reklama
hej babeczki jarzebinka dopisz jeszcze jedna babke ze smyków bo reszta jak narazie sie nie odzywa wiec nie wie póki co dołaczy do nas
Dominika+konrad+sergiusz:-)
u was pieknie a tutaj angielska pogoda od 3 dni brrrrrrrrrrrrrrr pozdrawiam:-)
Dominika+konrad+sergiusz:-)
u was pieknie a tutaj angielska pogoda od 3 dni brrrrrrrrrrrrrrr pozdrawiam:-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam !!!
wczoraj zajrzałam tylko, ale już nie miałam siły odpisywać, więc edytuje listę dzisiaj, i czekam na reszte poznanianek :
a oto lista:
1. Paula + Wiktoria
2. Kasia + Kacperek
3. Katka + Hania + Zuzia ???
4. anula + Stasiu
5. Kubala, czyli Marta + Kuba
6. Wanda + Paulinka + Wiktor
7. KKatasia ?
8. Słowiczek + Gabriela + Łukasz
9. Leyna ?
10. Dominika + Konrad+ Sergiusz ( dziewczyna z forum Smyków)
11. .......
bardzo ładnie, bardzo ładnie, teraz tylko pogodę proszę zamówić i do zobaczenia
a mi w końcu udało się zaszczepić małego na zaległe pneumokoki ( to było już 4 podejście) i na szczęście ostatnie
Katuś, Leyna, Biedronka, halo, halo, co tam u Was, jak dzieciaczki, jak samopoczucie, halo, halo
wczoraj zajrzałam tylko, ale już nie miałam siły odpisywać, więc edytuje listę dzisiaj, i czekam na reszte poznanianek :
a oto lista:
1. Paula + Wiktoria
2. Kasia + Kacperek
3. Katka + Hania + Zuzia ???
4. anula + Stasiu
5. Kubala, czyli Marta + Kuba
6. Wanda + Paulinka + Wiktor
7. KKatasia ?
8. Słowiczek + Gabriela + Łukasz
9. Leyna ?
10. Dominika + Konrad+ Sergiusz ( dziewczyna z forum Smyków)
11. .......
bardzo ładnie, bardzo ładnie, teraz tylko pogodę proszę zamówić i do zobaczenia
a mi w końcu udało się zaszczepić małego na zaległe pneumokoki ( to było już 4 podejście) i na szczęście ostatnie
Katuś, Leyna, Biedronka, halo, halo, co tam u Was, jak dzieciaczki, jak samopoczucie, halo, halo
kubala
mama z sierpnia ' 07
jarzebinka no to super, że sie Wam udało my też mamy zaległe szczepienie, ale powiem szczerze, ze jak mam tam iść to jestem chora. Mały po szczepieniu jest bardzo marudny :-(
anula883 no to pogoda nas dzisiaj zawiodła :-( ale mam nadzieję, ze może w przyszłym tyg. sie uda !!!
anula883 no to pogoda nas dzisiaj zawiodła :-( ale mam nadzieję, ze może w przyszłym tyg. sie uda !!!
witajcie kobitki ja tak dzis z innej beczki zaoewne juz słyszałyscie o malutkiej Zosience Nowak ktora ma powazną wade serduszka i obecnie znajduje sie w szpitalu w poznaniu na Szpitalnej jest po operacji i niestety ciągle sa jakies infekcje i powikłania potzrebna jest kazda pomoc dla zosiaczka jezeli mozecie i chcecie pomoc to przyłączcie sie do akcji charytatywnej moze macie jakies znajomosci aby nagłosnic sprawe i prasie itp?? byłoby super:-):-) liczy sie kazda złotówka potzrebne tez sa rzeczy na aukcje ubranka obrazki jednym słowem wszystko.....podam wam linki jeden do allegro a drugi gdzie mozecie poczytac troszke o Zosi.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Aukcja charytatywna - Zosia - POMOZMY JEJ ZYC!! (326225307) - Aukcje internetowe Allegro
pozdrawiam
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Aukcja charytatywna - Zosia - POMOZMY JEJ ZYC!! (326225307) - Aukcje internetowe Allegro
pozdrawiam
reklama