reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

a jaide spac dalej zaraz. nie spalam 2h. pokrwawilam troszke ale ze spokjem podeszlam. teraz jest ok. musze do gina zadzwonic czy nie zwiekszyc lekow

dzis dzien 11. 11 tydzien ciazy i 11 mies do slubu;-)

reklama
mam duphaston 2x1 i isoptin 2x1 relanium moj lekarz niekazał mi brac bo przenika do lozyska
teraz troszke plamie. Mam dołka jak stąd do warszawy. Jak znowu dzis bede krwawic to mam jechac na lutycka a jak nie to w pon dzwonic i moj lekarz wczesniej przyjmie

natuska - gratki dla Emilci :)
Julia - miłego wyjazdu, potworne AZS co to za dziadostwo!
Marcia - odpoczywaj, nie stresuj się,spokojnie- trzymam mocno kciuki żeby wszystko było ok!
lilu- udanych chrzcin

Ja wczoraj jakiś dziwny dzień miałam, najpierw mąż dzwonił, że jego babcia spadła ze schodów ma 7 żeber połamanych, w tym jedno przebiło opłucną jest w śpiączce farmakologicznej ale jakoś kiepsko to widzę ...
przypaliłam z tego wszystkiego ciasto na mamy imieniny a do tego nici z spotkania z dziewczynami bo akumulator mi siadł w samochodzie po 2 tyg stania w garażu :baffled::baffled::baffled::angry::angry::angry: grat jeden!

Mała na zakupach na osiedlu z moją mamą, wychodzą jej kolejne zęby i jest taka marudna...

Ostatnia edycja:
Marciaa ja miałam podobnie, tylko większą dawkę duphastonu i inny osłonowy niż ispotin.. wszystko bedzie dobrze, tylko leż!! i jak najmniej jazdy samochodem!! to powoduje mikrodrgania niekorzystne dla ciąży zagrożonej... ja krwawiłam 3 dni, a potem tydzień plamiłam, ale dwa tygodnie później wracałam z Mazur do Poznania samochodem i była powtórka :/ tak więc - bez żartów leż jak najwięcej!!! to naprawdę działa, trzyma się :*

Poziomka szkoda że nam się nie udało spotkać :( ale na kawkę ja i tak się do Ciebie wybeiram ;) szkoda tylko że nie spotkałaś się z Aneciakiem i Loskiem :( a z babcią to przykra sprawa, mam nadzieję, że skończy się dobrze...

do mnie przyszła sąsiadka że jej pokapała woda z baseniku na pranie... no ok, trochę nam się wylało, ale nikt nie każe jej trzymać prania poza balkonem prawda?? i zdziwiona że mamy basenik na balkonie :///

znajomi pojechali, byliśmy na starym na obiedzie (poszliśmy na piechotę od nas, przez całą cytadelę) i miały być koziołki ale się spóźniliśmy 8 minut :D (Poziomka sorki że nie daliśmy znać ale strasznie pokręcone to wyjście było :D) teraz próbujemy zasnąć...

poziomeczka...życzę szybkiego powrotu do zdrowia babci.....a najbliższym dużo sił...i nadzieji że będzie dobrze....musi być dobrze!!!!!
jarzebinka...dzięki za podpowiedz....a powiedz jak dajesz raz dziennie po łyżeczce...to na jak długo wam starcza?.....
ajentka83:)) zazdroszczę weselicha....oj już niepamiętam kiedy ostatnio byłam.....życzę udanej zabawy:)))))) .... a powiem ci że co do lactiv baby doktórka zapisała ostatnio weronice z tego względu że urodziła się przedwcześnie.........krzysiowi też dzisiaj odrazu zapodam:))
julka.....o to zuchy te twoje chłopaki.....bo ten tran jest poprostu ochydny i w smaku i zapachu :(....ale butelka stoi dzielnie na półce...więc dzisiaj zrobię kolejne podejście:)).....a tak w ogóle....to teraz doczytałam....o waszej wyprawie....i o tych wszystkich tubach..nebulizatorach....opatrunkach....kurcze krzyś też jest na inhalacjach......ale z tego co wnioskuję....to Damianek się nacierpii porządnie bo ma to atopowe zapalenie skóry tak?.....pamiętam że mój krzyś dostawał na to fenistil w kroplach....taką maść wysuszającą...tanno-hermal lotio....bo robiły mu się bóle...takie do krwi.... a potem jeszcze cetaphil md...a i kąpiele z nadmanganianem potasu......
a muszę wam się dziewczyny jeszcze zapytać...bo nie pamiętam przy krzysiu czegoś takiego....weronika dostała takie chrostki....wysypało ją na całym ciele...taka kaszka.....wczoraj jeszcze myślałam ze to potówki cycuś....ale dzisiaj ma mocniej.....a pozatym mam wrażenie że coś jest jeszcze nie tak....bo na krótko przed zrobieniem siusiu mała strasznie płacze...jakby ją ze skóry obdzierali....niewiem czy za każdą razą...ale pare razy przy przewijaniu to zauważyłam.....więc niewiem czy to może mieć powiązanie z kolkami?....albo może z czymś jeszcze? no w poniedziałek napewno z nią pójdę do lekarza...ale zastanawiam się czy to może niewiąrze się jakoś z tymi chrostkami?.....
lilou...jestem ciekawa jaktam chrzcinki:)
..........i wogóle jak spędziłyście tą przepiękną sobotę? czy ktoś może był nad jakimś jeziorkiem?

my spaliśmy 3,5godz całą trójką :D tak nas wykończyły odwiedziny :D
dziewczyny czwartek i piątek mam wolny - Asia? Lilou? anyone? :D

hej laseczki...ale pogoda:-) upal niesamowity..

my bylismy dzisiaj nad jeziorkiem z mezem i Gabunia. fajniebylo,troche popluskalismy sie m tak se spalil plecy ze nei wiem jak bedzie w nocy spal:sorry2: a Gaba szlala w wodzie ,wyjsc niechciala.... duzo ludzi,poprostu jak nad morzem sie czulam,koc przy kocu...

Lilou udanych chrzcin:-)
Poziomeczko zdrowka dla babuni,i duzo pozytywnych mysli dla ciebie:-)przytulam:*
Tygrys ja od srody mam sisotre,ale chetnie sie spotkam z toba:) wiec czekam na wiadomosc o terminei,mi pasuje czwartek a tobie?:-)
Marcia duzo spokoju ci zycze,nie denerwuj sie...:-)
Julka i jak wyprawa?opowiadaj:-)
Drakenowa a moze jakies uczulenie ma Weronisia,moze cos zjadlas(karmisz piersia?) albo na proszek,albo na sloneczko?

oo jest tu ktoś jednak ;) Asia, ale to jak masz siostrę u siebie to chyba nie będę Ci głowy zawracać i spotkamy się jeszcze w następnym tygodniu?

reklama
Do góry