reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Cześć babki ;-)

Co do spotkanka to rozumiem, ze wstępnie 5 kwietnia nad Maltą o godz. ... ?
Oby pogoda dopisała i humorki naszych szkrabów :-)

A czy jest tu mama, która też ma takie małe dziecko jak ja? Tj. 7mc.

dori23 - jeslijeszcze nie znalzałaś lekarza to j mam super pediatrę. Przychodzi na wizyty domowe, jest dokładna i nie tylko bada dziecko ale tez je obserwuje podczas jedzenia np. Fakt u nas siedziała 2 godz. ale było warto. No i jakby co to daje skierowanie do swojego oddziału w szpitalu i tam robią wzystkie badania - kompleksowo i bezpłatnie. Nam już 2 razy pomogła i nastepnym razem tez pewnie do niej zadzwonie. Dr Lulewicz- Sobczak

reklama
hejka

jarzeebinka- na spotkanko:-) a na forum tez zaprosze hi hi dzieki:-)
kubala ja mam córeczke w tej chwili ma 6mc i tydzien:-)

ok lece do pracy paaaaaaaaaaaa

Dziękuje Dziewczyny za odpowiedzi.
Gosia_k A ten Kędzia jest pediatrą? czy ma jakąś specjalizacje?

kubala a w której części miasta mieszka ta Pani doktor? Może jakiś tel do niej?

A co do spotkania 5 kwietnia to ja akurat mam obronę pracy :baffled: Ale może nastepnym razem się wybiorę :)

a w dniu dzisiejszego świeta, wszystkiego co najlepsze, słoneczka, radości, przyjemności i wszystkiego naj, naj, naj...........

witam poniedziałkowo i bardzo słonecznie :-):tak: pogoda wygoni Was pewnie na spacerek, więc przyjemności :tak::-D

a ja mam zaległe szczepienia Kacpra na pneumo, zarejestrowałam go na wtorek a on mi od soboty pokaszluje, więc pewnie znowu nic z tego nie będzie, i za jakiś czas zrobie już 5 podejście, może w końcu się uda :tak::tak::tak:
miłego dnia :-):tak:
a apropo spotkania:
5 kwiecień, sobota, Malta, 15.15 tak????

hejka babeczki
mnie odpowiada 15:15 malta tylko napiszcie koło czego sie spotykamy:-) zebym całej malty na okoła nie obmaszerowała hi hi:-):-):-)
czyli zróbmy zapisy

Pula+Wiktoria

pozdrawiam

hejka babeczki
mnie odpowiada 15:15 malta tylko napiszcie koło czego sie spotykamy:-) zebym całej malty na okoła nie obmaszerowała hi hi:-):-):-)

koło stacyjki Maltanki, przy kasie biletowej ???

a oto lista:
1. Paula + Wiktoria
2. Kasia + Kacperek
3. Katka + Hania + Zuzia ???
4. anula + Stasiu
5. Kubala ?
6. Wanda + Paulinka + Wiktor
7. KKatasia ?
8. Słowiczek + Gabriela + Łukasz
9. Leyna ?
10. .......
i kto dalej ? będe uzupełniała na bieżąco :cool2::happy2::cool2:

reklama
koło stacyjki Maltanki, przy kasie biletowej ???

a oto lista:
1. Paula + Wiktoria
2. Kasia + Kacperek
3. Katka + Hania + Zuzia ???
4. anula ?
5. Kubala ?
6. Wanda + Paulinka + Wiktor - będę
7. KKatasia?
8. Słowiczek?
9. Leyna ?
10. .......

Do góry