reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

KOzaczino a jakiej firmy? jaki model napisz mi cos wiecej...
Marcia a Ty którego nie polecasz? to dobrze,że troszkę lepiej:) tylko bez nerwów! bo i my będziemy się denerwowaćo Ciebie. tzn Was.

ide mojego obudzic bo znowu śpi z młodym...

reklama
moj fo****e na mnie za bb:) ale jest do zniesienia.
natuska a skad Ci przyszło do głowy ze na wakacje chce kupić? toż to juz w niedziele:p:p:p:p

właśnie kumpela ode mnie wyszła a ja cyk na bb a Was już nie ma :(
Zamówiłyśmy sobie sushi bo od rana mi ślinka ciekła, pogadałyśmy i się późna godzina zrobiła.. a kumpela jeszcze na imprezkę leciała..Ech trzeba mieć energię ;) ja już chyba za stara jestem :-D

Rikappa fajnie że jesteś :) ja też uzależniona i to mocno jak widać ;-)

Skrzat przyjemności na urodzinkach :tak: ale się napracowałaś kobietko, mam nadzieje że goście docenią :tak:

Filona a gdzie na wakacje wyjeżdzasz? jakoś chyba przeoczyłam :zawstydzona/y:

Julka ale biedactwo Twój Damianek :( moją Oliwkę komary pogryzły i tak jęczała że pół tubki fenistilu zużyłam, a Twój syneczke taki dzielny..

O właśnie bo Olisiak mały wrócił, ale się za nią stęskniłam. Kochana moja. Ech jak ja kocham te moje dzieci:)

Dobra bo już mi się oczy kleją, a już pewnie nikt nie przeczyta moich wywodów ;-)

Dobranoc i miłego weekendu bo pewnie mało czasu będę miała żeby wlecieć .. Trzymajcie kciuki żeby się chrzciny udały ;-)

reklama
nienadrobię Was bo produkcję macie niezłą..

ja mam netbooka HP Mini i jestem zadowolona :-) z wbudowanym modemem więc tylko karta do środko, nic nie wystaje (modemy pod USB zawsze się złamały albo coś :-D ) klawiaturka mała ale idzie się przyzwyczaić.. i teraz po roku używania mini jak siadam do zwykłęgo lapka to nie umiem się odnależć i nie trawiam w literki hahahah :-D

no.. koniec pisania, żuczek się obudził :-D

Do góry