reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam Jarzebinka pomysł dobry ja osobiscie spotkam sie z justynka i Zoska jezeli wszystko bedzie ok bo mam dla nich paczke wiec mozecie sie do tej paczki dołaczyc

ok, super .....:-):tak: miły gest

Osobiście myśle,że prosciej i łatwiej będzie jak zrobisz paczuszke dla Justyny i Zosi, a my jednak skupimy sie na zbieraniu rzeczy na allegro, chyba logistycznie bedzie prościej, 5 .04 sie spotkamy ja pozbieram rzeczy i wyslę do dziewczyny z Fundacji, ale to moje zdanie .... reszta niech sie wypowie :-):tak: dziewczyny zbierają teraz na monitor bodajże, więc trzeba wspomóc je finansowo, a to przecież też dla Zosi i rodziców :cool2::happy2:

ale jak będziesz kompletowała ta paczuszkę i sie wybierała, to podaj jakis termin, bo może jednak ....... zobaczę co da się zrobić

spokojnego wieczorku :cool2:

reklama
hej monitor dla Zoski juz jest:-) ja juz rzeczy na aukcje od siebie mam i wysle je do kasi to jest jedna sprawa ale oprócz aukcji Zosia ma jeszcze takie potrzeby jak w/w poscie
pa

a co do terminu w jakim spotkam sie z Justynom zalezy czy ktoras z was bedzie chetna zrobic paczuszke dla Zoski jezeli nikt sie nie znajdzie to pojade przed naszym spotkaniem a jezeli ktos sie znajdzie to po naszym spotkaniu

hej monitor dla Zoski juz jest:-) ja juz rzeczy na aukcje od siebie mam i wysle je do kasi to jest jedna sprawa ale oprócz aukcji Zosia ma jeszcze takie potrzeby jak w/w poscie

doczytałam wczoraj wieczorem ,że jest już monitor, to suuuuuuper :tak: napewno będzie lżej i małej a szczególnie rodzicom :-D:-)

a patrząc na ostatnią frekwencję na tym forum, to może poczekaj, i umów się na spotkanie z Justyną po naszym spotkaniu, bo może jednak, któraś się zdecyduje :baffled: ale jak widać ostatnio chyba brak czasu dominuje w Poznaniu :szok:
a te ubranka, to dajesz nowe, czy po swojej dzidzi???

miłego dnia :cool2: a i pogoda nam sie śliczna zrobiła

jarzebinka co do ubranbek to sa po mojej dzidzi ale powiem ci szczerze ze ona tylko po jednym razie miała je ubrane a niektóre wcale z reszta kilka jest na aukcji juz wiec mozesz zobaczyc :-) ok poczekam do naszego spotkania:-)

Czyli są potrzebne ubranka od roz. 68 i kosmetyki, tak? Bo je chętnie się dorzuce, ale już się pogubiłam w tym komu i kiedy mam to dostarczyć... Co zadecydowałyście?

A tak z innej beczki to szukam chętnej mamy, która poszłaby na siłownię, na spinning lub areobik w wodzie? Co Wy na to? Bo samej jakoś cieżko mi się wybrać a już od dawna o tym myślę ;-)

hej
kubala- ubranka na aukcje to do jarzebinki a rzeczy typu kosmetyki pampersy i ubranka od 68cm w zwyrz dla mnie:-) bo jak pojade do justyny to jej zabiore:-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry