reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam wszystkich bardzo serdecznie i z góry dziękuję za miłe komentarze na facebooku ;)

nie czytam was bo nie podołam.

reklama
Ślub się udał wesele też dużo jedzenia alkoholu i na drugi dzień trzeba było wrócić do rzeczywistości. Mały troche przeżył wesele bo z dala od mamy i taty i jak spał to ciotki go odkrywały i nie mógł biedny spać ale doszedł do siebie i teraz tylko patrzeć jak rośnie w oczach co dziennie jakieś nowe gaworzenie (gurzenie) czy jakoś tak śmieszny jest mały.

Witam wieczorkiem:tak:
na-tuska pieniążki przeleje jutro popołudniu:tak:
julia Panie przedszkolanki nie mogą podawać lekarstw ani doustnych ani miejscowych-rozmawiałam z przedszkolanką,dziwie sie sie ze nie uderzysz do szkoły podstawowej z oddziałem przedszkolnym,z tego co mi wiadomo tam Damianka muszą przyjać,wiesz o jakiej szkole pisze i szczerze mogę ją polecić:tak:
szczepionki to temat którego najlepiej unikac są mamy które wogóle nie szczepią,takie które nie tolerują skojarzonych i takie które tolerują,ja należe do tych trzecich,szczepiłam swoją średnia i najmłodszą córkę szczepionką skojarzoną i jest wszystko ok,dziecko nie było apatyczne,nie miało gorączki i ogólnie zniosło dobrze,co mama to zdanie,a jak wiadomo każdy ma do nie go prawo:tak:

A tak ogólnie u nas ok,mała pełną parą zasuwa po czterech,wspnia sie na wszystko co jest tylko możliwe..... jestem ciekawa kiedy zacznie chodzić:eek:

mam jeszcze pytanko zastanawiam sie nad zakupem rowerka dla małej smart trike z serii zoo ,czy ktos moze ma ??? i może cos o nim napisać? czy jest wart swojej ceny??

a jeszcze jedno mam do sprzedania cały komplet X-lander XA 2010 w kolorze jungle nie znacie kogoś kto by chciał kupić?

Ostatnia edycja:
Karolina84 ale One niemają podawac lekarstw bo znam przepisy-Damianek chodził do przedszkola od 2 lat więc podpisywałam niejedną umowe i regulamin

Karolina ja mam niebieskiego delfinka smart trike, jest po prostu super! porządny plastik, mądre rozwiązania z rozkładaniem go potem i w ogóle śliczny :D mój synek go uwielbia, polecam ze spokojnym sumieniem!

smart trike ma tygrynka i ajentka napewno :) ja mam smoby tez polecam ;p

w telegraficznym skrocie co u mnie:
w sobote rozmowa o prace pozytywna,jest to knajpa w king crossie
wczoraj bylam juz na jednej zmianie fajna wiara pycha jedzenie i przystepne napiwki :)

ide znowu w weekend a potem moze juz w ciagu tyg tez :)
wiec ,mam prace!!! ciesze sie
i najlepsze ze jej nie szukalam tylko sama przyszla ;p wlasciciel to kolega B i mi zaproponowal bo szukal kelnerki :)

mala jest w weekendy z tata a w tyg jak bede chodzic to z babcia i moja umpela na spole ;p

jutro mam znowu wyjazd w trase do radomia i spowrotem cholernie daleko i znowu caly dzien ale dobrze kasa bedzie!
za jeden wyjazd mam tyle co za tydz a nawet dwa w knajpie.
tyle ze placa przelewem w ciagu 14 dni wiec trzeba czekac na kase.

a jula ma goraczke od wieczora mam nadzieje ze to tylko od zeba bo przebily sie gorne dwojki i to obie naraz
jak to choroba to babcia z nia jutro oszaleje jak bedzie marudzic! oby nie.
dalam jej nurofen, a przed samym spaniem paracetamol w czopku zobaczymy
ale spi z nami dzis bo z lozeczka wylazi, ale to wina tej goraczki widocznie przy mamie bezpieczniej ;p

narazie tyle, uciekam spac bo o 7 wyjezdzam :) dobranoc

reklama
Karola jaka knajpka??? podaj nazwe :) my czesto w kin crosie wiec moze i Ci odwiedzimy czasem:) fajnie ze jestes zadowolona:)

Do góry