reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

zajrzę pewnie w ndz, miłego weekendu, pa!

przyjemności................. :-)

.mamaGabi......jakie syropki miałas na myśli?....bo stosowaliśmy już przeróżne...ale może nam podowiesz coś skutecznego i fajnego?.....ale się rozpadało:(

ja swoim chłopakom podaje cos takiego - ten syrop 1+ 500ml i zamawiam właśnie przez ten portal,bo naprawdę można sporo zaoszczędzić:

• multivitamol • Apteka internetowa doz.pl

reklama
moi goscie juz pojechali:(:-:)-:)-( smutno mi bo myslalam ze do jutra posiedza...eh...weekend znowu beznadziejny...

dziewczynki macie pozdrowienia od Guziczka,prosila przekazac ze brakuje jej Was i neta....jeszcze dwa dni nad morzem jest i potem na dzialke..

no a Gaba mi spala okolo 13 pol godz i teraz godz temu zasnela,myslam ze ja teraz obudze i poloze o normalnej porze,ale niestety niedalo rady:( spala jak susel,to ja tlyko przelozylam do lozeczka,moze pospi do rana a jak nie to trudno...

hello:p
ja zapieprz ciąg dalszy....3 ciasta są, sałatka...dzis podszykuje jeszcze na jutro i resztę jedzonka rano:)
A teraz idę sprzątać obejście, stoły ustawiać.,...i dmuchać...balonów 100:p:szok:

Skrzat dawaj te balony:) pomozemy:):-)

moj m jakis durny film opglada,az nerwa mam jak takei glupoty w tv sa...wrrrr....
Gaba jak zasnela tak spi,obudzila sie tylko na cyca i spi dalej...eh...pewnie w nocy sie obudzi i bedzie chciala sie bawic...

nudzi mi sie...

Witam!

Ja w trakcie przygotowań do wesela bo jutro idziemy się bawić więc maluję pazurki na dole i u góry ale jakoś natchnienia na te zabiegi nie mam;-) Cieszę się na weselicho bo mam zamiar sobie dobrze podjeść, a co sobie będę żałować:-) Czekam za mężulem aż wróci z pracy żeby potowarzyszył mi w wypiciu zimnego piffka:-D Mój dzieć mnie coraz bardziej zachwyca, kumaty z niego gość się zrobił;-) Tak właściwie to tyle, jutro pewnie nie zajrze bo od rana fryzjer (mam mieć kręciołki na głowie:tak:), później latanie, szykowanie i na wesele.

drakenowa Ja Marcelkowi podaję codziennie probiotyk Lactiv Baby Lactiv Baby, krople, 10 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Skrzat Podziwiam siły i wytrwałość w przygotowaniach:tak: Życzę udanego święta Basi.
natuska gratki dla Emilki

Zajrzę w niedziele. Buziole.

A ja się szykuje na jutrzejszy wyjazd a jakos nie chce mi się:no: pkp 2 godzinki a potem jeszcze albo autobus, albo pieszo i 16 lub 18 mamy pociąg powrotny nastawiam sie na 16 bo i tak zlądujemy około 19-stej w domku. No ale ciocia poinformowana że jutro jesteśmy więc trzeba jechac :tak:

reklama
mamaGabi bo będziemy mieli plecak i torbe, a jakbyśmy mieli zostać na noc to dodatkowo kolejny plecak z lekami :-( bo leki, tuba do leków, opatrunki dla Damianka, maści, płyny do dezynfekcji itd, nebulizator i leki do niego i caaaaaała masa a pkp to tobołki targac niefajnie więc wolimy wrócić na czas podawania leków

rikapa witaj w śmiecie i ja tez uzależniona od neta jestem

Do góry