reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej,

U mnie cały dzień kupelka była i jeszcze jedna wleciała na kawę jak za starych czasów bo my na innym poznańskim forum się poznałyśmy jak nasze dzieciaczki były małe.
Oliwka pojechała na "mini"wakacje do piątku jej nie ma. Jakoś pusto i cicho bez niej i już tęsknie za nią;)

Skrzat dzięki Ci kobieto!!! przypomniałaś mi że nie zamówiłam tortu na Chrzciny..ale by było...biedna Juleczka , oby szybko przeszło!

An NAJLEPSZE ŻYCZENIA NA NOWEJ DRODZE!!!!

Karola super że prackę dostałaś!!!biedna Juleczka , oby szybko przeszło!

Mężul z pracy wrócił idę obiad pogrzać;)

reklama
Natuśka a ode mnie doszło? od Marka J?

moi pojechali.. cicho, pusto.. ale już za dwa tygodnie my jedziemy do nich, nie mogę się doczekać :D a dzisiaj szybciej zasnę ;)
a no i znowu zakupy były, tym razem w Plazie.. mam zajebistą torebkę z h&m, niestety z nowej kolekcji więc cena normalna ;) tak to jest jak się jest córeczką tatusia :D

... no i mala znowu na działce a ja maseczka na paszczy i siedzę i bąki zbijam :)
skrzat - roczek droga impreza, ale fajnie mieć takie gadżety, ja je uwielbiam bo impreza nabiera klimatu :) my też po powrocie chyba z 5 pralek ciuchów ale jakoś poszło :)
karola - co jest z Julką ? na co ta alergia? zdrówka dla niej !
natuska - ode mnie doszło?
julka- hehe no pogięło :p
tygrynka - gdzie te fotki torebki :) a patrzyłam na opisy na nk super ale patrze o której godz to napisałaś 3?? - szalona ! :-)
an - również życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)

no aż sama się dziwię że rodzice takie dni dobroci mieli ;) zwłaszcza że są przeciwni kupowaniu mi torebek :p tata nawet chciał mi buty kupić byleby nie torebkę :p ale się uparłam bo akurat moja stara żółta się zepsuła (no ale jak się uprzeć to można naprawić, a właśnie, naprawiają gdzieś jeszcze torebki??) no i ta mi idealnie pasowała, kolorem, kształtem, jest pojemna ale nie za duża i można nosić w ręce albo jako listonoszkę...
hmprodtor_hwwpepq.jpg

reklama
Poziomka super fotki, widac że wakacje udane :)) a Werronisia w wielkiej piaskownicy - boska!! kiedy kawka?? :p
Natuśka myślę że spokojnie pisz tutaj, jak się deklarowały to niech teraz dadzą znać co z pieniędzmi, bo może dzisiaj wysłane i nie doszło?
Julka zdrówka dla Juleczki :* ale od jakiego jedzenia to może być??
Skrzat uwielbiam takie gadżety, nadają klimaciku :) a torcik jaki będzie?

Do góry