MamaGabi spoko spoko, Seba chodził przy meblach jak miał 7 mies, oj żebyś wiedziała ile ja się nasłuchałam... pokażę Wam filmik, z poczatku września 2010, młody miał wtedy równo 7mies: http://www.youtube.com/watch?v=f-ZZlHREWLA i ‪100 9309‬‏ - YouTube niektórzy to mi nawet nie wierzyli i mówili że zmyślam
nie ma co się przejmować gadaniem, niektóre dzieciaczki robią to szybciej, inne później, każde w swoim tempie 
reklama
mamagabi olej te baby w piaskownicy, takie zawsze szukaja zaczepki ;/ gaba zaczeła chodzic sama wiec nie masz sie co przymowac, gorzej jak dzieci sa zmuszane ;/
Tygrynka sorry
Filona hahah
czyżbyś nie odpoczęła ?? 
ide ksiazke czytac
wpadne pozniej 
Tygrynka sorry
Filona hahah

ide ksiazke czytac
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Tygrynka ten film video jest prywatny :-( mi Nati raczkował jak miał 4 miechy i tez wszyscy się dziwili
lilou
Fanka BB :)
Hej.
Staś śpi od 16:30, także noc zapowiada się nieciekawie..
Julka co planujecie dalej? kurcze podziwiam Twoją siłę i dobre nastawienie! mam nadzieje że wszystko się Wam ułoży!
MamaGabi nie słuchaj podwórkowych komentarzy ;-) skoro chodzi znaczy że jest na to gotowa
Ilonka opowiadaj jak było
zazdroszczę wakacji 
Natuśka noo jak dobrze że Emilka zdrowa!
Staś śpi od 16:30, także noc zapowiada się nieciekawie..
Julka co planujecie dalej? kurcze podziwiam Twoją siłę i dobre nastawienie! mam nadzieje że wszystko się Wam ułoży!
MamaGabi nie słuchaj podwórkowych komentarzy ;-) skoro chodzi znaczy że jest na to gotowa

Ilonka opowiadaj jak było

Natuśka noo jak dobrze że Emilka zdrowa!
Witam 
my od 7:30 na nogach ;/ pogoda do d... mam nadzieje ze sie poprawi
tygrynka czytam john grisham "zaklinacz deszczu" całkiem niezłe
filona a gdzie fotki?
lilou i o której Staś pobudkę urządził?
moi wożasie w kartonie od zabawek
jakby mało klunkrów tu było 
my od 7:30 na nogach ;/ pogoda do d... mam nadzieje ze sie poprawi
tygrynka czytam john grisham "zaklinacz deszczu" całkiem niezłe
filona a gdzie fotki?
lilou i o której Staś pobudkę urządził?
moi wożasie w kartonie od zabawek

mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
dzien dobry
u nas pobudka dzisiaj przed 7 ale to standard jak jest tatus w domku to niunia szybko wstaje i nie da pospac. w nocy tylko raz sie budzila czyli coraz lepeij jest bo zawsze bylo przed 1 a teraz przed 2:-) teraz oboje z tatusiem spiochaja...
a ja ograniam troche a potem jedziemy na bema i do panoramy. siostra wczoraj kiecke kupila sobie ale teraz jeszcze buty.
u nas pobudka dzisiaj przed 7 ale to standard jak jest tatus w domku to niunia szybko wstaje i nie da pospac. w nocy tylko raz sie budzila czyli coraz lepeij jest bo zawsze bylo przed 1 a teraz przed 2:-) teraz oboje z tatusiem spiochaja...
a ja ograniam troche a potem jedziemy na bema i do panoramy. siostra wczoraj kiecke kupila sobie ale teraz jeszcze buty.
hello,
ja mam 5 minut
My wczoraj imieniny teścia, potem parapetowka u brata, Basia zaliczyła pierwszą imprezę alkoholową
Ale zmywaliśmy się szybko by Basie kłaść spać. Kurcze byli znajomi mojego brata, którzy mają 8 miesięczną córkę i ona od dnia narodzin spi z nimi w łóżku i oni na dwie h mogą tylko wyjśc...

Masakra jakaś!!!! Zabieraliśmy do siebie wieczorem 13letnią córkę kuzyna Zet - Zosię i mam ją do czwartku
Dzisiaj pewnie uderzymy do kina na Harrego Pottera i może działeczkę, a jutro chyba Skoki jednak
Szybko przeleciałam posty, więc nie wszystko spamiętałam
ale
Kozacizno gratki dla Luli za chodzienie
Na-tuska dobrze, że z Emilką ok
Filona witaj po powrocie
MamaGabi dalszych sukcesów!
oki zmykam zajmować się Basią i Zosią
Miłego dzionka!
ja mam 5 minut

Szybko przeleciałam posty, więc nie wszystko spamiętałam
Kozacizno gratki dla Luli za chodzienie
Na-tuska dobrze, że z Emilką ok
Filona witaj po powrocie
MamaGabi dalszych sukcesów!
oki zmykam zajmować się Basią i Zosią
Miłego dzionka!
reklama
witam się i ja...
nas w nocy o 4:20 obudziły krzyki.. 5 mężczyzn się wykłócało o coś pod blokiem, aż Seba mi się obudził :// na szczęście szybko zasnął, a oni do 4:40 wrzeszczeli na siebie - też sobie znaleźli miejsce na to :///
ale za to wstaliśmy... 10 minut temu
dzisiaj dzień leniucha, trochę posprzatamy, spacerek...
miłego dnia
nas w nocy o 4:20 obudziły krzyki.. 5 mężczyzn się wykłócało o coś pod blokiem, aż Seba mi się obudził :// na szczęście szybko zasnął, a oni do 4:40 wrzeszczeli na siebie - też sobie znaleźli miejsce na to :///
ale za to wstaliśmy... 10 minut temu
miłego dnia