reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Tygrynka chętnie wpadnę zobaczyć się z Wami. Julka no właśnie ja słyszałam , ze jakiś kłopot z Nutramigenem jest ale o co chodzi?
bo fabryka w Holandii ma problem technologiczny:-( ale naszczęście udało sie u kupiliśmy 6 puszek Nutramigen wraca już do aptek ale w małych ilościach niestety i trzeba poszukiwać, jeszcze troche i problem powinien sie skończyć, a niestety ta mieszanka nie ma zamiennika
skrzat910
żyje dla nowego życia
My po naukach i powiem wam że fajnie było. Razem z nami będzie 12 dzieciaczków.
Julka gratki dla Damianka!!!
Julka gratki dla Damianka!!!
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
Hej wreszcie mam chwile, Jula wytrabila 250 kaszki i spi ;p jak ja sie ciesze. i jakos nie zal mi cyckowania i tak sie przytula i wiecznie mi buziaczki daje wiec fajnie
Fajnie ze sie jutro tak liczna ekipa spotkamy Michasia ty sie nie stresuj, ja tez jeszcze wszystkich laseczek nie mialam okazji poznac w realu ale jutro nadrobimy ;p
Michasia wlasnie Marcin bedzie?to moze wezme do auta blotnik? czy on jeszcze nie skonczony? bo z moim to sie dogadac nie moge. zreszta padlo pare niemilych slow wieczorem wiec nawet nie mam ochoty z nim gadac. zasnal w ciuchach na wyrze i wcale go nie obudze w nocy do pracy wstanie powyginany w dupie to mam. ale wracajac do tematu dla mnie nie problem wlozyc do auta ten kawalek zelastwa
Tygrynka jak inne kolory??? ;/ jutro zobacze, ale szkoda... mam nadzieje ze bialy chociaz jest... ide na gg
Fajnie ze sie jutro tak liczna ekipa spotkamy Michasia ty sie nie stresuj, ja tez jeszcze wszystkich laseczek nie mialam okazji poznac w realu ale jutro nadrobimy ;p
Michasia wlasnie Marcin bedzie?to moze wezme do auta blotnik? czy on jeszcze nie skonczony? bo z moim to sie dogadac nie moge. zreszta padlo pare niemilych slow wieczorem wiec nawet nie mam ochoty z nim gadac. zasnal w ciuchach na wyrze i wcale go nie obudze w nocy do pracy wstanie powyginany w dupie to mam. ale wracajac do tematu dla mnie nie problem wlozyc do auta ten kawalek zelastwa
Tygrynka jak inne kolory??? ;/ jutro zobacze, ale szkoda... mam nadzieje ze bialy chociaz jest... ide na gg
Michasia84
Fanka BB :)
Karola no jeśli możesz to weź taki jaki jest.. on miał Go coprawda jeszcze spolerowac ale uznał że i tak nie umie więc mam w pompce
lilou
Fanka BB :)
dziewczyny a na którą się umawiacie do tego zoo?
Michasia oglądam Twój foto blog:-)super:-) a dzieciaczki masz cudne;-)
skrzat a długo takie nauki trwają? kurcze nie pamiętam że my na jakieś chodziliśmy jak Oli chrzciliśmy..
marcia przyjemności na wakacjach;-)
Michasia oglądam Twój foto blog:-)super:-) a dzieciaczki masz cudne;-)
skrzat a długo takie nauki trwają? kurcze nie pamiętam że my na jakieś chodziliśmy jak Oli chrzciliśmy..
marcia przyjemności na wakacjach;-)
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Ciesze sie ze jutro az tyle nas bedzie super
Julka gratki dla Damianka,zuch chlopak...
POziomeczka gratki za dostanie sei do zloba
Michasia super ze i ty bedziesz
An moze uda ci sie dolaczyc?
Amandae nei moge sie doczekac az zobacze twoaj kruszynke
Monia super ze znowu jest dobrze. buziaki
a mzoe ja namowie meza na niedziele na cytadele na te pieski ja jestem psiara i bym se poaptrzyla co i jak a to na woli to co to? ktos mi wyjasni?
a my bylsimy u znajomych na mini imprezce bo kolega mojego m i drugiego kolegi przyjechal i ja juz w domu,malenka polozona a m poszedl jeszcze na troche jak mi wroci w takim satnei jak byl tydz temu to na balkonie bedzie spal....
Skrzat9 12 dzieci????ojej
a wlasnie a gdzie sie podziala Ania,koza i skrzat? a moze Ania urodzila juz??? dziewczyny odezwijcie sie bo my tesknimy tu
Julka gratki dla Damianka,zuch chlopak...
POziomeczka gratki za dostanie sei do zloba
Michasia super ze i ty bedziesz
An moze uda ci sie dolaczyc?
Amandae nei moge sie doczekac az zobacze twoaj kruszynke
Monia super ze znowu jest dobrze. buziaki
a mzoe ja namowie meza na niedziele na cytadele na te pieski ja jestem psiara i bym se poaptrzyla co i jak a to na woli to co to? ktos mi wyjasni?
a my bylsimy u znajomych na mini imprezce bo kolega mojego m i drugiego kolegi przyjechal i ja juz w domu,malenka polozona a m poszedl jeszcze na troche jak mi wroci w takim satnei jak byl tydz temu to na balkonie bedzie spal....
Skrzat9 12 dzieci????ojej
a wlasnie a gdzie sie podziala Ania,koza i skrzat? a moze Ania urodzila juz??? dziewczyny odezwijcie sie bo my tesknimy tu
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
lilou na 11 w starym zoo? dolaczysz? chodz z nami
reklama
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
ok to wezme go
Skrzat9 wlasnei jakie nauki? my niedawno chrzcilismy i nie bylo nic...
Skrzat9 wlasnei jakie nauki? my niedawno chrzcilismy i nie bylo nic...