reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej :-) ja się grzecznie zawsze melduje razno z pracy :-)
Julka to pewnie przez pogodę takie problemy z ciśnieniem :-( szybkiej poprawy życzę
Tygryś z R. już lepiej bierze leki zbiera się do lekarza i zobaczymy co będzie musi mieć przegląd jak nic!! A młoda w nocy w normie czyli jedna pobudka bo smoczek wypadł a druga na mleko, niestety robi nieładne kupy i jest jakaś rozdrażniona :-( oby to nie jakaś choroba może tylko zęby ( albo ja w żłobku rozpuścili) niema za bardzo apetytu co mnieniepokoi :-( będę ją obserwować całe szczęście że jest kuzynka pod ręką w żłobku i zawsze coś zadziała bo ma doświadczenie.
Skrzat dokładnie też myślę o wstawieniu turystycznego łóżeczka bo Majka co noc się przewala po łóżeczku i wali w szczebelki, a tak niech ma miekko.
Chyba dzisiaj zasnę na biurku taka pogoda na spanie, szybko dopijam kawę może pomoże :-) zajrzę później miłego dnia

reklama
dzień dobry,
wpadam i spadam, dzisiaj w planach obiad u moich dziadków, biblioteka, zakupy w ikei, kolacja u teściów, zakupy w plazie, pakowanie... już mi brakuje co najmniej 5 godzin...
miłego dnia!

Witam z Filipem juz lepije :) juz wariuje :p

taka burza była nad naszym domem w nocy ze az sie obudziałm i nie mogłam zasnąc, juz dawno nie pamietam takich grzmotów, zawze gdzies z boku bylo a teraz???? zupełnie nad nami, stracha miałam taka ze brak słów :wściekła/y: gdzies pierdykło niedaleko bo hałas był niesamowity ;/ grzmoty miały od 30 seknud do minuty takze normalnie jakby wojna jakas była :eek: to sie pozaliłam na niewyspanie :-D

miłego dnia choc tylko sie polozyc i spac :p

julka zdrówka :)

koza dobrze ze z R jepiej :)

tygrynka miłego pakowania :-D

oki uciekam obiad robic, bo b jedzie potem rodzicom zawiesc, remont maja i pewnie czasu na gotowanie niet ;/

no właśnie dziewczyny!! (chyba że mnie też się tyczy to przywoływanie:zawstydzona/y::-p) z jednej strony fajnie, bo nie będę miała dużo do nadrabiania:-p a z drugiej to szkoda, bo bardzo to lubię!! a więc - wyłazić z krzaków!! bo po wakacjach, na jesieni nie będziemy Was chciały:-p taki straszak mały;-)

:-D ale super to ujęłaś Tygrynka:).... uśmiałam się jak niewiem.... :-)
... a gdzie jedziesz konkretnie na te wakacje do jakiej miejscowości? bo rozumiem że na Mazurach? aa i gdzie te fajne jezioro nad Czarnym?

Tygrynka...chciałam zacytować twoją wypowiedź...i mi się niestety nieudało..????? (zrobiłam cytuj i potem dopisałam swój tekst?...i tak wyszło jakby wszystko było moje :( ????? co zrobiłam źle?

a nie mam pojęcia :eek: ale nic nie szkodzi, chociaż jak zaczęłam Cię czytać, to tak myślę, kurde czy ja czegoś takiego nie pisałam??:-D
jedziemy do Szczytna niedaleko Olsztyna, a jezioro Czarne jest za Skokami a Skoki są za Murowaną Gośliną:-D
dziewczyny ja sie w życiu nie spakuję, na miesiąc to ja potrzebuję WSZYSTKIEGO! pól domu wywiozę:eek:

Cześć kobietki!

Ja też wolę kiedy dużo do czytania jest:-)
Ale burza była, słyszałam dwa mocne grzmoty a potem usnęłam:) maiło dziś cały dzień padać a tu nawet słoneczko wychodzi..coś niemrawe to lato. Za to pewnie jak będę miała siedzieć z Oliwką po wycięciu migdałów dwa tyg w domu to będzie piękne słoneczko...

Tygrynka przyjemności w pakowaniu :-D mi się zawsze wydaje że spakuje się w 5 min a potem nie mogę skończyć..

Julka uważaj na siebie..będzie tu Ciebie brakować:-(

natuska dobrze że Filip już zdrowy!

Zaraz kumpelka na kawkę przyjeżdża :-)lecę ogarnąć mieszkanko;-)

Melduje sie:)

Moj Bartus dzisiaj ma dzien marudny masakra non stop piszczy najedzony opity przewiniety i mam siedem swiatow, moze dlatego ze od wczoraj kupki nie zrobil :(

A mi jest caly dzie duszno i teraz Bartek zasnal mi na rekach i mi jest goraco. Chyba marudze tak jak on

tygryna - ja mam jechac na 3 dni di kumpelui nadebiec to tez polowe chaty wywioze a jakbym miala jechac na mc to chyb z cala chata ;)

amande - jatez balam sie zostawic komus malego ale sila wyzsza musialam bo nie zawsze gdzies bartka moge wziasc ze soba. A jak mnie przywiezli ze szpitala to dostalam goraczki i drgawek ze malego nie moglam podniesc.

marcia - ja tez lezalam, ale to dladziecka robisz lepiej lez i nie ryzykuj (fajnie mi mowic jak ja nie mialam dziecka a ty masz wiec musisz jakos zniesc) Ja moglam tylko do kibelka przez 3 mc jak po 3mc wstalam to nie moglam dlugo stac bo slabo mi sie robilo, mi nawet nie wolno bylo siedziec bo jakis nacis miesni czy cos.

Michasia - i jak po pn? poradzilas sobie?

drakenowa - ja oczywiscie nie mam pojecia o co chodzi

fiona - nie ma problemu moge kiedys podjechac ;)

julia - zdrowka zycze

A ja caly teraz tydzien musze zapiiieprzac za mame i sprzatac w kancelarii 2 h porzadego sprzatania :(

Prawdopodobnie do pt netu nie bede miec nie wiem jak w weekend

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry