reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam się z pracy :)
Karola gratuluję nowej pracy :-)
MamaGabi pierwsze kroczki są super brawo dla małej!!
Skrzat oj po powrocie z wakacji to sprzątać się nie chce hihi no i jeszcze masz pracę nad roczkiem!!! Ale to takie przyjemne urządzać przyjęcie dla własnego dziecka :-)
Natuska czytałam o teściach no coments :wściekła/y:
Tygrynka ładnie nocki zarywacie hihi jak to dobrze jest nie pracować ach...rozmarzyłam się :-)
Marcia głowa do góry już niedługo drugi trymestr to będzie lepiej i będzie Power!!!!
Wracam do pracy miłego dnia dziewczyny :-)

reklama
Marcia najważniejsze sie nie stresować bo nie ma czym zawsze będziesz piękna bo na ślubach i weselach jest najpiękniejsza Panna Młoda a goście zawsze dobrze będą sie bawić byle by było dużo wódki i jedzenia i orkiestra z muzyką i uda się na pewno. A ty na kiedy masz termin porodu ;)

na 28 stycznia z ush z miesiaczki na 30 :)

wodka bedzie zarcie bedzie musi byc dobrze :-) musze sie zabrac w tym tyg za dekoratorki i oprawe do kosciola a po wakacjach szybko zrobic poradnie ale dziwnie z brzuchem mi bedzie w poradni ;-)
An czekamy na fotki!

Witam się z pracy :)

i ja witam sie z pracki :-) choć jeszcze tylko 15 minut

i postanawiam poprawę, czyli zagladać częściej, bo jednak troszkę ten regionalny watek zaniedbałam, a szkoda :zawstydzona/y: bo pogoda spacerowa, a tutaj super towarzystwo na spacerki..... :-)

Ilonka, ja tez jestem często w King Crosie... to kiedy umawiamy sie u Karoli na kawkę i coś pysznego................. gratulacji Karola...........

Ostatnia edycja:
Jarzebinka witaj po latach:) my czesto w king crosie bo tam najlepiej sie mogę odnaleźć :) jeśli nie zmieniłaś nr kom. to jak będe wiedzieć ze jade na zakupki to napiszę smsa. bo niestety nie wiem czy codziennie pracujesz i do której:p

karola - gratuluje pracy :)
mamagabi - zdolniacha z Gabi :)
Marcia - jeszcze troszkę i bedzie lepiej, odpoczywaj choć łatwo powiedzieć z takim szkrabem u boku.
Tygrynka - byliśmy w domkach Europa 1 w Karwi, dla dzieciaków ful wypas :) a domki dobrze wyposażone.

Mała na działce usnęła została z moją mamą bo ma wolne. A ja mam chwilę spokoju :) Wszystko już poprane po wyjeździe, poskładane, obiad jest wiec mam czas na relaks :)

Poziomka pozazdrościć relaksu...ja wywiesiłam chyba piątą pralkę, a góra prasowania rośnie i odstrasza;/ Muszę się jeszcze za porządku zabrać...pościele wszystkim zmienić...
Na-tuska widziałam, że emilka wybierała inne przedmioty niż u mnie w rodzinie...u nas sa książka, różaniec, pieniążek, kieliszek:) A co wybrała?

Ja dziś zakupiłam w hurtowni koło siebie papierowe talerzyki na roczek http://www.tamipol.pl/c46,misie dla doroslych talerze rozowe i zielone (na razie na grilla ale chyba dokupie na kwaę też by nie myć wcale), takie same serwetki, baloniki, serpentynki etc:p wydałam 100 zł, a gdzie dwa torty i żarełko;> jestem przerażona tą watachą gości:p

Ostatnia edycja:
Hej
ja jednak dzis w domu Jula cala noc goraczkowala, a rano pokazala sie brzydka wysypka takie babelki
balam sie ze to ospa, ale na szczescie lekara mowi ze to pokrzywka- alergia na jakies jedzenie
a ile sie strachu najadlam ze to cos zakaznego

narazie uciekam do mojej marudy

wpadłam na moment ale po dzisiejszym dniu nogi mam w d.................. ze szpitalnej do domku na pieszo :-D ale Nas pogięło :-D
niedoczytam bo mocy nie mam

reklama
Do góry