MamaGabi jeszcze nie urodzilam. I narazie sie nie zanosi Ale milo, ze pytasz Jestem Wasza wierna czytelniczka a sama nic nie pisze bo jakos nie mam co. Jedyne co mi do glowy przyszlo to, ze moj piesek sie boi sie odkyrzacza jak Wasze dziecko
reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
my tez mieliśmy nauki przed chrztem
my mieliśmy około godzinne spotkanie kiedy ksiądz mówił jak to będzie wyglądało i malutką ale śmieszną pogadankę strzelił czym jest chrzest.. a oprócz Seby chrzczona była półroczna dziewczynka i roczny chłopczyk... jejku dosłownie rok temu (30 maja), kiedy to minęło... a imprezkę mielismy w Galerii Smaku na Mogileńskiej Lilou
lilou
Fanka BB :)
No to idę :-)zabiorę się z P rano, więc już ok 9:30 będę najwyżej do jakiegoś sklepu pójdę ;-)
Michasia84
tak, na woli są zawody w skokach i dodatkowo jakieś atrakcje dla dzieci itd, wtęp wolny :-) ja jestem koniara straszna więc musze na Woli być
Lilou dziękuję
idę spaćku bo mi mąż focha zaraz śwignie do jutra :-)
Lilou dziękuję
idę spaćku bo mi mąż focha zaraz śwignie do jutra :-)
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
mój M na nocce więc focha niewalnie
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
lilou dasz rade z malenstwem tyle czasu? cyckowy jest czy butelkowy?
Ania no co ty jak nie masz oczym pisac? no co ty? nie wyglupiaj sie bo i jeszcze ty nam uciekniesz:-) idziesz jutro z nami? chodz na troche poznasz nas
no to na niedziele Tygrys i ja meza namowie a jak nei to sama pojade na cytadele a na konei tezb y mchciala bo uwielbiam ale zobaczymy
Ania no co ty jak nie masz oczym pisac? no co ty? nie wyglupiaj sie bo i jeszcze ty nam uciekniesz:-) idziesz jutro z nami? chodz na troche poznasz nas
no to na niedziele Tygrys i ja meza namowie a jak nei to sama pojade na cytadele a na konei tezb y mchciala bo uwielbiam ale zobaczymy
lilou
mamaGabi cycusiowy :-)najwyżej podejdę do pracy i tam nakarmię i do pati i maksa się przejdę:-)
reklama