reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Ale jestem wkuta :wściekła/y: pomoc sie Nam nienalezy :wściekła/y: co do mieszkania tez niepomoże bo nie ma jak :wściekła/y: może dac nam na opał, ale po co mi opał jak pieca nie mam bo sie zepsuł :wściekła/y: jedna zima bez ogrzewania za nami - ciekawe jak Damianek ma się uczyć w kurtce pod kołdrą jak będzie w domu ponzej "0" :wściekła/y:

ide się piwa napic bo szlag mnie trafi:-(

Natuśka cieszę się ze z Emilką lepiej :) ładnie Ci Filipek pospał!
Marciaa uważaj tylko na siebie, nie szarżuj!!
Julka do tyłka :/// a czemu nie należy się Wam pomoc??? weź opał i sprzedaj ;)

Hej,

Ja nadal przeżywam wczorajszą porażkię:/ P powiedział że nie mam się zamartwiać, ale ja nie mogę przestać o tym myśleć..choć jeździć nie mam zamiaru przestać, dziś znów planuje jechać na stary Rynek na sushi z kumpelami ;-)zobaczymy czy mnie P puści ;)

Staś śpi od 10, mnie na chwilę też zmogło, położyłam się na chwilkę po 11 (Oliwka grała w tym czasie) i obudziłam się przed chwilą:szok:chyba na jakiś spacer trzeba się przejść trochę powietrza złapać:tak:

Julka no co za baba :wściekła/y: kurcze chciałabym Ci coś doradzić ale nie za bardzo wiem co :zawstydzona/y:

Tygrynka biedny Sebuś pewnie wymęczony tą chorobą. mam nadzieje że już będzie lepiej ;) swoją drogą ciekawe co to..

MamaGabi i jak zmagania ??

natuska do 11 ?? wow trochę zazdroszcze:-)ta pogoda chyba taka do kitu i na dzieciaki też działa. Moja Oliwia chodzi i smęci:crazy:

Tygrynka kryterium dochodowe - nie wiem jak to liczą, bo do zasiłków licza w naszym przypadku około 583,00 na osobe (dziecko niepełnosprawne) czego oczywiście nieprzekraczamy a do pomocy z MOPR-u licza jakoś inaczej 2*mniej czy jakoś tak:wściekła/y:

lilou cóż zrobic takie życie, Ci co mają dostaja pomoc a Ci co niemają jej niedostają. Zaczne pić i wprowadze patologie to mi pomogą :-D

Ostatnia edycja:
bez sensu, ludzie musieliby mieć dosłownie złotówkę na przeżycie by liczyć na pomoc państwa :// a wystarczy że o tą złotówkę przekroczysz dochód i już nic ci się nie należy ://
Lilou nie bój żaby, będzie dobrze! :)
a ja nawet nigdy sushi nie jadłam :D

Tygrynka życie :-( ale wkurza mnie bo ja kasy niechce tylko na obuwie albo odzież czy to wiele????????????
widocznie mam za duże wymagania, buty :-(

na-tuska zaczynam się naprawde nad tym zastanawiać, opis sytuacji już mam, ale kurde ja się nienadaje do takich rzeczy - poprostu cykora mam :zawstydzona/y:
z M nawet rozmawialismy o separacji albo rozwodzie moze wtedy byłoby łatwiej, ale k......... rozbijac rodzine bo żyjemy w popier........ kraju??????????????????? DEBILIZM

drakenowa jesteś jutro w domu? bo musze z kimś pogadac bo na łeb dostane :-(

reklama
Do góry