reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Michasia na razie zerknęłam na stronkę - super ciuszki! tym bardziej powodzenia życzę:-D niezłych masz rozrabiaków:szok: ale patrząc na Sebastiana obawiam się że też mnie to czeka ;-)
Poziomka super!!! cieszę się że się spotkamy:tak:

zmykam na kolacyjkę z mężem, wpadnę potem, mam nadzieję, że będzie więcej postów;-)

reklama
Dobra babki.. chcecie tego czy nie, jade jutro do tego ZOO :p przed chwilą byłam po bilet na autobus :-D
ale ja się krępowac będę bo Wy już się znacie a ja taka dupa zniknęłam z forum na długie miesiące i nikogo nie znam :-( tylko Karolę :p
a nie będzie problemu jesli w międzyczasie dołaczy do Nas mój mąż? bo będzie z pracy wracał i dołączyłby do Nas żeby mnie potem do domu zabrać ;-)

ja by bardzo chciala przyjsc i sie postaram ale nie wiem jak dlugo bede czekac w kolejce u dermatologa ale dzieki bardzo za pamiec

Cześć dziewczyny ja was podziwiam że dajecie to wszystko ogarnąć bo cofałam się wstecz i strona za stroną i dzisiejszego dnia nawet nie dam rady nadrobić więc jak zawsze nie jestem w temacie :/

doczytałam coś o spotkanku więc miłej zabawy ! no i ładnej pogody i żeby dzieci dały mamą się nagadać ;)

u mnie ostatnio Dominik chodził spać 22:00 i to na siłę dziś niby 20:00 zasnął ale chyba zapeszyłam bo właśnie się obudził :/

Hej dziewczyny :)

To ja juz w troche lepszym humorze,naszczescie! Maz wrocil wczoraj po pracy do domku z ogromnym bukietem kwiatkow,przeprosil,pogadalismy sobie szczerze i wszystko wraca ku lepszemu :)

Bylam wczoraj z mala na basenie ale miala radoche-musze koniecznie to powtorzyc:)
ktoras wie gdzie jeszcze sa baseny z woda ozonowana oprocz w suchym lesie?!

Milego wypadziku do zoo,chetnie bym dolaczyla ale jutro jestem juz zapisana do dermatologa;/ wiec niestety odpada,ale nastepnym razem jestem za:)
W weekend natomiast wybieram sie na cytadele na kejtra-prawdopodobnie w niedziele :)
No nic ide sobie wlaczyc jakis filmik :)

co tak wszystkie w tym tygodniu mają alergologów i dermatologów?? :D
Monia a co to to na cytadeli?? a ozonowana jest też na basenie na batorego, na razie nie ma co iść bo to szkolny basen, chyba że w weekend, ale za chwilkę będą wakacje i znowu w tygodniu będzie puściutki :D

Tygrynka są zawody psich lotów :-) to co rzucają psu dysk i on go łapie w locie :-) ja tez się wybieram, chyba, bo jeszcze bym chciała jechac na Wolę na zawody CSI** :-D muszę się rozeznać w planach imprez :-D

reklama
Do góry