reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dzień dobry ! i miłego dnia życzę ! :cool2:
pogodowo dzisiaj nie ciekawie się zapowiada, :no: troszkę wieje, słoneczko zaszło :szok:

ale życzę przyjemności :happy2::tak::cool2:

reklama
witam do listy dolancza jeszcze

Iwonka+Zuzia- ze smyków:-):-)
juz nie ma wiecej chetnych by pomóc Zosiaczkowi:-:)-:)-:)-:)-(

pozdrawiam

witam z rana :tak: aktualizacja:

a oto lista:
1. Paula + Wiktoria
2. Kasia + Kacperek
3. Katka + Hania + Zuzia ???
4. anula + Stasiu
5. Kubala, czyli Marta + Kuba
6. Wanda + Paulinka + Wiktor
7. KKatasia ?
8. Słowiczek + Gabriela + Łukasz
9. Leyna ?
10. Dominika + Konrad+ Sergiusz ( dziewczyna z forum Smyków)
11. Iwona + Zuzia( też ze Smyków)
12. ..........

a Zosieńce pomagamy, pomagamy, a przynajmniej sie staramy( zbieram właśnie drobiazgi na aukcję, i w przyszłym tygodniu postaram się wysłać paczkę) a i na allegro zajrzałam i kilka tych cegiełek po 1 zł też zakupię i może uda mi sie jeszcze w pracy kogoś zmobilizować i namówić, aby tych złotówek było jak najwięcej :tak::tak::tak:

a wogóle to dzień dobry i miłego dnia :-);-):-)

a dzisiaj miałam pobudkę o 5.00 ( jak rzadko, ale zdaża się mojemu synkowi czasem), a w pracy też hałas i wiercenie, bo w pomieszczeniu obok zkładają klimatyzację czy coś podobnego, więc dzisiaj pewnie troszke krócej zabawię, ale za to będzie znowu chwilka przed odebraniem małego ze żłoba na zakupy bez ogonka :cool2::happy2::cool2:

witajcie drogie mamunie :-)dopiero tak na spokojnie patrzylam na watki na forum i zobaczylam TEN:-Dfajnie by bylo jakbyscie przygarnely swiezo upieczona mamusie do swojego grona:tak:mam synka Kubusia ktory urodzil sie 12.lutego tego roku:-)i jestesmy z lukim z niego bardzo dumni!pozdrawiamy WAs goraco cala 3:-)

fajnie by bylo jakbyscie przygarnely swiezo upieczona mamusie do swojego grona

GRATULACJE z okazji narodzin SYNKA, niech rośnie zdrowo i będzie pociechą dla rodziców

witam serdecznie i zapraszam :tak::-) i pewnie,że przyjmiemy do Swojego grona, im nas więcej tym lepiej i raźniej :-);-) a 5 kwietnia zapraszam na spotkanie mamuś z dzieciaczkami na Malcie o godz. 15.15

miłego wieczorku :-p już nie pada, może bedzie jednak weekend z pogoda spacerową :tak:

witam, witam !!!

.......... gdzie sie podziewacie ??? :tak::-)
a propo tej aukcji charytatywnej, to pomyślałam, że jeżeli uda sie spotkanie 5 kwietnia, to jakbyscie znalazły w domku cos co możnaby wystawic na aukcji i zebrac pieniążki na dla tych dzieciaczków, to zebrałabym te rzeczy i wysłałbym do dziewczyny, która zajmuje sie tą aukcją ? co otym myślicie ;-) akcja Poznanianki dla zosi i Maciusia ;-) może warto ???????

pozdrawiam :tak:

miłych snów :tak::-D

B-Asia - witam swieżo upieczoną mamusię i gratuluje rodzicom synusia :)
A jak sie czujesz w tej nowej roli, bo powiem szczerze, ze dla mnie poczatki były ciężkie... , ale teraz za to jest cudownie :-)

jarzebinka Co do Twojego pomysłu, to jestem za!!!! Chętnie pozbędę sie paru rzeczy, tym bardziej, jeśli mogą komuś pomóc :tak: Kochana jesteś wiesz ;-)

A gdzie ta ładna pogoda ???? :wściekła/y:

Miłej niedzieli dla wszystkich!

reklama
witam Jarzebinka pomysł dobry ja osobiscie spotkam sie z justynka i Zoska jezeli wszystko bedzie ok bo mam dla nich paczke wiec mozecie sie do tej paczki dołaczyc mała potrzebuje ubranek od 68cm w zwyż:-) pampersy new borna:-) oraz kosmetyki wiec jak macie ochote to zapraszam:-):-) ale dajcie znac czy ktos chetny bo jak nie to nie bede czekała tylko odrazu pojade:-) pozdrawiam

Do góry