reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

A tak z innej beczki to szukam chętnej mamy, która poszłaby na siłownię, na spinning lub areobik w wodzie? Co Wy na to? Bo samej jakoś cieżko mi się wybrać a już od dawna o tym myślę ;-)

a ten aqaerobik, to gdzie, za ile i czy masz jakis termin, czyli czy już jesteś zorientowana, bo na takie coś to ja chyba bym chetnie też poszła ;-)

a Pinka juz napisała, na allegro to do mnie, a rzeczy do uzytku dla Zosi to dla Pinki, a na wszystkie rzeczy czekamy na spotkaniu 5. kwietnia :tak::-)

halo, halo Poznanianki, budzimy sie ze snu zimowego, juz wiosna

reklama
Areobik we wodzie to najlepiej na AWF - ie. Można kupić karnet na cały miesiąc wówczas jest taniej a jednorazowe wejscie kopsztuje chyba 25 zł.
Terminu nie mam zadnego ustalonego, bo na razie byłam tylko na siłowni zorientować sie co spinningu.

Moge zadz. i sie zorientowac. A jakie dni najbardziej Tobie odpowiadają. Mi (poza poniedziałkami - mąż chodzi na siatkówkę) ) to wszystko jedno.

Mam przygotowaną małą paczuszkę z ciuszkami dla Zosi... może wysłać ją komuś pocztą, żeby było szybciej ???

Areobik we wodzie to najlepiej na AWF - ie. Można kupić karnet na cały miesiąc wówczas jest taniej a jednorazowe wejscie kopsztuje chyba 25 zł.

Mam przygotowaną małą paczuszkę z ciuszkami dla Zosi... może wysłać ją komuś pocztą, żeby było szybciej ???

ciuszki wystarczy jak przyniesiesz na spotkanie 5. 04, bo Pinka umówi się z Justyną po tym terminie, więc .....wystarczy na 5 :tak::-):tak:

oj to widzę,że mężowie w poniedziałki udzielają się sportowo, bo mój mąż chodzi na piłkę nożną właśnie w poniedziałek, :tak: od kwietnia będzie mi pasowało wt-pt, bo w marcu jeszcze we wtorek i czwartek mam kurs teoretyczny na prawo jazdy, potem jazdę już będę brała w miarę możłiwości w godzinach pracy, więc będzie lepiej, ale godziny tak bardziej wieczorne, tak ??? ja zorientuję sie jak to wygląda na Olimpii, bo chyba też coś takiego jest ????

miłego dnia - ale pogoda, najpierw śłiczne słoneczko, a teraz świata zza śniegu nie widać - przysłowie " w marcu jak w garncu", dzisiaj idealanie pasuje :tak::-):tak:

HEJ:-):-)

gosia_k23- rozumiem trojaczki suuuuuuper:-)ale roboty niezle bedzie:tak:
dziewczyny tak apropo jezeli nie macie ubranek dla takich małych dzidzi to mozecie jezeli wasza sytuacja materialna na to pozwala zakupic jakies niedrogie kosmetyki bo tego zosia tez bardzo potrzebuje:-) nie bierzcie tego za mus!!!!! tak tylko napominam
pozdrawiam serdecznie

:-) nie bierzcie tego za mus!!!!! tak tylko napominam
pozdrawiam serdecznie

nie bierzemy :tak::-D poprostu wiem,że jesteś poinformowana jakie są potrzeby, więc postaramy się dostosować :tak::-D przynajmniej pokombinujemy jakby pomóc aby było dobrze :rofl2:

ale pogoda, właśnie świecił słoneczko, a za chwilę chyba znowu cosik popada i będzie biało, poprostu " w marcu jak w garncu" :laugh2::-D:laugh2:

reklama
jarzebinka - wstepnie dzwoiłam i we wtorek na 19.15 są wolne miejsca na duzym basenie. Wcześniejsze godz. dla mnie odpadają...

Do góry