reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
witam i ja trochę mnie nie było, ale nie miałam dostępu do neta niestety :-( nie nadrobię Was bo trochę tego jest :-p dziś byłam w pracy jutro też ech mam już dość .....

Rikapa a kiedy urlopik???

a mnie tak denerwuje moja siora ze masakra,ona jest okropna maruda,wiecznie z zycia nie zadowolona,wszystko zle i na dodatek hipohondryczka...eh....

Julka to w pon wpadaj na plotki do mnie:)

urlop od 8 sierpnia więc jeszcze trochę :-) mój mąż ma już urlop , niestety w tym samym czasie nie dostaliśmy w tym roku urlopów :-( teraz czekam na okres bo na razie znowu nie mam :-)

Tygrys siorka ma 21 lat.... duzo i nie duzo...ale nie dogadujemy sie w niektorych kwestiach...no i mowie hipohondryczka z niej...
Gabie chyba sie cos przysnilo bo przed chwila z placzem sie obudzila.... jeszcze jacys debile pukaja i stukaja (remont?????) i odglos idzie okropny....

to za 15 min masz prawo iść im zapukać :p
a u nas przed chwilą jakaś pijacka para się kłóciła niedaleko okien... jak mnie to wkurza, cały rok była cisza i spokój a jak się zebrali to naraz, najpierw ci w nocy, teraz ci... i akurat na tej wysokości bloku musieli się zatrzymać grrrr jak ja nie cierpię ludzi czasem :p chyba czas zbierać na budowę domu :p

ja już też mam dość ludzi :-( wkurzają mnie niemiłosiernie ostatnio :-( mój czas i cierpliwość na pracę w handlu chyba się skończył :-/

reklama
powiem Wam że najbardziej wkurzają mnie młode matki i kobiety w ciąży ( nie obrażając żadnej z Was :-) wy jesteście inne czytaj normalne) bo same nie wiedzą czego chcą :-( co chwile zmieniają zdanie, wcinają mi się w zdanie bo one wyczytały gdzieś i wiedzą lepiej , każą sobie po 5 różnych kolorów pokazywać, mino iż widzą je w katalogu:-( może to moja wina, bo jestem tak nastawiona .... nie wiem :-(

Do góry