reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

super! no ja na Woli nie będę ;) poza tym w sobotę grill z teściami i bez męża - jupi :p
Monia cieszę się że już lepiej z mężem, miałam napisać :D

reklama
Tygrynka chętnie wpadnę zobaczyć się z Wami. Julka no właśnie ja słyszałam , ze jakiś kłopot z Nutramigenem jest ale o co chodzi?

bo fabryka w Holandii ma problem technologiczny:-( ale naszczęście udało sie u kupiliśmy 6 puszek :tak: Nutramigen wraca już do aptek ale w małych ilościach niestety i trzeba poszukiwać, jeszcze troche i problem powinien sie skończyć, a niestety ta mieszanka nie ma zamiennika:no:

Hej wreszcie mam chwile, Jula wytrabila 250 kaszki i spi ;p jak ja sie ciesze. i jakos nie zal mi cyckowania i tak sie przytula i wiecznie mi buziaczki daje wiec fajnie :)

Fajnie ze sie jutro tak liczna ekipa spotkamy ;) Michasia ty sie nie stresuj, ja tez jeszcze wszystkich laseczek nie mialam okazji poznac w realu ale jutro nadrobimy ;p

Michasia wlasnie Marcin bedzie?to moze wezme do auta blotnik? czy on jeszcze nie skonczony? bo z moim to sie dogadac nie moge. zreszta padlo pare niemilych slow wieczorem wiec nawet nie mam ochoty z nim gadac. zasnal w ciuchach na wyrze i wcale go nie obudze w nocy do pracy wstanie powyginany w dupie to mam. ale wracajac do tematu dla mnie nie problem wlozyc do auta ten kawalek zelastwa :)

Tygrynka jak inne kolory??? ;/ jutro zobacze, ale szkoda... mam nadzieje ze bialy chociaz jest... ide na gg ;)

dziewczyny a na którą się umawiacie do tego zoo?

Michasia oglądam Twój foto blog:-)super:-) a dzieciaczki masz cudne;-)

skrzat a długo takie nauki trwają? kurcze nie pamiętam że my na jakieś chodziliśmy jak Oli chrzciliśmy..

marcia przyjemności na wakacjach;-)

Ciesze sie ze jutro az tyle nas bedzie:) super:)

Julka gratki dla Damianka,zuch chlopak...
POziomeczka gratki za dostanie sei do zloba:)
Michasia super ze i ty bedziesz:)
An moze uda ci sie dolaczyc?
Amandae nei moge sie doczekac az zobacze twoaj kruszynke:)
Monia super ze znowu jest dobrze. buziaki

a mzoe ja namowie meza na niedziele na cytadele na te pieski ja jestem psiara i bym se poaptrzyla co i jak a to na woli to co to? ktos mi wyjasni?

a my bylsimy u znajomych na mini imprezce bo kolega mojego m i drugiego kolegi przyjechal i ja juz w domu,malenka polozona a m poszedl jeszcze na troche:) jak mi wroci w takim satnei jak byl tydz temu to na balkonie bedzie spal....

Skrzat9 12 dzieci????:szok:ojej

a wlasnie a gdzie sie podziala Ania,koza i skrzat? a moze Ania urodzila juz??? dziewczyny odezwijcie sie bo my tesknimy tu:)

reklama
Do góry