reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej kobity :-)

Moje dziecko od dzisiaj chodzi!!!! Od tak po prostu zaczęła robić długie dystanse :-) Koniec wypoczynku hihi i dzisiaj już była grzeczniejsza bez histerii :-) od 20 śpi i oby do rana!!

Natuska no właśnie cały dzień milczysz :( co się dzieje??
Tygryś to ładnie was teściowa ugościła :/ paluszki słone i krakersy???
Michasia to udanej sesji jutro :-) i lekkiego poniedziałku :-)
MamaGabi no gratulacje ogromne co za sukcesy oby tak dalej :-)

Ja już wykąpana, piję drineczka jednym słowem zaczął się weekend a jeszcze dwa tyg. i mam wakacje :-)
miłego wieczoru :-D

reklama
Filonka welcome:-) opowiadaj jak na wakacjach bylo.....
Kozaczino GRATULACJE dla Majeczki:-) super dziewczyna....ja niestety juz tez nie mam spokoju bo Gaba juz chodzi na calego praktycznie,ja ksie zmeczy to tylk ona czworaka a tka to na nogach:-)
Michasia fajnie ze juro sesyjka...odprezysz sie...:-)
Ajentka milego wypoczynku:-)

Tygrynka jestem byłam dzisiaj cały dzionek u Renaty na działce :tak: bylosuper dzieci wybawione,wylatane :tak:

na-tuska no własnie ze wzgledu na Ciebie dzisiaj weszłam zobaczyc jak mała
Filonka witaj koszmarze:-D - wreszcie jesteś :tak:

dostałam dzisiaj list z miesięcznym ostatecznym wypowiedzeniem najmu :-(
Więc jak Wam znikne z forum na pewien czas to mnie nieskreślajcie ;-)

mamGabi nie dostałam pisma o sprawie :no: nie wiem co robic, owszem pewnei pójdziemy do teściów tylko musze sprzedać Nasze meble itd:( a szkoda bo jeszcze je spłacamy przezrok:-(
nie wiem jutro moze zadzwonie do brata co mam robić :-( nie chce żeby moje małżeństwo się rozwaliło przez taką głupia sprawe jak mieszkanie u teściów :-(

Nie ma co narzekać inni mają większe problemy :-)

A dlaczego będziesz sama od pn? (tu to miało być:))

Ostatnia edycja:
reklama
Fil jeszcze nie spi wiec pisac nie moge...

kozaczino gratulacje dla laluni.
Julka ooj nieciekawie... mam nadzieje ze jakos sie Twoje sprawy ułożą/
Tuska fajnie ze z Emilką dobrze.
Poziomka uuuuhhuu juz sie bójcie:)

Do góry