reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

a wyobraź sobie takie u lekarza, wiedzą lepiej bo przecież wyszukały na google :D
ps. też czasem taka bywałam w ciąży :p ale aż tak mi się na mózg nie rzucało, wolałam słuchać co mówią ci, co mają z daną rzeczą czy problemem do czynienia..

reklama
rikipa - tobie by sie przydal porządny ;-) urlop
ja tez w pracy już nie mogłam wytrzymać i dobrze ze zaszlam w ciąże teraz na serio odpoczywam od debili (bo nie którzy ludzie na serio to debile) nie wiedza czego chca. Ja tak odreagowywałam bo jakoś trzeba bylo.

Sama czasem sie łapie na tym ze gadam ze wiem lepiej od lekarza (wstyd) ale staram sie tego nie robić juz.

Dzisiaj Bartek w końcu zrobił kupe po 3 dniach juz chcialam zastosowac czopek bo ile moze kupy nie robic ale wieczorem zrobil po kapieli oczywiscie a jak sie skupkal to musialam go drugi raz wlozycz do wanny z woda i jak go drugi raz umylam jeszcze zrobil. Ale mi ulzylo jemu pewnie bardziej ;)

My dzisiaj mielismy byc nad jezorem ale nie wypalilo moze jutro wypali bo ma byc cieplej ale nie napalam sie bo roznie moze byc ide spac znaczy sie zdrzemnac bop pewnie za 5h pobudka

Pozdrawiam wszystkich i spadam papapa

Ostatnia edycja:
witam od rodziców :)
my po działce :p teraz z mama kolacyjke wcinamy

julia no to zdrówko i smutasy na bok :)

rikapa szukaj czegos innego... wykonczysz sie tam ;/

miłej niedzieli zycze :p i wieczorku :p

Tygrynka milego grilowania i odpoczynku....

Dzien dobry:)

jakos spiaca jestem dzisiaj przez ta pogode, mala mi juz dwa razy spala tez a ja razem z nia i neidawo z lozka sie zwloklam...

mam chandre... siorka pomimo tego ze mnie denerwowala wczoraj, dzisiaj juz jedzie bo jutro do pracy a mi smutno i jeszcze jutro m na 3 dni wyjezdza i ja sama:(

a za dwa tyg juz jedziemy na Mazury:)

alez pustki tu,wszystki korzystaja z fajnej pogody...

ja mam dzisiaj lenia strasznego.. czekamy na gości, chłopcy śpią.. M. wyciągnięty na kanapie a ja linkuje mojego bloga bo wrzuciłam fotki z wczorajszej sesji :-) jakby ktoś chciał poogladać to zapraszam :-)

jutro do pracy.. już się boję co to będzie :-D

spokojnej niedzieli wszystkim :-)

reklama
odwiezlismy sister na dworzec pkp....smutno jakos.... Gabusia zasnela..

Michasia super fotki,jak wpadnie mi troche grosza to ja tez chce sesyjke,tym bardziej ze Gabulka teraz wieksza i fajniejsza...

Do góry