reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka czekam az wrocisz i porywam Cie na spacer z wozkiem:-) Bo to juz wstyd, ze jeszcze sie nie znamy!

Kozaczino przychodzi do mnie polozna ktorej nr mi dalas, smieszna kobietka:) Dzieki!

reklama
Ania ale ja już Was widziałam, nawet Twój mąz na nas spojrzał :p jednego dnia byłam z Sebą z samochodzikiem doslownie obok Waszej klatki kiedy wyszliście, czekałam aż spojrzysz, ale to chyba był Wasz pierwszy spacer, bo byliście bardzo zaaferowani i nie chciałam Wam przeszkadzać :) super wyglądasz! a jak nasze najmłodsze forumowe dzieciątko się chowa? wszystko gra?

ale nawiedzona jestem :-D własnie z pomoca moich małych robotników wypralismy dywan :-D roboty wiecej jakbym sama tp robiła ale dzieciaki frajde miały niezlą :-D

teraz filip odkurzaczem sprzta :p a ja zaraz sie za makaron do obiadyu musze zabrac, zreszta nie wiem skad go wezme bo w domu brak ;-D

przyjechała dzisiaj moja babcia dosłownie na 5 minut ze sprawdzic czy dekoder który sobie kupili na dziełkę do tv bedzie u nas chodził... i działa wiec zegnaj szalone 5 kanałów teraz bedzie 14 :-D najbardziej B sie cieszy bo jakis sportowy niby jest :p

ide ograniac dalej poki B nie ma, bo ten tak breczy przez to oko,ze nic zrobic nie moge ;/ chory chłop to jest jakas masakra ;/

Tygrynko zawsze jestesmy zaaferowani jak wychodzimy z wozkiem, bo wytelepac sie z naszego mieszkania a potem jeszcze z tej ciasnej klatki schodowej to jakas masakra jest! Pewnioe dlatego ze na zgieciu mieszkamy... A dziecie chowa sie dobrze, dziekuje:) Jest ciagle glodna, robi glosno kupy, jeszcze glosniej beka a jak spi to wyglada jak anioelk wiec mysle ze wszystko w normie:-)

Natuska jak chlop chory to gorzej niz jakbys chore dziecko miala;)

Natuska oj chory chłop to masakra wiem coś o tym!!!
Aniaa fajnie że Karolinka dobrze się chowa :-) ty nie zapomnij o odpoczynku!!! A położna super babka :-)
Tygryś miłego pakowania ja chyba zacznę jakiś tydzień wcześniej :-) szkoda że tak daleko będziemy miały do siebie nad morzem:-(
dobra na dziś się żegnam :-) czekam jeszcze na jednego pacjenta i jadę po młodą :-D buźka

Aniaa a jak sie wozek sprawuje?? nie dosc ze chłop chory to dzieciaki tez choc juz lepiej :) normlanie afryka taka ze brak slów ;/

Koza miłego odpoczynku po pracy :)

witam

Jak obiecałam wpadłam się zameldować
na-tuska super że Filip już ;lepiej :tak: i naciesz się chłopem poki w domu :-D a nie bo jak oko to wysiłku niemoze mieć ;-):-D

Aniaa super że dzieciątko dobrze się chowa :tak:
Tygrynka a Ty na miesiąc wyjeżdżasz????????????

zapomnaiłam co chciałam jeszcze napisać :-(

hej:)
ja mam juz m w domu, Gaba ciagle za tatusiem chodzi i albo go caluje albo prowadza go p ocalym mieszkaniu i zaczela nowego slowa uzywac.."lala":-)

Poziomka dziekuje za goscine i jeszcze raz przeprasza mze tak krotko nastepnym razem dluzej bedziemy obiecuje...:-)
Ania fajnie ze Karolinka sie dobrze "chowa" oby tak dalej...:-)
Tygrynka ja wiem cos o tym pakowaniu na tak dlugi czas,uwierz ze my to jak cyganie jezdizmy od siebie tam...prawie caly dom zabieram...a bo to to bedzie potrzebne a to tamto itp.wiec mam tak samo...:-)

Hej

An no mi tez sie kreci czasem w glowie. Dzis np. dzien bez plamien. Pojechalam do m1 jak chodziłam to mi bylo słabo :/ co chwila siadałam na lawce....w ogole duszno jak diabli tam bylo.

ide Was troszke nadrobić i spacku

reklama
Marciaa a po co Ty latasz po centrum handlowym?? i to jeszcze w taki parny dzień?? odpoczywaj kobieto!!
Ania super że Karolinka się ładnie chowa :) do zobaczenia w sierpniu :)
Julka a no na miesiąc.. tydzień na Mazurach, dwa nad morzem i znowu tydzień na Mazurach... wracamy 23 lub 24 sierpień...

matko co za dzień.. byliśmy u moich dziadków na obiedzie, w ikei na zakupach (fajne są nowe domki dla dzieci, jeden wygląda jak namiot cyrkowy :)), u teściów na kolacji (dowiedzieliśmy się że z męża babcią jest coraz gorzej, aktualnie leży w szpitalu, już nie chodzi, pyta kiedy przyjdzie jej mąż który już parenaście lat nie żyje... :(), na zakupach w plazie (mąż dostał już na rocznicę książki ode mnie, dwie ulubionego autora, jedną o hmmm ulubionym temacie ;) więc szczęśliwy bardzo, ufff).. na tesco po prostu nie starczyło nam już sił, mały wcina sałatkę owocową w kąpieli :D jak padnie to zaczynam pakowanie, ale aż się boję ;)

Do góry