reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
to o której wolałabym po obiadku a mały je tak ok wpół drugiej bo potem nie będę miała problemu z tym gdzie i jak mu dam jeść mamy 85 bezpośrednio na śródkę także może gdzieś w tych okolicach?

hej babeczki jarzebinka dopisz jeszcze jedna babke ze smyków bo reszta jak narazie sie nie odzywa wiec nie wie póki co dołaczy do nas

Dominika+konrad+sergiusz:-)
u was pieknie a tutaj angielska pogoda od 3 dni brrrrrrrrrrrrrrr pozdrawiam:-)

a to chodzi Ci o dzisiaj? Bo mi dzisiaj niestety nie pasuje. :no: Czekam na tesciową i zostawiam jej malego a sama wyruszam do miasta na zakupy :-)

Myslałam, ze moze jutro... (jesli nie bedzie padac).

o.k. to jutro rano sie spiszemy jeszcze. zobaczymy jaka pogoda i jakie humorki naszych pociech ;-)

to do usłyszonka!!!

witam !!!
wczoraj zajrzałam tylko, ale już nie miałam siły odpisywać, więc edytuje listę dzisiaj, i czekam na reszte poznanianek :

a oto lista:
1. Paula + Wiktoria
2. Kasia + Kacperek
3. Katka + Hania + Zuzia ???
4. anula + Stasiu
5. Kubala, czyli Marta + Kuba
6. Wanda + Paulinka + Wiktor
7. KKatasia ?
8. Słowiczek + Gabriela + Łukasz
9. Leyna ?
10. Dominika + Konrad+ Sergiusz ( dziewczyna z forum Smyków)
11. .......

bardzo ładnie, bardzo ładnie, teraz tylko pogodę proszę zamówić i do zobaczenia :cool2::happy2::cool2:

a mi w końcu udało się zaszczepić małego na zaległe pneumokoki ( to było już 4 podejście) i na szczęście ostatnie:happy2::cool2:

Katuś, Leyna, Biedronka, halo, halo, co tam u Was, jak dzieciaczki, jak samopoczucie, halo, halo :no::angry::no:

jarzebinka no to super, że sie Wam udało :tak: my też mamy zaległe szczepienie, ale powiem szczerze, ze jak mam tam iść to jestem chora. Mały po szczepieniu jest bardzo marudny :-(

anula883 no to pogoda nas dzisiaj zawiodła :-( ale mam nadzieję, ze może w przyszłym tyg. sie uda !!!

witajcie kobitki ja tak dzis z innej beczki zaoewne juz słyszałyscie o malutkiej Zosience Nowak ktora ma powazną wade serduszka i obecnie znajduje sie w szpitalu w poznaniu na Szpitalnej jest po operacji i niestety ciągle sa jakies infekcje i powikłania potzrebna jest kazda pomoc dla zosiaczka jezeli mozecie i chcecie pomoc to przyłączcie sie do akcji charytatywnej moze macie jakies znajomosci aby nagłosnic sprawe i prasie itp?? byłoby super:-):-) liczy sie kazda złotówka potzrebne tez sa rzeczy na aukcje ubranka obrazki jednym słowem wszystko.....podam wam linki jeden do allegro a drugi gdzie mozecie poczytac troszke o Zosi.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Aukcja charytatywna - Zosia - POMOZMY JEJ ZYC!! (326225307) - Aukcje internetowe Allegro

pozdrawiam

reklama
biedna ta mała... jakie to zycie jest niesprawiedliwe! Nie chciałabym być na miejscu tych rodziców. My z Kubą leżeliśmy w szpistalu 5 dni ... byłam załamana i wykończona... a co dopiero Oni :no: Szok!

My pomogliśmy, Wy też to zróbcie :tak:

Do góry