reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

aaa Ania no właśnie dwa razy dopytywałam co u Ciebie, czy nas podczytujesz czy na porodówce jesteś :))) gratuluję serdecznie!!! malutka jest śliczna, a jaką ma czuprynkę :))) zdrówka i szczęścia dla Was! to co, niedługo spacerek z wózkami? ;)

reklama
Aniu gratulacje:) jaka sliczna malenka jest i ma taka czuprynke jak moja Gaba jak sie urodzila:) co jest ze dzieciaczk iteraz z takimi wloskami sie rodza:-)

Tygrys
moja siostra nawet w porzadku jest wiec zapraszam:)

A ja torche podlamana,oczywiscie chodzi o karmienie Gaby,chcialabym juz ja przestac karmic piersia,ale dzisiaj chcialm jej dac butelke a oan mi nia rzucala:wściekła/y: i to z taka zloscia i placzem ze masakra.... eh...kurde i jeszcze na dodatek to ze nie potrafie byc tak mocno konsekwentna...eh...

m sie kapie,potem ja i moze wkoncu bym se zel polozyla na pazurkach u stop bo zbieram sie i zbieram...

Asia w siostrę nie wątpię, tylko nie chciałabym przeszkadzać :) ale jeśli nie ma problemu to wpadłabym w czwartek ale o której godzinie Wam pasuje? co odstawiania: fakt, musisz być konsekwentna, bez tego nie da rady, bo Gaba na pewno będzie walczyć o swoje :D a mój Sebastian nie pił mm ani z butelki, niektóre dzieci tak mają... nie dziwię się że tym rzuciła bo mm jest ohydne :D sama robisz sobie żel?? wow! wszystkie dzieci rodzą się z włoskami a Seba to nawet brwi nie miał na początku i bardzo jasne rzęsy i trzy włoski na krzyż :)))

a my ogladamy kabarety na TVP 2 z Mrągowa...

Tygrys ja wiem ze konsekwentna musze byc..bo ten maly czort mi juz tu rozumie o co kaman...i ona tez niechce mm...no i teraz nie wiem jak to zrobic zeby polubila,czy na sile czy jak...no nic cos wymysle...albo i nie..
co do czwartku pasuje mi kazda godz:) najlepej jakbys z rana byla to moze jak bedzie ladna pogoda to nad jeziorko pojdziemy:)

juz mi sie odechcialo robic paznokcie,jutro usiade i sobie zrobie. i tak Tygrys robie sama zele,keidys robilam i dzieczynom,mialam pare klientek ale teraz nei mam czasu na to zupelnie...

witam sie i ja

a my meczyk ogladamy i sie wkurzamy na naszych....
mlody bajlando w stroju kapitana bo siostra wrocila z nad morza wyglada bosko. No i na zmeczonego nie wyglada :) Dzis cały dzien robi brum brum powiedział na wuja "uja" ciagle mowi dudu i nunu :-) i luwej ale nie wiem co to :)

ja tak wisz.

reklama
Marcia to głowa do góry, dobre nastawienie też dużo potrafi zdziałać :) a luwej to może rower?? :D fajnie się chłopak rozkręca z gadaniem :)

a nam Seba standardowo jeszcze nie śpi, ale dzisiaj dluga drzemka była...

Do góry