aaa Ania no właśnie dwa razy dopytywałam co u Ciebie, czy nas podczytujesz czy na porodówce jesteś )) gratuluję serdecznie!!! malutka jest śliczna, a jaką ma czuprynkę )) zdrówka i szczęścia dla Was! to co, niedługo spacerek z wózkami?
reklama
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Aniu gratulacje jaka sliczna malenka jest i ma taka czuprynke jak moja Gaba jak sie urodzila co jest ze dzieciaczk iteraz z takimi wloskami sie rodza:-)
Tygrys moja siostra nawet w porzadku jest wiec zapraszam
A ja torche podlamana,oczywiscie chodzi o karmienie Gaby,chcialabym juz ja przestac karmic piersia,ale dzisiaj chcialm jej dac butelke a oan mi nia rzucala i to z taka zloscia i placzem ze masakra.... eh...kurde i jeszcze na dodatek to ze nie potrafie byc tak mocno konsekwentna...eh...
m sie kapie,potem ja i moze wkoncu bym se zel polozyla na pazurkach u stop bo zbieram sie i zbieram...
Tygrys moja siostra nawet w porzadku jest wiec zapraszam
A ja torche podlamana,oczywiscie chodzi o karmienie Gaby,chcialabym juz ja przestac karmic piersia,ale dzisiaj chcialm jej dac butelke a oan mi nia rzucala i to z taka zloscia i placzem ze masakra.... eh...kurde i jeszcze na dodatek to ze nie potrafie byc tak mocno konsekwentna...eh...
m sie kapie,potem ja i moze wkoncu bym se zel polozyla na pazurkach u stop bo zbieram sie i zbieram...
Asia w siostrę nie wątpię, tylko nie chciałabym przeszkadzać ale jeśli nie ma problemu to wpadłabym w czwartek ale o której godzinie Wam pasuje? co odstawiania: fakt, musisz być konsekwentna, bez tego nie da rady, bo Gaba na pewno będzie walczyć o swoje a mój Sebastian nie pił mm ani z butelki, niektóre dzieci tak mają... nie dziwię się że tym rzuciła bo mm jest ohydne sama robisz sobie żel?? wow! wszystkie dzieci rodzą się z włoskami a Seba to nawet brwi nie miał na początku i bardzo jasne rzęsy i trzy włoski na krzyż ))
R
rikapa
Gość
witam i ja :-)
Ania gratulacje :-)
ja właśnie oglądam "szybcy i wściekli" :-)
Ania gratulacje :-)
ja właśnie oglądam "szybcy i wściekli" :-)
R
rikapa
Gość
taaa i jest Vin Diesel pokłóciłam się z moim to se pooglądam :-)
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
a my ogladamy kabarety na TVP 2 z Mrągowa...
Tygrys ja wiem ze konsekwentna musze byc..bo ten maly czort mi juz tu rozumie o co kaman...i ona tez niechce mm...no i teraz nie wiem jak to zrobic zeby polubila,czy na sile czy jak...no nic cos wymysle...albo i nie..
co do czwartku pasuje mi kazda godz najlepej jakbys z rana byla to moze jak bedzie ladna pogoda to nad jeziorko pojdziemy
juz mi sie odechcialo robic paznokcie,jutro usiade i sobie zrobie. i tak Tygrys robie sama zele,keidys robilam i dzieczynom,mialam pare klientek ale teraz nei mam czasu na to zupelnie...
Tygrys ja wiem ze konsekwentna musze byc..bo ten maly czort mi juz tu rozumie o co kaman...i ona tez niechce mm...no i teraz nie wiem jak to zrobic zeby polubila,czy na sile czy jak...no nic cos wymysle...albo i nie..
co do czwartku pasuje mi kazda godz najlepej jakbys z rana byla to moze jak bedzie ladna pogoda to nad jeziorko pojdziemy
juz mi sie odechcialo robic paznokcie,jutro usiade i sobie zrobie. i tak Tygrys robie sama zele,keidys robilam i dzieczynom,mialam pare klientek ale teraz nei mam czasu na to zupelnie...
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
witam sie i ja
a my meczyk ogladamy i sie wkurzamy na naszych....
mlody bajlando w stroju kapitana bo siostra wrocila z nad morza wyglada bosko. No i na zmeczonego nie wyglada Dzis cały dzien robi brum brum powiedział na wuja "uja" ciagle mowi dudu i nunu :-) i luwej ale nie wiem co to
ja tak wisz.
a my meczyk ogladamy i sie wkurzamy na naszych....
mlody bajlando w stroju kapitana bo siostra wrocila z nad morza wyglada bosko. No i na zmeczonego nie wyglada Dzis cały dzien robi brum brum powiedział na wuja "uja" ciagle mowi dudu i nunu :-) i luwej ale nie wiem co to
ja tak wisz.
reklama