reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

MamaGabi spoko spoko, Seba chodził przy meblach jak miał 7 mies, oj żebyś wiedziała ile ja się nasłuchałam... pokażę Wam filmik, z poczatku września 2010, młody miał wtedy równo 7mies: http://www.youtube.com/watch?v=f-ZZlHREWLA i ‪100 9309‬‏ - YouTube niektórzy to mi nawet nie wierzyli i mówili że zmyślam :D nie ma co się przejmować gadaniem, niektóre dzieciaczki robią to szybciej, inne później, każde w swoim tempie :)

reklama
mamagabi olej te baby w piaskownicy, takie zawsze szukaja zaczepki ;/ gaba zaczeła chodzic sama wiec nie masz sie co przymowac, gorzej jak dzieci sa zmuszane ;/

Tygrynka sorry :p

Filona hahah :-D czyżbyś nie odpoczęła ?? :-D

ide ksiazke czytac :p wpadne pozniej :p

Hej.

Staś śpi od 16:30, także noc zapowiada się nieciekawie..

Julka co planujecie dalej? kurcze podziwiam Twoją siłę i dobre nastawienie! mam nadzieje że wszystko się Wam ułoży!

MamaGabi nie słuchaj podwórkowych komentarzy ;-) skoro chodzi znaczy że jest na to gotowa :tak:

Ilonka opowiadaj jak było :) zazdroszczę wakacji :happy:

Natuśka noo jak dobrze że Emilka zdrowa!

Witam :)

my od 7:30 na nogach ;/ pogoda do d... mam nadzieje ze sie poprawi :)

tygrynka czytam john grisham "zaklinacz deszczu" całkiem niezłe :p

filona a gdzie fotki?

lilou i o której Staś pobudkę urządził?

moi wożasie w kartonie od zabawek :sorry2: jakby mało klunkrów tu było :-D

dzien dobry:)

u nas pobudka dzisiaj przed 7 ale to standard jak jest tatus w domku to niunia szybko wstaje i nie da pospac. w nocy tylko raz sie budzila czyli coraz lepeij jest bo zawsze bylo przed 1 a teraz przed 2:-) teraz oboje z tatusiem spiochaja...

a ja ograniam troche a potem jedziemy na bema i do panoramy. siostra wczoraj kiecke kupila sobie ale teraz jeszcze buty.:)

hello,
ja mam 5 minut:) My wczoraj imieniny teścia, potem parapetowka u brata, Basia zaliczyła pierwszą imprezę alkoholową:p Ale zmywaliśmy się szybko by Basie kłaść spać. Kurcze byli znajomi mojego brata, którzy mają 8 miesięczną córkę i ona od dnia narodzin spi z nimi w łóżku i oni na dwie h mogą tylko wyjśc...:szok::szok::szok::szok:Masakra jakaś!!!! Zabieraliśmy do siebie wieczorem 13letnią córkę kuzyna Zet - Zosię i mam ją do czwartku:) Dzisiaj pewnie uderzymy do kina na Harrego Pottera i może działeczkę, a jutro chyba Skoki jednak:)
Szybko przeleciałam posty, więc nie wszystko spamiętałam:( ale
Kozacizno gratki dla Luli za chodzienie:)
Na-tuska dobrze, że z Emilką ok:)
Filona witaj po powrocie;)
MamaGabi dalszych sukcesów!
oki zmykam zajmować się Basią i Zosią:)
Miłego dzionka!

reklama
witam się i ja...
nas w nocy o 4:20 obudziły krzyki.. 5 mężczyzn się wykłócało o coś pod blokiem, aż Seba mi się obudził :// na szczęście szybko zasnął, a oni do 4:40 wrzeszczeli na siebie - też sobie znaleźli miejsce na to :///
ale za to wstaliśmy... 10 minut temu :D dzisiaj dzień leniucha, trochę posprzatamy, spacerek...
miłego dnia :D

Do góry