reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
czy któras z Was ma laptopa mini? albo coś takiego?
niestety nie
a co to laptop ?
*J*U*L*K*A*
pije piwo i dna niewidać
*J*U*L*K*A*
No nie wiem czy dobrze bo przed 5 musze dupke ruszyć
Zmykam moje drogie koleżanki bawcie się dobrze i za duzo niepiszcie
Jeszcze Tygrynka niezajrzała :-( a chyba to jej pora?
Dobranocki :-)
Zmykam moje drogie koleżanki bawcie się dobrze i za duzo niepiszcie
Jeszcze Tygrynka niezajrzała :-( a chyba to jej pora?
Dobranocki :-)
Ostatnia edycja:
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ilona mowisz o netbooku bo mam go wlasnie jak chces kupic to ja nie polecam. Mi sie zawiesza i ta klawiaturka tyci tyci...;-) ja lubie duze
a ja tam po Twojej buzi nic nie widze
Biedny Damian. Swiad to masakra. Mnie kiedys glowa 6 miesiecy swedziala bo miala uczulenie na amoniak. Miala do krwi podrapana glowe. W nocy spac nie moglam Paskudztwo
a ja tam po Twojej buzi nic nie widze
Biedny Damian. Swiad to masakra. Mnie kiedys glowa 6 miesiecy swedziala bo miala uczulenie na amoniak. Miala do krwi podrapana glowe. W nocy spac nie moglam Paskudztwo
Witam wieczorem jak obiecałam :-)
Julka udanej podróży i poprawy dla Damianka :-) Gdzie sprzedają takie piwo bez dna chetnie kupie
Ja mam netbooka i jestem zadowolona no ale oprócz tego mamy normalnego kompa w chacie, ale ten mały jest cudny w podróżny w wannie, parku, łóżku itd.
Ktoś w bloku na przeciwko słucha na maksa przebojów w stylu "Mydełka Fa" ale retro impreza
Idę się do R. przytulić i penie usnę w 3 sek. miłej nocy kochane
Filonka wcale nie jesteś stuknięta ja mojego kompa kupiłam jak jechaliśmy do Zakopca żeby sprawdzać trasę dosłownie wyjeżdżając z miasta wpadliśmy na ten genialny pomysł ani razu nie żałowałam zakupu :-)
Julka udanej podróży i poprawy dla Damianka :-) Gdzie sprzedają takie piwo bez dna chetnie kupie
Ja mam netbooka i jestem zadowolona no ale oprócz tego mamy normalnego kompa w chacie, ale ten mały jest cudny w podróżny w wannie, parku, łóżku itd.
Ktoś w bloku na przeciwko słucha na maksa przebojów w stylu "Mydełka Fa" ale retro impreza
Idę się do R. przytulić i penie usnę w 3 sek. miłej nocy kochane
Filonka wcale nie jesteś stuknięta ja mojego kompa kupiłam jak jechaliśmy do Zakopca żeby sprawdzać trasę dosłownie wyjeżdżając z miasta wpadliśmy na ten genialny pomysł ani razu nie żałowałam zakupu :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja tam do wanny juz nie zabieram. Jest poreczny na pewno. mala pamiec tylko wiec bys musiala dokupic sobie.
Samopoczucie takie mega srednie powoli sie wyciszam
Samopoczucie takie mega srednie powoli sie wyciszam