reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
. czym oni zyją????
Filip ma goraczke, ja sie chyba pochlastam;/
zdrówka.......

a czym żyją .......na miłość to chyba jeszcze za wcześnie...... chyba że rodzicielska miłością......

Marcia .... super wieści.....

ja melduję się tylko na chwilkę, ale nie pamietam czy pisałam do 15 sierpnia mam urlop, więc będę rzadziej......... ale pamietam o Was.......

pozdrawiam i na dniach znowu sie odezwęęęęęęę :-)
Ilona. łóżko piętrowe ja zamawiałam na allegro, znalazłam prodeucenta i bra łam swoje wymiary-zmieniałam długość i szerokość, dodatkową barierkę i jest super............
http://allegro.pl/lozko-lozka-pietrowe-zest-czestochowa-sosnowiec-i1707146317.html
Ostatnia edycja:
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
hej....
Jarzebinka to milego wypoczynku
odpoczywaj sobie, a gdzie ty pracujesz? jezeli mozna wiedziec??:-)
Filona duzo za strzyzenie placicie?
Natuska zdrowka dla Filipka, a moja tez niechciala dzisiaj jesc,zobacze ile razy w nocy sie obudzi.... kaszka to jej dzisiaj w buzi rosla,taki odruch wymiotny miala
ode mnei wlasnie kolezanka poszla,ide spac bo na pyszczek padam...do jutra...
Jarzebinka to milego wypoczynku
Filona duzo za strzyzenie placicie?
Natuska zdrowka dla Filipka, a moja tez niechciala dzisiaj jesc,zobacze ile razy w nocy sie obudzi.... kaszka to jej dzisiaj w buzi rosla,taki odruch wymiotny miala
ode mnei wlasnie kolezanka poszla,ide spac bo na pyszczek padam...do jutra...
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Hej.
Nocka super tak mi sie dobrze spalo...ale rano patrze i co....plamienie. Nosz kurde. Może to po luteinie? bo mi zmienil z duphastonu. Ja już nie wiem skąd to jest......ale jestem zla.
Amandae na razie mamy porpozycje dla chlopca Pascal tak szczerze mówiąc to nie myslimy o tym jeszcze.
Natuska oby u Filipa nic sie nie wyklulo
miałam jechać na zakupy kupić sobie jakieś butki i nie wiem co teraz....
Nocka super tak mi sie dobrze spalo...ale rano patrze i co....plamienie. Nosz kurde. Może to po luteinie? bo mi zmienil z duphastonu. Ja już nie wiem skąd to jest......ale jestem zla.
Amandae na razie mamy porpozycje dla chlopca Pascal tak szczerze mówiąc to nie myslimy o tym jeszcze.
Natuska oby u Filipa nic sie nie wyklulo
miałam jechać na zakupy kupić sobie jakieś butki i nie wiem co teraz....
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
hej.
my dzisiaj o 7 wstalysmy... niewyspana jestem bo niunia wczoraj malo na kolacje zjaDLA i w nocy szybko sie obudzila i wogole c hyba z 3 razy budzila sie....
Marciaa kochana zadzwon do lekarza zapytaj sie czy to plamienie moze byc po zmianie lekow i co masz robic,nie ryzykuj....
pierwszy dzien i noc bez m za nami jeszcze dzisiaj tylko i jutro juz razem...
poziomka czy ty jutro w domu jestes???
my dzisiaj o 7 wstalysmy... niewyspana jestem bo niunia wczoraj malo na kolacje zjaDLA i w nocy szybko sie obudzila i wogole c hyba z 3 razy budzila sie....
Marciaa kochana zadzwon do lekarza zapytaj sie czy to plamienie moze byc po zmianie lekow i co masz robic,nie ryzykuj....
pierwszy dzien i noc bez m za nami jeszcze dzisiaj tylko i jutro juz razem...
poziomka czy ty jutro w domu jestes???
Hej dziewczyny tradycyjnie witam się z pracy :-) ( jeszcze nie całe 2 tyg. i urlop)
Marcia dzwoń do lekarza i pytaj co robić i nie ryzykuj buty kup przez allegro ;-)
MamaGabi dobrze że tęsknisz za swoim M. to dobrze robi związkowi :-) obyś nie za często musiała być sama i będzie ok :-)
My wieczorem prawie w szpitalu wylądowaliśmy R. się źle czuł ma nadciśnienie i nie mógł go obniżyć żadnymi lekami :-( do tego młoda oczywiście w nocy ryki, ja już nie wiem co mam z nią robić tak ładnie spała a teraz budzi się kilka razy w nocy, ryczy i dopiero mleko ją uspokaja :-( a jest na tyle duża że może przespać nockę bez picia, no i tak się wierci w łóżeczku że nogami i głową wali po szczebelkach aż się dziwię że siniaków nie ma. A żeby jeszcze było śmieszniej przez cholerną kablówkę nie mamy netu w domu!!!!
Marcia dzwoń do lekarza i pytaj co robić i nie ryzykuj buty kup przez allegro ;-)
MamaGabi dobrze że tęsknisz za swoim M. to dobrze robi związkowi :-) obyś nie za często musiała być sama i będzie ok :-)
My wieczorem prawie w szpitalu wylądowaliśmy R. się źle czuł ma nadciśnienie i nie mógł go obniżyć żadnymi lekami :-( do tego młoda oczywiście w nocy ryki, ja już nie wiem co mam z nią robić tak ładnie spała a teraz budzi się kilka razy w nocy, ryczy i dopiero mleko ją uspokaja :-( a jest na tyle duża że może przespać nockę bez picia, no i tak się wierci w łóżeczku że nogami i głową wali po szczebelkach aż się dziwię że siniaków nie ma. A żeby jeszcze było śmieszniej przez cholerną kablówkę nie mamy netu w domu!!!!
witam
marciaa dzwon do gina i lez
wiem ze to mało optymistycznie brzmi ale lepiej poleczec troche i potem ruszyc z kopyta niz teraz wariawac a potem w szpitalu sie znalesc ;/
mamagabi dasz rade
mnie nie bedzie na działce z wiadomych powodów ;/ kurde szkoda bo jakos sie nigdy dograc nie mozemy ;/
koza a moze luli zęby jakies ida?? jak z R??
filip ma cały czas goraczkę ;/ cały czas w łózku lezy ;/ nie moje dziecko doslownie
budził sie co chwila i tylko wołał ze pic chce , wziełam go do siebie co by nie latac pol nocy ;/ i rano ja sie budze a ten mały cwaniak na mnie spał
ten typ tak ma jak sie boi albo własnie sie zle czuje
zeby było mało B wczoraj wrocił do pracy po 3 tyg urlopie i cio??? teraz siedzi u lekarza pewnie L4 dostanie
cos mu sie w sobote z okiem stało całe spochniete i jedna ropa a dzisiaj wrocił i na 2 juz nie widzi... pojechał samochdem tylko sie tam zastanawiam jak?? skoro nie widzi to jak prowadza_
Emila mi tu pranie segreguje
robie maludom rosoek y klusecykami a na 14Ł50 do lekarya jedyiemz,ja tey sie yapisaam (a co) bo juz 3 tydzien mnie grado boi i ten kaszel gruzlika ;/
no nic uciekamsprzatc dzici obchodzic itd ;/ no i filip znowu spi ;/ ehhh ciezko patrzec na dziecko które sekundy nie usiedzi w jednym mijescu jak lezy smutne itd ;/;/
miłego dnia
marciaa dzwon do gina i lez
mamagabi dasz rade
koza a moze luli zęby jakies ida?? jak z R??
filip ma cały czas goraczkę ;/ cały czas w łózku lezy ;/ nie moje dziecko doslownie

zeby było mało B wczoraj wrocił do pracy po 3 tyg urlopie i cio??? teraz siedzi u lekarza pewnie L4 dostanie

Emila mi tu pranie segreguje

robie maludom rosoek y klusecykami a na 14Ł50 do lekarya jedyiemz,ja tey sie yapisaam (a co) bo juz 3 tydzien mnie grado boi i ten kaszel gruzlika ;/
no nic uciekamsprzatc dzici obchodzic itd ;/ no i filip znowu spi ;/ ehhh ciezko patrzec na dziecko które sekundy nie usiedzi w jednym mijescu jak lezy smutne itd ;/;/
miłego dnia
lilou
Fanka BB :)
Ale pusto..
Dzień dobry!
Piękna pogoda dziś, kurcze szkoda że strzeszynek zamknięty bo bym nad jeziorko skoczyła..mam nadzieje że w weekend będzie ładnie to sobie nad jakieś inne jeziorko skoczymy
obudziłam się przez takie koszmary że szok, leżałam zdrętwiała i jakoś nie mogłam się ruszyć
jakaś walka diabłów z aniołami..masakra:/
kozaczino zdrówka dla męża! i lepszych nocek..może jak Natuśka pisze to zęby idą..
Natuska zdrówka dla Filipa!!! biedny pewnie się męczy , tak ciepło i jeszcze temp:/
dużo teraz chorób wokół, P bratanek zastrzyki dostaje( ma roczek ) , P siostrzenica antybiotyk i zapalenie gardła :/
Marciaa a nie uprzedzał Cię lekarz że po badaniu może wystąpić plamienie? mi lekarka tak zaznaczała za każdym razem. mam nadzieje że to przez tylko. no i super że wszystko ok z fasolką!
MamaGabi będzie coraz lepiej zobaczysz! tylko musisz się w cierpliwość uzbroić..trzymaj się!
Dzień dobry!
Piękna pogoda dziś, kurcze szkoda że strzeszynek zamknięty bo bym nad jeziorko skoczyła..mam nadzieje że w weekend będzie ładnie to sobie nad jakieś inne jeziorko skoczymy
obudziłam się przez takie koszmary że szok, leżałam zdrętwiała i jakoś nie mogłam się ruszyć

kozaczino zdrówka dla męża! i lepszych nocek..może jak Natuśka pisze to zęby idą..
Natuska zdrówka dla Filipa!!! biedny pewnie się męczy , tak ciepło i jeszcze temp:/
dużo teraz chorób wokół, P bratanek zastrzyki dostaje( ma roczek ) , P siostrzenica antybiotyk i zapalenie gardła :/
Marciaa a nie uprzedzał Cię lekarz że po badaniu może wystąpić plamienie? mi lekarka tak zaznaczała za każdym razem. mam nadzieje że to przez tylko. no i super że wszystko ok z fasolką!
MamaGabi będzie coraz lepiej zobaczysz! tylko musisz się w cierpliwość uzbroić..trzymaj się!
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
wiecie co jestem człek zagadka normalnie.
Dzwonilam powiedzial, ze to nie po luteinie. Powiedzial, że skoro miałam tkaie atrakcje juz to moze sie znowu to zdarzyc -cudownie no nic znowu lezenie. Super pochodzilam 1 az 1! dzien ;-)
muszę pomarudzić bo na leb dostanę. Chciałam iść na zakupy kupić buty < koza juz na allegro nie kupuje paputkow wtope zaliczyłam> cos na dupsko i dla młodego pelerynki szukam.
Jestem spokojna, musze myslec pozytywnie
Dzwonilam powiedzial, ze to nie po luteinie. Powiedzial, że skoro miałam tkaie atrakcje juz to moze sie znowu to zdarzyc -cudownie no nic znowu lezenie. Super pochodzilam 1 az 1! dzien ;-)
muszę pomarudzić bo na leb dostanę. Chciałam iść na zakupy kupić buty < koza juz na allegro nie kupuje paputkow wtope zaliczyłam> cos na dupsko i dla młodego pelerynki szukam.
Jestem spokojna, musze myslec pozytywnie
reklama
Marciaa i jak tam się czujesz? też miałam Ci napisać że u mnie się powtarzało i tak jak Lilou gin mówił po badaniu że może wystąpić plamienie.. leż, leż, leż, dasz radę
MamaGabi a ja planowałam skoczyć dzisiaj do Ciebie i co? i znowu nico
Seba wstał płaczliwy o 9 i o 10 poszedł na drzemkę
do 13
mam nadzieję, ze nic mu się nie rozwija, bo za trzy dni wyjazd! a Twój mąż lada moment wraca, zaraz będziesz go miała w domku
u nas się okazało że jak mąż wróci w ndz do Poz to potem spotkamy się dopiero nad morzem, nie będziemy się widzieli dwa tygodnie i to w tym czasie będzie druga rocznica ślubu:-
-
-(
Koza i Natuśka co tam z Waszymi?? biedny Filipek, zdrówka dla niego, niech znowu szaleje!

MamaGabi a ja planowałam skoczyć dzisiaj do Ciebie i co? i znowu nico

Koza i Natuśka co tam z Waszymi?? biedny Filipek, zdrówka dla niego, niech znowu szaleje!