...! A bez Zet to uziemiona:(
Oki ja zmykam z dworu, kąpać się i czytać, no i do mężusia zadzwonić czas;)
Dobrej nocki!

wpadłam się zameldować, do piątku postaram sie meldowac codziennie a później znikam na dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużej.:-(

Dzisiaj zagladałam ale niedałam rady odpisywać,od wczoraj mam silne zawroty głowy, chodze w swetrze i skarpetach tak mi zimno, a do tego ciężko mi sie oddycha. Moje nadciśnienie sie odezwało:-( wybaczcie może jutro bedzie lepiej

przepraszam ze nikomu nieodpisze ale nawet czytac niemoge tak mi się kręci:-(

dobranoc

reklama
buuuu...ale pogoda do d***y...a mielismy jechac na weeken do Guziczka i nei wiem co teraz..bo jak taka pogoda ma byc to lipa...

my o 8 pobudka ale mala o 4 sie obudzila i niemogla zasnac i potem plakala z zamknietymi oczami,biedulka ,nieiwem czy cos sie jej snilo czy jak ale splakala sie strasznie... teraz wcina chleb w jajku,juz druga kromke...

Julka to podaj nr tel nam zebysmy wiedzialy co u ciebie i chlopakow. i poprawy samopoczucia zycze

Do góry