reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

oj Tygrys,Tygrys...no nie wiem czy wybacze ci brak odiwedzin u mnie...ha ha ah:-) zartuje...spoko rozumiem wszystko.... moze w olsztynie uda nam sie spotkac...
my jedziemy chyba 30 lipca juz, tez byl na poczatku plan ze m nas zostawi i potem jeszcze przyjedzie ale teraz cos mruczy ze nas niechce zostawiac ze niechce byc sam w domu itp itd. wiec nie wiem jak to bedzie.
a my pierwsza rocznice slubu spedzalismy osobno,bo po pierwsze poklocenie bylismy a po drugie bylam wtedy na mazurach... Tygrynka pomysl ze jeszcze przed wami wiele rocznic... glowa do gory,odbijecie sobie:) a kiedy ty nad to moze jedziesz? moze i nam uda sie wpas na jeden dzien...

Gabunia teraz zasnela na drzemke wiec ja troche posprzatam bo zaraz bede tu tonac w balaganie....

Lilou jak to strzeszynek zamkniety a co jest? ja nic nie wiem? a tka blisko? znajomi byli przed wczoraj i nic nie mowili ze zamkniety? pisz co sie stalo? brudna woda? czy sinica?

Ostatnia edycja:
reklama
Marcia pozytywne myślenie i leżenie:))
mamaGabi płacimy 60zł za full opcje. więc to chyba nie tak duzo.
!

zdrówka dla chorych, moj zaraz na klimę jedzie i znowu sami zostajemy, zyc nie umierać... wrrrr

hejka,
ja na ogrodzie się byczę, kupiłam Basi basenik mikro mikor za 10 zeta, bo miała ponton ale nie mogła sięgnąc a ona nie chce wchodzić do środka tylko klęczy i wylewa wodę:p więc taki mały w sam raz dla niej:)

Marcia dobrze, że lepiej ale nie fajnie z tym plamieniem, może niepotrzebnie wczoraj te zakupy w Akpolu, uważaj na siebie, oszczędzaj się i nie szalej!!! Trzymam kciuki:)

Natuska buziak dla Filipa :-) i nasze dzieciaki i nasi mężowie coś zaniemogli :-( a twój małż to jest boski żeby auto prowadzić po omacku że tak powiem :-) pewnie go jakaś alergia dopadła no grunt żeby szko przeszło :-) czego życzę oczywiście.
Marcia moja kumpela w ciąży cały czas leżała i właśnie błogosławiła Allegro bo całą wyprawkę skompletowała w ten sposób i tak mi się skojarzyło :-)
Tygryś głowa do góry w rocznicę wysyłajcie sonie miłosne eski a jak się spotkacie to dopiero będzie eksplozjia uczuć hihihi a z R. już lepiej choć przed wyjściem z domu zaliczył małe wymiotowanie :-( coś mu dolega ewidentnie :-( muszę go wysłąc na badania.
Lilou też pomyślałam o zębach no zobaczymy co będzie wieczorem :-) no i co z tym Strzeszynkiem ?? Ja byłam w Niepruszewie super plaża, dużo miejsca i na piasku i na trawie, drzewa dające cień, plac zabaw, kompielisko strzeżone :-) fajnie było
Skrzat tobie to dobrze :-) też muszę młodej basenik kupić nad morze będzie miała na działce do pluskania
MamaGabi ja też będę nad morzem :-) spotkajmy się wszystkie w połowie drogi :-)
muszę się netem nacieszyć :-( bo w chacie nie ma buuuu

eee Filona to nie duzo za to strzyzenie:)
Skrzat:) cwaniak z Basi:) a ty juz w tych skokach bo cos mi umknelo chyba? moja Gaba tez ma taki malutki basenik i najfajniesza zabawa to wchodzenie i wychodzenie z niego...na wylewanie wody nei pozwlaam bo my na 3 pietrze mieszkamy i sasiadom na glowe by kapalo:-)

Ostatnia edycja:
MamaGabi jakies glony kwitną i się woda niefajna zrobiła, cś tam juz wcześniej przed weekendem czytałam ;-)

ja jestem po dwóch najgorszych dniach w pracy, teraz to już z górki poleci :-) pomału trzeba planowac co w weekend robić :-D

hej byłam u szczepienia z mała jakaś nieporadna pielęgniarka była, wkłuwała się strasznie długo, prysnęła ze strzykawki, nie wiem ile podała w końcu tej szczepionki, trochę poleciało na mnie, na okulary:angry: no masakra ...
mała płakała a teraz się na mnie obraziła i tylko do taty leci ...

mamaGabi - będę jutro w domku , wpadniesz? :)
natuska - zdrówka dla Filipka,
tygrynka - ale za to jak się spotkacie bedzie ciekawie :) i znowu te krewetki :p my pierwszą rocznice mieliśmy dziwną, trafiłam na ratunkowy, dzień przed rocznicą wychodziłam ze szpitala,a w rocznice pojechaliśmy sobie nad jeziorko pospacerować ale nie przytomna byłam i wszystkie plany na pierwszą rocznicę przesunęliśmy na m-c później ...
Marcia - po 18 mogę kiedyś do Ciebie wpaść sama bo mąż się zajmie małą jak masz ochotę? A teraz leż i spokojnie tai chi :) medytacja itp :)

....melduję się że jestem Natuśka :)))) i życzę zdrówka dla synka...
...i dla wszystkich innych chorószków
julka...jaktam chłopaki byliście u dziadków na weekend?
jarzębinka....tzn. że takie łóżko właśnie kupiliście chłopakom?....a powiedz mi czy jak chciałaby się przespać na piętrze osoba dorosła...to też da rade?.....aaaa i ile placiliście za transport? i za zmianę wymiarów i dodatkową barierkę?
....aaa i zazdroszczę wakacji....tych szczególnie u rodziców na wsi:)))))))))) bo chyba żadne morze czy góry nie są wstanie pobić wakacji u rodziców...i to jeszcze na wsi:))) życzę duuużo słoneczka i cudownych chwil :))
Krzyś od niedzieli został na wakacjach na tydzień u dziadków...kurcze tak tęsknie za nim .....:-(w domu jest tak jakoś zacicho...zaspokojno :(
a Miśka dostała chyba pieluszkowego zapalenia skóry....położyłam ją teraz na brzuszku bez pampersa...
aaa czy wiecie coś na temat becikowego...tego drugiego? Bo jeszcze się niestarałam a mam zamiar w tym tygodniu jechać do mopr....czy jest tylko ten jeden tysiąc...czy ten drugi też? bo coś słyszałam kiedyś że ten drugi mieli zlikwidować....
Pozdrowienia dla Wszystkich mam:))

reklama
hejka:)
No ja w Skokach od niedzieli:) Dzisiaj jeziorko z dziewczynkami zaliczyłyśmy:) Moi rodzice zostali z Baśką a my plusku plusku:) Ale od jutra ma się pogoda popsuć, no zobaczymy jak będzie!
Na-tuska zdrówka dla Fila:)
Kozaczino a kiedy wy nad morze jedziecie? Ten basenik co ja mam ma 0,5m na 20 cm wysokości taki naprawdę mikro ale Basi się podoba, w domu jest ten wiekszy z roczku, zobaczymy jak się sproawdzi jak bedzie pogoda;P Ale właśnie jak ten dzis kupowałam to nawet pomyślałam, że na plaże go można zabrać:p

oki uciekam:) Miłego wieczorku!

Do góry