reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

skrzta910 kiecka cudna :tak:

co do sytuacji w tramwaju to niebardzo jest co pisać no standardzik jak to u Nas, co się temu dziecku stało że tak wygląda i takie tam:wściekła/y:

reklama
lilou robię dziecięce.. możesz obejżec zdjęcia w linku w moim podpisie :-)

Tygrynka dogadamy się :-D :-D :-D

Skrzaciku piękna sukienka.. kurcze jak ja bym chciała córeczke :-D

Karola no nie wiem czy dam radę z tym ZOO bo nawet na bilet nie mam :-( a jeszcze znając Gabrysia to by do tego pawilonu z gadami chciał iśc i loda i soczek i coś tam..

Julka nie ma się co przejmować i olać ciekawskich ;-) przytulam :-)

rozmowa.. rozmowa fajna.. młode małżeństwo, mega sympatyczne.. odpowiedz dadzą do środy bo do środy mają rekrutację.. ale facet powiedział ze oprócz atut w postaci pracy w handlu mam drugi który bardzo Go przekonuje - zamiłowanie do fotografii.. bo oprócz tej wysyłki ciuchów to jeszcze robią sesje fotograficzne tych rzeczy i trzeba przygotowac itd :-D a ja że takie coś to nawet po godzinach moge robić :-D :-D :-D
no ale się odezwą.. mam nadzieję ze będą mnie chcieli.. zainteresowanie dużo a szukaja tylko jednej osoby.. ehh..

aha Karola zapewniam Cię że Julka tęskniła za Tobą, ale myslę ze łatwiej Ci będzie dojść do porządku dziennego nad zostawianiem Julki pod czyjąś opieką jak wiesz że jest grzeczna i nie płacze.. niż jak by ciągle płakała i szukała mamy :-) wtedy dopiero byś miała doła ;-)

Boziu tak krotko mnei nie bylo a tu taka produkcja ze zabardzo juz nie iwme oc komu odpisac...

Michasia moze i ja bede chetna na sesyjke bo moja Gaba jzu wieksza i fajne zdjatka by byly teraz...

co do Zyrtecu to ja go tez bralam i zasypialam nastojaco po nim,dzisiaj mialam isc z mala do lekarza ale tylk ozadz od lekarki i zayptalam sie czy mam przyjsc a ona ze jak jest to samo to jeszcze poczekac...a w sumei jest odrobine lepiej...

co do odkurzacza isuszark ito na poczatku tez sie nie bala tylko zasypiala a teraz ryk jest..

wogoel tem oje dziecie wydziela chyba jakies dziwne fliudy bo dzieci ja bija,bylam z nia u sasiadki niedawnoi na palcu zabaw bawia sie ladnei z ta jej coreczka a tam w mieszkaniu bila ja i szczypala am oja mala w ryk bo ona sie bala.... eh... teraz zasnela a ja ide zaraz za obaid sie wziasc...

Michasia trzymam kciuki nadal za to zebys dostala ta prace bo widze ze chcialabys....:-)
Skrzat9 super kiecunia:-)
Julka no co poradzisz na ludzi debili? olac ich...
Poziomka wlasnie a gdzie ty sie podziewasz?

wogole dziewczyny jakos poznikaly teraz.....:-(

MamaGabi zapraszam zapraszam :-)

a może z tym biciem to nie kwestia fluidów Gabrysi tylko tego że dzieci niegrzeczne? mój Marcel tez często jak jakies dziecko nie chce mu czegoś dac to zaczyna ręce podnosic.. coprawda do obcych dzieci generalnie jest kochany i dzieli się, ale zdarzaja się takie przypadki.. a z Gabrysiem to leją sie równo i żaden nie odpuści choćby się i krew lała:wściekła/y:

Michasia nie wiem... ale tak jest ze czesto dzieci bija Gabe a ona placze... bo nie potrafi sie bronic... no nic ja na to nic nie poradze.. generalnie ona nie jest placzliwym dzieckiem...

wstawialm kalafior do gotowania,jeszcze musze zrobic kotlety z cyckow kuraka i ziemniaczki mlode mam... wogoel to mam lenia,mam balagan w domu jak stad do Warszawy i ani odrobiny checi zeby to ogarnac...

Hejka

ja juz prawie spakowana. Dalam radę do sredniej walizeczki siebie i mlodego spakwoac. Dziadkom tylko podrzuce dwie kaszki bo reszte tam kupie no i mam zamiar mu dawac ichnie jedzonko no i leki a tak wcale nie jest zle :)
Obeszlam jeszcze galerie z rana, bank i teraz gniję. Brakuje mi tylko faajnego stroju kapielowego ale nie chce mi sie juz jechac...:)

Karola Ty sie ciesz sie mala fajnie zniosla dzien bez Ciebie. Mozesz ja zostawiac i czasem gdzies wyjsc. Nie wszystkie mamy moga sobie pozwolic bo dzieciaki odrazu wyja...

do nas jeszcze dzis tesciowie wlatuja pozegnac sie z Nikulkiem :)

Marciaa a kiedy wy lecicie? jutro? zazdroszcze.... i życze udanych wakacji... a stroj kapielowy moze sobie tam na miejscu kupisz??? no i po powrocie koniecznie pochwal sie fotkami:) jeszcze raz udanego wyjazdu:)

reklama
wpadłam sie pochwalić Damianek jeździ na 2 kółkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Michasia jak dobrze pamiętam to wstęp do starego zoo jest bezpłatny :tak:

Do góry