reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Julka wiem ze inni maja powazniejsze problemy,nie kwestionuje tego...ale ja nie lubie sama byc w domu... i tyle:-)
i kurcze nie wiem co mam ci poradzic...trudna sprawa...

poziomka
no szybko szybko a co mam na to poradzic,dobrze ze chodzi:) a ile radochy ma z tego ze chodzi....

reklama
własnie Filona juz??? przeeciez nawet nie zaczyłysmy tesknic :-D smycz kupiona??? :-D opowiedaj... jak mały podroznik ???

mamagabi dam ci znac jutro pojutrze, bez nerwow :):):) cos wymyslimy :)

julia to troche kaszana co??

Filona pewnie że sie ułożą :tak: przynajmniej na pewien czas będziecie miały mnie z głowy :tak::-D
ciesze się ze wróciłaś, brakowało tu Ciebie :tak:

Julka wiem ze inni maja powazniejsze problemy,nie kwestionuje tego...ale ja nie lubie sama byc w domu... i tyle:-)
i kurcze nie wiem co mam ci poradzic...trudna sprawa...
..

Kurcze te wieksze problemy miały sie tyczyć mnie NIE Ciebie - widzisz jaka zakręcona jestem - nie wiem co pisze - sorry :zawstydzona/y: wybaczysz?

julka - dobreee :) ... dalej jest mam na twym punkcie bzika :) ... przykro mi z tym Twoim mieszkankiem ...
mamaGabi - ale to przecież nic złego chyba, że chodzi czy się mylę? dlaczego masz coś z tym robić? A tak a propo bycia samemu w domku może wpadniesz do mnie w następnym tygodniu - obiiiecccaaałłłaaaśśś ...

Poziomeczka nie bede miec auta,no chyba ze wyprosze Jarka zeby mi zostawil...wiec postaram sie i iwem ze obiecalam:-) a to ze Gabulka chodzi to mi to nieprzeszkadza tylko ostatnio bylam z nia na placu zabaw to slyszalam komentarze coniektorych mam jak dowiedzialy sie ile Gaba ma miesiecy i ze chodzi...

i sorrki,nieodbierajcie moich postow zle...

buuu napisałam takie ładnego posta i mi wcieło :wściekła/y:
Koza ucałuj dziecia swego od nas!!! wujek Tomek mówi że jest dumny z Luli :-D pewnie wczorajsza histeria to było hasło "mama uwaga będę chodzić", tylko mama nie zrozumiała:-p super, gratuluję bardzo i czekam na spacerki po parku, w sierpniu ofkors :-p
Michasia udanej sesji jutro i lekkich dwóch tygodni pracy;-)
Filonka o nieeee :szok: dobrze że jesteś bak :* opowiadaj!!! i foty dawaj:-D
Natuśka masz w łeb babo za mój stres :-p dobrze że już dobrze z Emilką :tak:
Julka a tak coś pomyślałam że chyba do Drakenowej zwiałaś:tak: niefajnie z tym wypowiedzeniem:-( jasne że Cię nie skreślimy, będziemy cos kombinować żebyś została z nami:tak:
MamaGabi gratuluję odstawienia, dzielna mamuśko :* chciałam napisać że mogę wpaść we wtorek do Ciebie jeśli chcesz, ale po prostu się boję że coś mi wypadnie znów :baffled:

dzieć mi zasnąl w 20 min, jeszcze dojdziemy do 5 min ;-)

mamaGabi mój bratanek zaczął chodzić równo po skończeniu 9 miesięcy :tak: więc luz:-D

Tygrynka jedyna co mnie przygarnęła dzisiaj bo tutaj niemoge wysiedzieć za duzo kłopotów a jak szukam mieszkania to wszędzie bez dzieci :wściekła/y:

reklama
Do góry