reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Ale jestem wkuta
pomoc sie Nam nienalezy
co do mieszkania tez niepomoże bo nie ma jak
może dac nam na opał, ale po co mi opał jak pieca nie mam bo sie zepsuł
jedna zima bez ogrzewania za nami - ciekawe jak Damianek ma się uczyć w kurtce pod kołdrą jak będzie w domu ponzej "0" 
ide się piwa napic bo szlag mnie trafi:-(

ide się piwa napic bo szlag mnie trafi:-(
lilou
Fanka BB :)
Hej,
Ja nadal przeżywam wczorajszą porażkię:/ P powiedział że nie mam się zamartwiać, ale ja nie mogę przestać o tym myśleć..choć jeździć nie mam zamiaru przestać, dziś znów planuje jechać na stary Rynek na sushi z kumpelami ;-)zobaczymy czy mnie P puści
Staś śpi od 10, mnie na chwilę też zmogło, położyłam się na chwilkę po 11 (Oliwka grała w tym czasie) i obudziłam się przed chwilą
chyba na jakiś spacer trzeba się przejść trochę powietrza złapać
Julka no co za baba
kurcze chciałabym Ci coś doradzić ale nie za bardzo wiem co 
Tygrynka biedny Sebuś pewnie wymęczony tą chorobą. mam nadzieje że już będzie lepiej
swoją drogą ciekawe co to..
MamaGabi i jak zmagania ??
natuska do 11 ?? wow trochę zazdroszcze:-)ta pogoda chyba taka do kitu i na dzieciaki też działa. Moja Oliwia chodzi i smęci
Ja nadal przeżywam wczorajszą porażkię:/ P powiedział że nie mam się zamartwiać, ale ja nie mogę przestać o tym myśleć..choć jeździć nie mam zamiaru przestać, dziś znów planuje jechać na stary Rynek na sushi z kumpelami ;-)zobaczymy czy mnie P puści
Staś śpi od 10, mnie na chwilę też zmogło, położyłam się na chwilkę po 11 (Oliwka grała w tym czasie) i obudziłam się przed chwilą

Julka no co za baba

Tygrynka biedny Sebuś pewnie wymęczony tą chorobą. mam nadzieje że już będzie lepiej
MamaGabi i jak zmagania ??
natuska do 11 ?? wow trochę zazdroszcze:-)ta pogoda chyba taka do kitu i na dzieciaki też działa. Moja Oliwia chodzi i smęci

*J*U*L*K*A*
Tygrynka kryterium dochodowe - nie wiem jak to liczą, bo do zasiłków licza w naszym przypadku około 583,00 na osobe (dziecko niepełnosprawne) czego oczywiście nieprzekraczamy a do pomocy z MOPR-u licza jakoś inaczej 2*mniej czy jakoś tak
lilou cóż zrobic takie życie, Ci co mają dostaja pomoc a Ci co niemają jej niedostają. Zaczne pić i wprowadze patologie to mi pomogą

lilou cóż zrobic takie życie, Ci co mają dostaja pomoc a Ci co niemają jej niedostają. Zaczne pić i wprowadze patologie to mi pomogą

Ostatnia edycja:
bez sensu, ludzie musieliby mieć dosłownie złotówkę na przeżycie by liczyć na pomoc państwa :// a wystarczy że o tą złotówkę przekroczysz dochód i już nic ci się nie należy ://
Lilou nie bój żaby, będzie dobrze!
a ja nawet nigdy sushi nie jadłam
Lilou nie bój żaby, będzie dobrze!
a ja nawet nigdy sushi nie jadłam
*J*U*L*K*A*
Tygrynka życie :-( ale wkurza mnie bo ja kasy niechce tylko na obuwie albo odzież czy to wiele????????????
widocznie mam za duże wymagania, buty :-(
widocznie mam za duże wymagania, buty :-(
*J*U*L*K*A*
na-tuska zaczynam się naprawde nad tym zastanawiać, opis sytuacji już mam, ale kurde ja się nienadaje do takich rzeczy - poprostu cykora mam 
z M nawet rozmawialismy o separacji albo rozwodzie moze wtedy byłoby łatwiej, ale k......... rozbijac rodzine bo żyjemy w popier........ kraju??????????????????? DEBILIZM
drakenowa jesteś jutro w domu? bo musze z kimś pogadac bo na łeb dostane :-(

z M nawet rozmawialismy o separacji albo rozwodzie moze wtedy byłoby łatwiej, ale k......... rozbijac rodzine bo żyjemy w popier........ kraju??????????????????? DEBILIZM
drakenowa jesteś jutro w domu? bo musze z kimś pogadac bo na łeb dostane :-(
reklama