reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
No nie wiem czy dobrze bo przed 5 musze dupke ruszyć :-D

Zmykam moje drogie koleżanki :tak: bawcie się dobrze i za duzo niepiszcie :-D
Jeszcze Tygrynka niezajrzała :-( a chyba to jej pora?

Dobranocki :-)

Ostatnia edycja:
ilona mowisz o netbooku bo mam go wlasnie jak chces kupic to ja nie polecam. Mi sie zawiesza i ta klawiaturka tyci tyci...;-) ja lubie duze:p
a ja tam po Twojej buzi nic nie widze

Biedny Damian. Swiad to masakra. Mnie kiedys glowa 6 miesiecy swedziala bo miala uczulenie na amoniak. Miala do krwi podrapana glowe. W nocy spac nie moglam :( Paskudztwo

Marcia dziękuję, pocieszyłaś mnie ze nie było widać:) jak samopoczucie??? lepiej?
z tym mini to mnie tkneło do auta kupic.... wiem walnięta jestem ,,,,

Witam wieczorem jak obiecałam :-)
Julka udanej podróży i poprawy dla Damianka :-) Gdzie sprzedają takie piwo bez dna chetnie kupie :p
Ja mam netbooka i jestem zadowolona no ale oprócz tego mamy normalnego kompa w chacie, ale ten mały jest cudny w podróżny w wannie, parku, łóżku itd.
Ktoś w bloku na przeciwko słucha na maksa przebojów w stylu "Mydełka Fa" ale retro impreza :-D
Idę się do R. przytulić i penie usnę w 3 sek. miłej nocy kochane

Filonka wcale nie jesteś stuknięta ja mojego kompa kupiłam jak jechaliśmy do Zakopca żeby sprawdzać trasę :tak::sorry2:dosłownie wyjeżdżając z miasta wpadliśmy na ten genialny pomysł ani razu nie żałowałam zakupu :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja tam do wanny juz nie zabieram. Jest poreczny na pewno. mala pamiec tylko wiec bys musiala dokupic sobie.

Samopoczucie takie mega srednie powoli sie wyciszam

Do góry