reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam koleżanki :-)
u nas nocka ok :-) jedna pobudka na mleko a tak to księżniczka spała smacznie :-) zatem Tygryś z Lulą ok tobyła tylko niestrawność ufff a jak Seba coś się rozwinęło?? mam nadzieję, że nie :-)
An to fajnie że Bartuś lubi się kompać :-) to bardzo ułatwia życie :-D my od 4mc Lulę kompaliśmy w dużej wannie i co wieczór uwielbia się myć :-) a co do płaczu po południu to nie mam bladego pojęcia?? może głodny, zmęczony, lub niewyspany??? Albo po prostu tak ma :-) jak zaczyna tak płakać spróbuj odwrócić jego uwagę może to pomoże :-)
MamaGabi jak nocka?? Oczywiści twoja z małżem chrapał ?? ja też bym się wkurzała na maksa gdyby R. mi kołdrę zabierał !!!!
Dobra czas trochę popracować :-) dopiję kawę i do roboty :-)

reklama
witam:)
U nas dzisiaj nocka tez ok, pbudziła się o wpól do 7, pograndziła w łóżku między nami chyba z godzinę i potem spała ze mną dopo 9:D Więc jestem w miarę wyspana, teraz sobie grandzi a ja jeszcze w piżamce leżę:)
An dzieci czasem płaczą z nikomu nie znanych powodów...
Kozaczino dobrze, że z Lulą ok:)
Na-tuska, Tygrynka a jak Wasze Szkraby?
Kurcza Basia katar dziś mniejszy, chrypi jeszcze, kaszle już mało, ale chyba nadal ma te pleśniawki:(i będę musiała iść po ten nowy syrop bo ta zawiesina raczej nie pomogła;(

ja pewnie niebawem pójdę na kawkę do kuzynki zet - fajnie ją mieć po sąsiedzku, ale tylko do poaździernika/listopada;(

a popołudniu urodziny babci:)

skrzat jesli nieboisz sie troche brudnej buzi u dziecka to posmaruj gencjana na wodzie ;-)

no własnie Tygrynka,na-tuska jak Wasze dzieci?
kozaczino super że pospałaś :tak:

Jarzębinka kiedys robili w Niemczech badania, że statystycznie najladniejsza pogoda jest pon/wt:p

Ja zmykam z Basia po wisnie i będę piekła placek dla Babci!

placek z wisniami - pycha :tak:

Tygrynka - na-tuska gdzie jesteście z informacjami o dzieciach???????????? martwie się :-(

hej hej
pospaliśmy do 10 bo w nocy znowu temp, za to rano miał 35,4.. chyba osłabiony po tych gorączkowych dniach, czekam czy nie będzie wysypki, bo może to trzydniówka..
za to ja dostałam bardzo bolesny okres i byle do 13.30 jak mąż wróci i się zajmie młodym...
miłego dnia!

reklama
Hejka

Skrzat wlasnie posmaruj jej buzke w srodku gencjana na wodzie Julka dobrze prawi. Nikosiowi przeszlo po tym a od zawiesiny na recepte nie. Basia bedzie wygladala jakby sie jagod najadla :))))

ja dzis troszke spaceruje bo oszaleje i juz mi lepiej troszke

Do góry