reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marciaa dobrze ze jest dobrze:) oby tak dalej.... :-)
eh..ja tez milo wspominam ten czas zakupow,kompletowania wszystkiego:) :-)

Gaba zasnela po raz drugi na drzemke, ja chwilke odsapne bo mi w kosc dzisiaj daje i niedlugo bede ja budzic... bo mi potem nie zasnie...

reklama
MamaGabi przywieź ją kiedyś do mnie :-D hehe ale przy weekendzie :-D

dziewczyny czy któras z Was mogłaby wejść na mojego fotobloga i sprawdzić czy wtyczka facebookowa działa jak powinna? tzn kliknąć "Lubię to" (ktoś kto nie kliknął na facebooku jeszcze) :D będę wdzięczna bo się nakobinowałam żeby zrobić i nie wiem czy będzie działać :-D

Marcia to super ze fasolka rośnie i ma się dobrze:) mimo wszystko uważaj na siebie:) ciesze się razem z Tobą ufff :)

pies po strzyżeniu w koncu wyglada normalnie:) teraz mykam kopac z moim miejsce na piaskownice:)

Marciaa to super wiesci :) oszczedzaj sie :)

Filona miłego kopania :p:p

niedawno wrociłam :p dziaciaki cały dzien nie chca nic jesc ;/; juz psychicznie nie daje rady z nimi... czym oni zyją????

Filip ma goraczke, ja sie chyba pochlastam;/

Ostatnia edycja:
Dzięki, czyli nie jestem aż taka zazdrosna i zaborcza jak mi się wydawało, bo okazuje się, że to normalne :-)

Marcia super wieści, uff.. świetnie, że jest w porządku :-) Macie już jakieś propozycje na imiona?

Na-tuska eh.. podwójna Mamuśko jak nie jedna to drugi chory .. zdrówka dla Filipka! Co mu jest?

Amande a widzisz apomniałm :p
ja tez byłam starsznei na nie jak ktos miał dotknąc Filipa itd, potem mi przeszło i było ok mam tylko alergie (bardzo zsilna) na tesciów :p teraz jak jest ich dwojka to jakos sie nawet ciesze zektos sie nimi 5 minut zajmie :-D
z Filipem \bylo wszytsko ok cały dzien :) wrcoiłam wieczorem do domu i po chwili zaczął sie robic goracy;/ jak mu mierzyłam to miał niecałe 39 ;/ zobacze jutro i najwyzej do lekarza z nimi pojadeniech zobaczy jedego i drugiego ;/

lilou wybrałam sie do meza Kasi(Skrzata naszego) stąd te nerwy ;/i u Kasi tez bylismy :) dzieci zapaliły światełko dla niej i dla małej Zosi...

gdzie wys ie znowu podziewcie????
nie bede pisac wszystkich bo polowy zapomne a mi pozniej sie tu buntuja stare babole ze ich nie wymieniłam :-D takze oddzywac sie :tak:

reklama
Do góry