reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Karolina84 ale One niemają podawac lekarstw bo znam przepisy-Damianek chodził do przedszkola od 2 lat więc podpisywałam niejedną umowe i regulamin
ok skoro znasz przepisy i regulamin to przepraszam z tego co ja sie orientuje przedszkole moze odrzucić przyjecie Damianka do przedszkola,ale szkoła podstawowa nie,musisz próbowac jak nie tu to tu,daj znać jak cos ci sie uda załatwić
pozdrawiam

Karolina ja mam niebieskiego delfinka smart trike, jest po prostu super! porządny plastik, mądre rozwiązania z rozkładaniem go potem i w ogóle śliczny :D mój synek go uwielbia, polecam ze spokojnym sumieniem!

no to jutro jade ja choruje na żabe albo papugę,boje sie wydać kase na coś może znowu co bedzie stać,kupiłam przyczepke do roweru i du..,taki pchany samochodzik du..,no i jak sama czytałaś to chce sprzedać wózek bo ona wogóle niechce w nim jeżdzic,kupie zwykłą spacerówkę i moze bedzie ok.

i bardzo dziękuje za opinie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
mam nadzieję że będzie się Wam tak dobrze sprawował i podobał jak nam:tak:
i mi papuga się bardziej podobała (no, ale nie dal mojego synka;-)), nad żabą też myśleliśmy:tak:

obejrzeliśmy Incepcję... kurde, myśleć trzeba było:-p
ale zrobiłam sobie pazurki u stóp i dłoni, co prawda po jednym redsiku, więc trochę mi się powyjeżdżało, będę musiała jutro poprawiać:-D
dobranoc!!

Hejka od rana
My dzis jak zawsze w nocy o 3 pobudka potem o 6 i fikamy sobie mały gaworzy lub śpiewa jak mu włączam szanty ;) a potem jedziemy do kumpeli do swarzedza i tak dzien kolejny zleci

Jeżeli chodzi o szczepienia to ja tam szczepie malucha na NFZ i nie kombinuje

Hej babochy moje:)

my pospalysmy dzisiaj do 7.15 ale od ktorej mala z nami w lozku byla to nie mam pojecia... neipamietam kiedy ja bralam,budze sie rano a ona w lozku...hmmm.....:-) przytulala sie z tatusiem...

Gabusia od wczoraj coraz wiecej i coraz pewniej robi kroczkow sama,potrafi przejsc jakies 2 metry sama...
Natuska na wszystkie rogi pozakaldalam dzisiaj zabezpieczeniA...he hehe

Karola
gratuluje pracy:)

hello:)
Ja z kawką:) Mała o 6:40 pobudka, a potem z nami, ale spać nie chciała...teraz padła po 9:30 i śpi, a ja zdążyłam wysprzątać łazienkę i wstawić pranie...a czeka mnie jeszcze kuchnia i dwa pokoje, ale to może potem lub innego dnia:p
Dzisiaj jedziemy na urodziny do taty zet, a ja wczesniej na spacer do king crossa zamówić tort dla Basi a raczej dwa;P a jeszcze wcześniej z kumeplą do hurtowni materiałów imprezowych po baloniki! coś nie po polskiemu mi się napisało:p
MamaGabi gartki dla Gabusi za kroki, Basia tylko za rączki, ale za to po schodach by cały dzień chodziła:angry:
Karola gratulacje pracy:)
An82 widzę na facebooku że miałaś wesele w Ikarze???? Ja też! Pani Iżył:D My bylismy mega zadowolenia:D:D Ikar rządzi:)

Ostatnia edycja:
Skrzat - tak w Ikarze kierowniczka świetna zna mnie bo moja mama tam pracowała a ja jak byłam mała to zawsze im pomagałam wystawiać na stoły polerować kieliszki i takie tam ;) było super ale cieszę się że już się skończyło i spokój ;)
Bartuś zasnął mi na kolanach po butli a ja buszuje po necie tylko tyłek mnie boli od siedzenia już ;)

Poziomka byłaś w Idalii w Karwii?? bo wygląda podobnie a my w sierpniu tam jedziemy :)
my siedzielismy z bratem do 4 aż Seba po mnie przyszedl :D a teraz zmykamy na zakupy, miłego dnia!!

reklama
wy tu na obrotach, dajcie mi powera. Kurcze z rana to niezywa jestem dopiero teraz lepiej. Chce juz wrocic do formy. Nawet na zakupy nie mam sily jechać :-(

młody usnal to trzeba syfek ogarnac bo od rana to na ogrodzie z mlodym buszowałam. Ledwo co sniadanie moge zjesc i juz musze z nim się bawić. Nie ma lekko:cool::rofl2::rofl2:

An fajnie, ze jestescie juz po i ze wszystko sie udalo.
Nam zostlao 11 miesiecy a spraw tyle do zalatwiania ze nawet nie chce myslec.

Do góry