reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hejka:)
No to impreza za nami, a Basia roczek skończony:) Generalnie wszystko sie udało i było super, ale ogarnięcie 30 osób to był nie lada wyczyn:p Wino się polało, dzieci wybawione, ludziska najedzone, a organizatorzy wymęczeni. Generalnie wymysł papierowych naczyn jest bardzo dobry:) A i tak dwie zmywarki poszły:p Dzieciaki miały czapeczki i tam kwiczały, generlanie ich nie było, mieli tyle zajęć:) Na wróżbie chwyciła pieniążka ale wszyscy zaczeli klaskać i się rozpłakała i uciekła od stolika, generalnie mało ją intersowały wystawione przedmioty:p Sam humorek jej dopisywał, ja praktycznie jej na rękach nie miałam cała imprezę, bo ciągle ktoś się nią zajmował, a ona do wszystkich szła:) Prezenty dostała fajne, oczywiście ciuchy:p, wózek dla lalek, z którym się nie rozstaje i ciągle z nim chodzi:p Lego Duplo, basenik, książki etc. Ale była wczoraj mega dzielna, tyle gości, a ona dała radę:)
Od rana Basia w pierwsze urodzinki zrobiła mamie prezent i zawołała rano z łóżeczka "mama" mój słodziak kochany!Spała ze mną, ma mega katar, kaszel i jeszcze chrype dziś od rana...więc teraz wydaje te swoje dzwięki zachrypnietym głosem, a ja nie wiem jak jej pomóc...

A wieczorem dostałam smsa, że moja koleżanka z pracy urodziła wczoraj córeczkę:)

Dzisiaj znajomi wieczorem przyjdą, na szczęscie nic nie muszę robić:p

My chcieliśmy Basi zrobić prezent i do zoo, ale pogoda kiepska no i ona taka chora, więc nie będziemy jej męczyć! Od nas chcemy jej kupić nowe wydanie Kubusia PUchatka i wpisać dedykację, by miała pamiątkę z tych pierwszych urodzin!
Oki zmykam teraz bo mąż kawkę robi:p Postaram się potem nadrobić i poczytać:)

ps. no i mamy zęba od wczoraj/przedwczoraj:D

Ostatnia edycja:
reklama
Skrzat super że urodzinki udane :-) 30 osób? podziwiam.. my na roczku Marcela i jednocześnie 4 urodzinach Gabrysia mieliśmy 12 osób i było cięzko, a co to dopiero 30 :-o wielki szacun, sroga impreza.. to już takie małe wesele :-D (my na ślubie cywilnym mieliśmy 25 osób :-D )
Najlepszości dla Basi :-)

doczytałam troszkę do tyłu że jakies spotkanko szykujecie znowu? szkoda że ja nie dam rady.. ale jakbyście szykowały coś kiedys przy weekendzie to dajcie mi znac bo weekendy mam wolne :-) w tygodniu dopiero po pracy, a że pracuję do 16 to w mieście bym była dopiero na 17 :-(

dzien dobry:)

u nas kipesko..nocka ciezka..Gaba obudzila sie w nocy dzisiaj raz tylko ale dwie godz zasnac nei mogla ponownie,wiec najpierw szczesliwa i bawic sie chciaal potem juz marudzila... i o 5.30 znowu sie obudzila...wiec mam teraz taka marude w domu....niechce3 sie bawic tylko tatus z nia musi chodzic...

Skrzat to dla Basi:)
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,

masz już jeden roczek więcej :)

Michasia to super dzien mieliscie, dzisiaj taka pogoda do d**** ze nei wiem czy my wogole gdzies siewybierzemy.

Filonka,slonka,slonka slonka...udanego wyjazdu.

Ostatnia edycja:
Skrzat wszystkiego naj naj dla Basieńki!!niech zdrowo i ładnie rośnie otoczona miłością i szczęściem, no i zabawkami :))) buziaki urodzinowe, i to podwójne za to że spóźnione :** plus obśliniony buziak od Sebastiana :)))

nas dzisiaj obudził telefon o 6 rano :// jakiś zastrzeżony numer, nikt się nie odezwał :/// ale Sebastian i tak ma dobry humorek dzisiaj, chociaż już trzy brzydkie kupki poszły... mam nadzieję że na tym koniec ;)

To i my się witamy :-)
Ania gratulacje dla ciebie :-) :-) Karolinka to słodziak i jakie piękne włoski ma !!!!

Skrzat sto lat sto lat dla niebieskookiej Basieńki !!!! Cudnie że tak pięknie wyszło same sukcesy urodzinowe :-D Tylko żeby jeszcze katarek przeszedł !!!! My też chcieliśmy dzisiaj do Zoo ale pogoda taka niepewna.

Poziomko zdrówka dla babci oby wydobrzała :-)
Filonka przyjemnych, słonecznych wakacji :-)
MamaGabi Lula też marudna i też tylko tatuś ... cóż córunie tatusiów hihi
Michasia ja też bardziej weekendy mam wolne bo tak to codziennie o 18 jestem w domu :(
Tygryś wyciszajcie tel. bo bym zabiła za tel o 6 rano w niedzielę :-)
A my wczoraj zrobiliśmy spacer po winogradach zachaczyliśmy o pestkę bo chciałam buty obejrzeć i kupiliśmy zestaw do babinktona :-) i w drodze powrotnej Lula zasnęła a my na os. zwycięstwa na polance z godz. graliśmy ale była radocha :-) i jeszcze po południu kawa na cytadeli a wieczorem pojechałam na babskie spotkanko a R. na piwko do Kontenera :-) babcia siedziała z Lula :D zatem super dzień był i wieczór też :-) A dzisiaj R. myje auto zatem pewnie zaraz zacznie padać a ja jeszcze w piżamie łażę mega leń dzisiaj zaraz idę położyć pannę na drzemkę a później może jakiś spacer :-)
miłej niedzieli

witam
wpadłam tylko na moment bo ogarnać się musze a dzieci zmęczone

Po wyjeździe rewelacja, ciotki ugościły super:) wracać do domu sie na chciało :no:
wróciliśmy do domu o 1 w nocy :szok: ale bez porównania w tamtą strone osobowym 2h w kiepskich warunkach w kiepskim towarzystwie,a spowrotem 1h pociągiem z klimą i czyściutkim, ładnie utrzymanym z sygnałem jak w tramwaju 12 :szok: do tego wyświetlało sie gdzie jedzie pociąg, jaka teep, na zewnątrz i w srodku, jak szybko jedzie i z "normalnymi" ludźmi a tylko 14 zł drożej - warto było

na-tuska tez bym sobie poleniuchowała za dala od domku i bajzlu :-D
skrzat 100LAT-ek dla Basieńki :tak:
Ania gratulacje :tak:

A ja dzisiaj nietomna jestem a jeszcze goście sie zapowiedzieli a ja ciacha nie ma więc M w te pędy do Biedronki poleciał:-)

Damianek po wczorajszym wypadzie troche cierpi więc i tak w domu musimy siedzieć :-( ku.............. zaczynam mieć już tego serdecznie dosyć i sił zaczyna brakować :-(

Ide jakiegos powerka sobie wypić bo padne na pyszczek :-D

reklama
Do góry