reklama
Ania ale ja już Was widziałam, nawet Twój mąz na nas spojrzał
jednego dnia byłam z Sebą z samochodzikiem doslownie obok Waszej klatki kiedy wyszliście, czekałam aż spojrzysz, ale to chyba był Wasz pierwszy spacer, bo byliście bardzo zaaferowani i nie chciałam Wam przeszkadzać
super wyglądasz! a jak nasze najmłodsze forumowe dzieciątko się chowa? wszystko gra?
ale nawiedzona jestem
własnie z pomoca moich małych robotników wypralismy dywan
roboty wiecej jakbym sama tp robiła ale dzieciaki frajde miały niezlą 
teraz filip odkurzaczem sprzta
a ja zaraz sie za makaron do obiadyu musze zabrac, zreszta nie wiem skad go wezme bo w domu brak ;-D
przyjechała dzisiaj moja babcia dosłownie na 5 minut ze sprawdzic czy dekoder który sobie kupili na dziełkę do tv bedzie u nas chodził... i działa wiec zegnaj szalone 5 kanałów teraz bedzie 14
najbardziej B sie cieszy bo jakis sportowy niby jest
ide ograniac dalej poki B nie ma, bo ten tak breczy przez to oko,ze nic zrobic nie moge ;/ chory chłop to jest jakas masakra ;/

teraz filip odkurzaczem sprzta
przyjechała dzisiaj moja babcia dosłownie na 5 minut ze sprawdzic czy dekoder który sobie kupili na dziełkę do tv bedzie u nas chodził... i działa wiec zegnaj szalone 5 kanałów teraz bedzie 14

ide ograniac dalej poki B nie ma, bo ten tak breczy przez to oko,ze nic zrobic nie moge ;/ chory chłop to jest jakas masakra ;/
Tygrynko zawsze jestesmy zaaferowani jak wychodzimy z wozkiem, bo wytelepac sie z naszego mieszkania a potem jeszcze z tej ciasnej klatki schodowej to jakas masakra jest! Pewnioe dlatego ze na zgieciu mieszkamy... A dziecie chowa sie dobrze, dziekuje
Jest ciagle glodna, robi glosno kupy, jeszcze glosniej beka a jak spi to wyglada jak anioelk wiec mysle ze wszystko w normie:-)
Natuska jak chlop chory to gorzej niz jakbys chore dziecko miala
Natuska jak chlop chory to gorzej niz jakbys chore dziecko miala
Natuska oj chory chłop to masakra wiem coś o tym!!!
Aniaa fajnie że Karolinka dobrze się chowa :-) ty nie zapomnij o odpoczynku!!! A położna super babka :-)
Tygryś miłego pakowania ja chyba zacznę jakiś tydzień wcześniej :-) szkoda że tak daleko będziemy miały do siebie nad morzem:-(
dobra na dziś się żegnam :-) czekam jeszcze na jednego pacjenta i jadę po młodą
buźka
Aniaa fajnie że Karolinka dobrze się chowa :-) ty nie zapomnij o odpoczynku!!! A położna super babka :-)
Tygryś miłego pakowania ja chyba zacznę jakiś tydzień wcześniej :-) szkoda że tak daleko będziemy miały do siebie nad morzem:-(
dobra na dziś się żegnam :-) czekam jeszcze na jednego pacjenta i jadę po młodą

*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
witam
Jak obiecałam wpadłam się zameldować
na-tuska super że Filip już ;lepiej
i naciesz się chłopem poki w domu
a nie bo jak oko to wysiłku niemoze mieć ;-)
Aniaa super że dzieciątko dobrze się chowa
Tygrynka a Ty na miesiąc wyjeżdżasz????????????
zapomnaiłam co chciałam jeszcze napisać :-(
Jak obiecałam wpadłam się zameldować
na-tuska super że Filip już ;lepiej

Aniaa super że dzieciątko dobrze się chowa

Tygrynka a Ty na miesiąc wyjeżdżasz????????????
zapomnaiłam co chciałam jeszcze napisać :-(
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
hej
ja mam juz m w domu, Gaba ciagle za tatusiem chodzi i albo go caluje albo prowadza go p ocalym mieszkaniu i zaczela nowego slowa uzywac.."lala":-)
Poziomka dziekuje za goscine i jeszcze raz przeprasza mze tak krotko nastepnym razem dluzej bedziemy obiecuje...:-)
Ania fajnie ze Karolinka sie dobrze "chowa" oby tak dalej...:-)
Tygrynka ja wiem cos o tym pakowaniu na tak dlugi czas,uwierz ze my to jak cyganie jezdizmy od siebie tam...prawie caly dom zabieram...a bo to to bedzie potrzebne a to tamto itp.wiec mam tak samo...:-)
ja mam juz m w domu, Gaba ciagle za tatusiem chodzi i albo go caluje albo prowadza go p ocalym mieszkaniu i zaczela nowego slowa uzywac.."lala":-)
Poziomka dziekuje za goscine i jeszcze raz przeprasza mze tak krotko nastepnym razem dluzej bedziemy obiecuje...:-)
Ania fajnie ze Karolinka sie dobrze "chowa" oby tak dalej...:-)
Tygrynka ja wiem cos o tym pakowaniu na tak dlugi czas,uwierz ze my to jak cyganie jezdizmy od siebie tam...prawie caly dom zabieram...a bo to to bedzie potrzebne a to tamto itp.wiec mam tak samo...:-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Hej
An no mi tez sie kreci czasem w glowie. Dzis np. dzien bez plamien. Pojechalam do m1 jak chodziłam to mi bylo słabo :/ co chwila siadałam na lawce....w ogole duszno jak diabli tam bylo.
ide Was troszke nadrobić i spacku
An no mi tez sie kreci czasem w glowie. Dzis np. dzien bez plamien. Pojechalam do m1 jak chodziłam to mi bylo słabo :/ co chwila siadałam na lawce....w ogole duszno jak diabli tam bylo.
ide Was troszke nadrobić i spacku
reklama
Marciaa a po co Ty latasz po centrum handlowym?? i to jeszcze w taki parny dzień?? odpoczywaj kobieto!!
Ania super że Karolinka się ładnie chowa
do zobaczenia w sierpniu 
Julka a no na miesiąc.. tydzień na Mazurach, dwa nad morzem i znowu tydzień na Mazurach... wracamy 23 lub 24 sierpień...
matko co za dzień.. byliśmy u moich dziadków na obiedzie, w ikei na zakupach (fajne są nowe domki dla dzieci, jeden wygląda jak namiot cyrkowy
), u teściów na kolacji (dowiedzieliśmy się że z męża babcią jest coraz gorzej, aktualnie leży w szpitalu, już nie chodzi, pyta kiedy przyjdzie jej mąż który już parenaście lat nie żyje...
), na zakupach w plazie (mąż dostał już na rocznicę książki ode mnie, dwie ulubionego autora, jedną o hmmm ulubionym temacie
więc szczęśliwy bardzo, ufff).. na tesco po prostu nie starczyło nam już sił, mały wcina sałatkę owocową w kąpieli
jak padnie to zaczynam pakowanie, ale aż się boję 
Ania super że Karolinka się ładnie chowa
Julka a no na miesiąc.. tydzień na Mazurach, dwa nad morzem i znowu tydzień na Mazurach... wracamy 23 lub 24 sierpień...
matko co za dzień.. byliśmy u moich dziadków na obiedzie, w ikei na zakupach (fajne są nowe domki dla dzieci, jeden wygląda jak namiot cyrkowy