reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no i po filmie, mała nie chce spać..... ostatnio nie mam cierpliwości ...... a mój mąż to już mnie tak wkurza że masakra .......szkoda gadać .....

reklama
Tygrynka albo chce powiedziec Polej ;-) bo jak widzi puszke z piwem to sie trzesie...:szok:

rikapa mezowi wychowawczego daj i sie naprawi ;-)
mlody chwilke temu usnał ale w nocy jak smok wyleci to wreszczy ....

Ja przychodzę a wszystkie spać idą:)Niedawno wróciłam z Malty, chciałam upolować coś w zarze, ale nic nie kupiłam :/ za to autkiem pojeździłam, sprawia mi to wielką przyjemność i już nawet się nie denerwuje ;) także mogę chyba jeździć.
Jutro Chrzciny mam nadzieje że wszystko się uda. Mam trochę stresa, bo będzie taty narzeczona z którą nie gadam ponad rok, bo to straszna jędza.ale tata się uparł żeby zaprosić:/

Aniaa Gratulacje !!! śliczna córcia!

Mama Gabi super że nad jeziorkiem dzień spędziliście:) fajnie macie że tak blisko..

Rikappa pogodzenia życzę!

Idę prasować bo sterta prania urosła:/

Ania śliczna córeczka! Gratulacje!

Rikapa może nich moż idzie se pobiegać..i pomyśleć:)

Lilou
udanej imprezki życzę.

Marcia
trzymaj się:)

Natuśka karpik...mmm pycha:)) wielkie dzieki:)

dobra laseczki z mojej strony to tyle... w najbliższym czasie będe tylko pod tel. bo nie udało mi się zakupić notebooka mini:p hahha
trzymajcie się do później:)

reklama
Lilou udanej imprezy :-) i po wszystkim koniecznie pochwal się zdjęciami :-)
ja troszkę nie mam czasu żeby nadrobić, ale odezwać się musze :-)

wczoraj byłam u kolezanki, która ma tez dwóch synów.. pogoda fantastyczna wiec spędziłyśmy pół dnia na placu zabaw :-)
potem z M. pojechaliśmy na Tor Poznań na Youngtimer Party :) i znów wszyscy zadowoleni.. chłopcy bo auta latały bokiem.. M. bo kocha stare auta (wczoraj jak widziałaj jak maluchy latają to miał łzy w oczach ze naszego sprzedał) a ja zadowolona bo z aparatem latałam :-D
jeśli dzisiaj lać nie zacznie to też pojedziemy :-)

Jutro do pracy i czekają mnie 2 najgorsze dni tygodnia, bo najwiecej zamówien.. jak to po weekendzie ;) M. ma 2 tygodnie urlopu więc z chłopcami siedzi i będziemy myślec czy ta moja koleżanka nadal bedzie przychodzić bo trochę sie zawiodłam jak po powrocie z pracy w piątek zastałam zniszczone gry planszowe (gdzie Gabryś wie że gier nie wolno ściągać bez mamy lub taty, a Marcel nie sięgnie bo za wysoko), ale za bardzo nie mamy nikogo.. :-( a Ci chłopcy to się okazało mega niszczyciele.. niedługo moim nie zostaną żadne sprawne zabawki :-(

lecę się ogarnąć.. przygotować obiad.. będziemy myslec co z tym Torem Poznań dzisiaj :-)

Do góry