reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

skrzat super że urlop udany :tak: ja własnie mam przerwe w prasowaniu bo tez niezła sterta urosła, a M idzie zaraz do kumpla skuter naprawiać, Nati spi a Damianek bajke ogląda

reklama
natuska ja Ci jednak dam do reki po pogrzebie kaske ok?

ja dzis u gina. Moja fasolka rosnie ulzylo mi. Mam tetno za wysokie jedynie. Musze sie obserwowac.
cos zmczona jestem. Mlody sie kapie i chyba pojde nynki z nim

ale pusto.... gdzie sie podziewacie???

ja juz polozylam gabe prawie godz temu,ide sieteraz prysznicowac i spakulkac...m mnie jakos drazni dziwnie...zaraz w leb dostanie chyba....

Marcia dobrze ze z fasolinka wszystko dobrze,ale ty kochana dbaj o siebie,wiecej wypoczywaj...

Basia mi padła...nie spała dziś nic popołudniu, więc odpłynęła na mleku...
Ja myślę nad prezentami na roczek, bo wszyscy pytają...
Marcia dbaj o siebie, a fasolnika niech rośnie, rośnie!
Na-tuska jutro kaskę przeleje!

Dobry wieczór!!!

U mnie jak zwykle szalony dzień, nie taki intensywny, ale jednak. To sprzątanie, potem wleciała na kawę szwagierka z synkiem, obiad, spacer z P, tona prasowania i wreszcie wieczór. Staś śpi a Oliwka nie może, bo podekscytowana jutrem jest, bo spontaniczny wyjazd ją czeka. szwagierka ze swoimi dziećmi(kuzynka w tym samym wieku co Oli) i babcią jadą do domu nad jeziorem. Będą do piątku. Jeszcze nigdy nie była na tak długo bez nas.Już mi tęskno...

Marcia super że z fasolką ok. Dbaj o siebie!!!

Skrzat witaj powakacyjnie:) widzę że wakacje udane:) a byliście w jakimś poleconym ośrodku, czy gospodarstwie turystycznym. może coś polecisz?

natuska myślę że możesz zwrócić w ciągu 10 dni, jak będzie robił dąsy to tak jak mamaGabi pisze do rzecznika praw konsumenta.

mamaGabi poprawienia humorku życzę!!!

amandea jak po szczepieniu?? U nas Staś bardziej senny był..coś Ci jeszcze miałam napisać i zapomniałam:/

Spadam oglądać film z P , wczoraj zaczeliśmy i nie podołaliśmy dziś cd.

reklama
hej wpadam na chwilę i spadam. wróciliśmy przed chwilą do domu.. byliśmy u pradziadków, w kinie na Kac Vegas w Bangkoku (świetny film) i na zakupach w m1.. dziadek znowu szalał - nakupował pampersów i danonków jak dla małego żłobka a nie jednego wnuka :D a my z mamą szalałyśmy po sklepach, no ok byłyśmy tylko w jednym sklepie bo do m1 weszłyśmy o 20:20 :D ale każda ma parę bluzek i coś na dół z Camieu :D w ogóle super przeceny są.. aaa lecę bo młodego czas kłaść, zajrzę potem jak mi chłopaki dadzą komputer ;) miłego wieczoru!

Do góry