Skrzat9 super kiecka, poproszę teraz fotkę Anielki w niej
Marciaa bawcie się dobrze, uważaj na siebie i foty foty foty!!
Karola ale jestem zla, przysłałi nam zły kolor!!! zaraz Ci napiszę na gg albo zobaczysz jutro
a w taką trasę weź mnie kiedyś
super że Julka tak szybko załapała, dzielna dziewczynka
co do sytuacji w tramwaju to niebardzo jest co pisać no standardzik jak to u Nas, co się temu dziecku stało że tak wygląda i takie tam
trzeba było powiedzieć, że "te dziecko" jest z kosmosu i zabija wzrokiem za głupie komentarze więc radzisz uważać
ludzie są beznadziejni czasem
lKarola no nie wiem czy dam radę z tym ZOO bo nawet na bilet nie mam :-( a jeszcze znając Gabrysia to by do tego pawilonu z gadami chciał iśc i loda i soczek i coś tam..
rozmowa.. rozmowa fajna..
dasz radę z zoo, czekamy na Ciebie! a Gabryś może będzie zaaferowany tyloma dziećmi (nawet straciłam rachubę ile nas w końcu idzie
) więc może nie będzie chciał iść? poradzimy sobie;-)
Michasia a gdzie ta praca, w Poznaniu? bo koleżanka też była u młodego małżeństwa tylko pod Poznaniem i właście z kosmetykami nie z ciuchami
ale fajnie by było jakby się jeszcze z tymi fotkami udało!!
wogoel tem oje dziecie wydziela chyba jakies dziwne fliudy bo dzieci ja bija,bylam z nia u sasiadki niedawnoi na palcu zabaw bawia sie ladnei z ta jej coreczka a tam w mieszkaniu bila ja i szczypala am oja mala w ryk bo ona sie bala.... eh... teraz zasnela a ja ide zaraz za obaid sie wziasc...
żadne fluidy tylko niewychowane dzieci i już
nie powiem, Seba też czasem machnie łapką kogoś ale to bardziej nieświadomie że krzywdę robi, zresztą on bardziej przytula i całuje dzieci niż bije
więc jak tylko pozwolisz to jutro wyprzytula Gabunię za te wszystkie niedobre dzieciaki!! chociaż tego też mogłaby się wystraszyć
super, gratulacje!!!
Wywiesili listy maluchów przyjętych do żłobka - mała się dostała, z jednej strony się ucieszyłam ale z drugiej zaraz stres jak to bedzie, czy bedzie chorować? czy sobie da radę? jejku jakoś mi tak smutno się zrobiło no bo kto nie najlepszy jak nie mamusia ...
oj główka do góry, będzie dobrze! ciesz się że przyjęli, super super, pamiętam że jakoś daleko na rezerwowych była, wiec proszę jak fajnie! i dobrze że jesteś, mało Cię było
idziesz jutro z nami do starego zoo?? choooodź!!!