reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Anula + Stasiu jeśli się uda bo Teściu ma 60 i nie wiem kiedy boję się że jak zawsze pokrzyżują mi szyki robią to systematycznie od pięciu lat mam nadzieję że zrobią jednak tydzień wcześniej

reklama
dzień dobry, poznanianki!!!

lista poprawiona i czekam na dalsze deklaracje, a pogoda zrobiła sie wiosenna i mam nadzieję,że wytrwa do 5, a może i będzie jeszcze ładniej :tak::-D

i na dzisiaj mam prośbę, trzymajcie proszę kciuki za mojego małego, aby udało sie go zaszczepić, bo jak nie , to za jakiś czas będzie już 5 podejście :szok:

miłego dnia :cool2:

PS. ja jestem z Grunwaldu, niestety, i mam pracująca do tego, więc spacerek odpada :shocked2:

My czyli Marta + Kuba tez sie piszemy. Chyba, ze jak zwykke w weekend bywa mój mąż bedzie chciał wyjechać, ale jeśli nie to ja bardzo chetnie się zjawię!

kubala.ownlog.com - a to mój synuś ;)

anula883 ja na spacerek bardzo chetnie, teraz to nawet 2 razy dziennie chodzimy... tylko jest mały problem... jestesmy z rataj ;-)

reklama
Do góry