reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hejka

Jeszcze raz dziękidziewczyny. Ja z rana z 2h czuje sie kiepsko...cos mnie mdli i senna jestem ale poleze troszke i jakos mija.
U nas nocka kiepska od miesiaca. Nikos ma nowego zabka stad te marudy jego od 2 dni...wlasnie usnal mam chwilke spokoju :)

wszystkim dzieciaczkom wszystkiego najlepszego :)

reklama
Martuś Jeszcze raz ogromne gratulacje!!! Normalnie mi z głowy nie możesz wyjść a to dlatego że Ci najzwyczajniej w świecie zazdroszczę:-D:-D Życzę żeby dzidzia się ładnie ukazała na usg:tak:.

Ajentka to nic tylko się do roboty brać:tak:

U mnie mamcia, poszła z Basią na spacer, ale bym się musiała za jakieś porządki zabrać:p

Hej!

Ja od chodze jak bomba tykająca. Mąż rano pojechał do probola załatwić chrzest i skurwiel odmówił sakramentu Małej bo my nie mieszkamy w jego parafii :wściekła/y: Ale jak braliśmy ślub to też nie mieszkaliśmy i jak potrzebuje kwiatów do grobu Pańskiego to wie gdzie jechać. Ani pół kwiata nie dostanie!!!:angry:

Marciaa gratuluje i ciesze sie niezmiernie!!!!!!!!

Wszystkiego dobrego dla naszych kochanych urwisów!!!!

Filona bo to żadna nasza parafia. Dziecko i Mąż mają meldunek w parafii tego skubańca. A tu w Luboniu chodzimy do kościoła z wygodnictwa bo jest bliżej i spacerkiem z Małą tup tup i jesteśmy. On to robi żeby dosrać tak jak większości parafian.

Skrzat W zwiazku z pracą narazie nie mogę sobie na to pozwolić niestety:-( ale za rok bierzemy się do dzieła:-D
Skrzat910 Niektórzy to naprawdę prawdziwi skubańce, współczuję nerwów.

Wszystkiego dobrego dla dzieciaczków, słoneczka i duuuużo uśmiechu!

skrzat910 no to faktycznie kiepska sytuacja;/ ale jakies rozwiązanie chyba się pojawi co ??
Marcia to mówisz że już cię mdli?? ja dowiedziałam się o ciąży w 4tc i od tamtego czasu do niemal 16tc miałam mdłości i wymioty całodobowe. Oby u ciebie tylko mdłości były..a jak miałaś z Nikodemem??

Ja po placu zabaw już teraz Zosia śpi i myślę nad obiadkiem...

Marcia gratuluję! Przypomniało mi się jak ja robiłam wuchtę testów bo np. miałam kaszel i ubzdurałam sobie że mi się dziecko odkleiło jak kaszlałam itd. :-D Co u gina? Gratuluję ząbka Nikosiowi!

Skrzat ale Ci Basia numer wycięła! :-D:-D

Skrzat910 współczuję takiego proboszcza :wściekła/y:

U nas wczoraj odpadł pępek (wreszcie, zaczynało coś tam się babrać i z octeniseptu pediatra kazała fioletem robić, dwa dni i po krzyku). Dziewczynka nam przytyła z 3300g (spadek z 3380g) na 3700g. Codziennie wychodzimy, wkurza mnie ta biurokracja ze zwolnieniami, USC, becikowym itd., dostałam powera poporodowego i nie czułam zmęczenia aż mnie nie położyła na weekend gorączka i dreszcze do wyra z wyczerpania, odespałam i wszystko gra, staram się pamiętać żeby odpoczywać:tak:.

Wczoraj Zosia jak nie nasze dziecko była marudna i tak inaczej płakała, nie wiedziałam co jej jest, ryczała od 3:30 nad ranem do 11:00 jak przyszła połozna i powiedziała że dziecko przegrzewam. Jak ją rozebrałyśmy, od razu wrócila nasza Zosia, a ja miałam potworne wyrzuty sumienia :sorry:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW!

reklama
Witam mam chwilke. Nikos daje mi popalic dzis kurcze. Szykuje sie do drugiej srzemki. Goscie nam drewno sciagaja to co biegnie w kolo domu przy dachu i stukali i sie rano obudził...

Amandae ginekolog dopiero w pon. Ciekawa jestem ktory to tydzien bo nie mogę dojsc do ładu ale chyba 5

Guziczek. Mnie od 3 tygodni sen brał ciagle i było to juz mi podejrzane. Od tygodnia w sumie mam mdlości ale rano z 2 h i pod wieczor troszke muli. Z Nikosiem miałam tragedie. Bite 3 miesiace dzien w dzien rano do wieczora mdłosci. To było straszne. Mam nadzieje, ze tak mi zostanie bo nie chce miec spieprzonych wakacji:no::-(
Ciesze sie na dzidziusia ale niektorzy mowia ze za szybko. Ja tak nie uwazam. Potem bym sie rozleniwiła ...A tak Nikos bedzie mial prawie 2 latka zostana mu 3 miesiace. No a nie bede musiala nic kupowac poza kosmetykami i pampersikami bo wszystko ma bo mlodym :) no chyba ze dwie kitki mi sie na usg pojawia ;P

skrzat ale chamówa z tymi chrzcinami

Do góry