reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat to masz teraz mała pomocnice :) znaczy nie taka mała :p:p

Tygrynka to sobie pospaliscie :) zazdroszcze :p:p

mamagbi u nas najczesniej w weeknd dziaciaki sie szybciej budza ;/nie mam pojecia od czego to zalezy?? :p

obiad wsawiłam w domu , zabiore gotowy juz na działkę :p dzieciaki spia i czekamy zeby wyruszac :p

reklama
Natuśka miłego działkowania!
Julka co jest???

Seba w końcu padł na drzemkę.. dzisiaj leniu****emy w domu - uwielbiam to od czasu do czasu;-)

wszystkie widzę korzystają z pięknej pogody :)) ja za to cały dzień w domu, wysprzątałam chałupkę po sam dach, pranie zaraz czwarte pójdzie, tak ładnie się suszy, że wzięłam się w końcu za pościele (zawsze jakieś ze dwa komplety do prania leżą w koszu :D) i ciuchy męża z pracy.. chłopaki polecieli na spacer i zakupy, bo jutro jedziemy do Ajentki na noc na działkę :))) strasznie się cieszę, zwłaszcza że jutro ma być ładnie, a Aga zaplanowała basen i ognisko :))) no i wieczorne drinkowanie :D ciekawe tylko jak szybko maluchy padną nam spać..

Tygrynka pozazdrościć :tak:
ja próbuje jakoś m podnieść na duchu, pierwszy raz widze Go w tak kiepskiej formie psychicznej :-(

kurde, na pewno go wkurza niesamowicie ta sytuacja :( utul m do serducha, pokaż że dacie radę, najważniejsze, że jesteście razem, będziecie walczyć wspólnie o dobro Waszej rodziny!! trzymam mocno za Was kciuki!!

Kurcze staram się a to niełatwe, tymbardziej ze Damianek słyszał Nasza rozmowe :-( ale za to kupiłam 0,5% :-D trzeba zalać smutki jak to mój brat mówi "oszczędzają bogaci, bo Nam sie i tak nieopłaci" :-D

no na pewno ciężko.. ale może Damiankowi też jakoś wytłumaczcie, przystępnie przedstawcie sytuację? przecież to już duży facet, tyle rozumie, na pewno się martwi jak widzi zmartwionych rodziców.. a wieczorem tylko procenciki i żadnych smuteczków ;)))

moi wrócili i już jest głośno :D

reklama
Tygrynka zazdroszcze,marzy mi sie wypad taki...ale juz niedlugo na weekend do Guziczka jedziemy tam gdzie ona teraz jest:) wiec tez sie ciesze juz:)

Julka m pewnie tak przezywa bo faceci maja takei cos ze chca zapewnic ponad wszystko swoejj rodiznie dobre warunki. przejmuje sie ta sytuacja, wiec kochana wspierajcie sie bo to teraz najwazniejsze::-) przytulam i buziakuje:-)

Gabusia zasnela juz,m pije piwko,a ja z sister moja fante..:-)

a gdzie reszta? pewnie korzysta z pogody...

Do góry