reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Wszystkiego najlepszego dla maluszków :)

Marcia - ogromne gratulacje :) !!!! ale nowina :) oby jak najmniej mdłości :)
Filona - super te miejsca najbardziej podoba mi się ten Pałac Bagatela :)
Tygrynka , mamaGabi - miłego odpoczynku :)
Skrzat - a to trzeba należeć do parafii żeby dostać tam chrzest? Wydaje mi się, że to nie ma znaczenia wiele przecież rodzin dostaje w innym miejscu - co za d*pek nie ksiądz.

Jakieś plany na dzisiaj wszędzie festyny z okazji dnia dziecka. My w domu bo gorąco na dworze się zrobiło i mala usnęła.

Marcia życze żebyś nie miała mdłości i ciąża wzorowo przebiegala:)

Amande
jesteś mloda mama:) nie miej wyrzutów sumienia, każda z nas to przechodziła, taka rola mamy ; zbieranie doświadczenia, że uczysz się na błędach:) nikt nie jest geniuszem... i nie wie wszystkiego, podręczniki nas nie nauczą. z każdym dniem poznacie się bardziej i zaczniesz jako jedyna rozumieć dzieciaczka i poznawać jego potrzeby:) buziaki i oszczędzaj się !!!!

Poziomeczka
. te miejscowki nie sa "moich marzeń" tylko ze w okolicy moich r. to jedne z najciekawszych miejscówek. nie chce przyjęcia weselnego w zwykłej restauracji.. no chyba ze znajde restauracje z bardzo fajnym wnętrzem:)
eee a co znajcie jakie ciekawe miejsca na weselicho w okolicy poznania?

Marcia gratulacje! Moje dziecie nie bedzie juz najmlodsze na forum:-) :-p

My robilismy weselicho w remizie strazackiej. I bylo zajebiscie! Wszytsko sie udalo o dziwo;) Tyle tylko ze to strasznie duzo pracy, bo my wiekszosc sami przygotowywlismy.

Marcia powiem ci że wydaje mi się że czasami lepiej jest iśc cios za ciosem z dziećmi bo np teraz ja wiem po sobie i po m że za nic w życiu nie chciało bym nam się znów wstawać po kilka razy w nocy. Już teraz m mówi że ojej ale znów zarwane nocki i takie tam. A na następne dziecko będziemy sobie mogli pozwolić za min 3 lata a to już różnica ponad 4lata.A tak Niko będzie miał różnicę 2 lat i będą mieli fajny kontakt:) Jesteś młoda, wyprawka jest więc czego chcieć więcej:) życzę mniej mdłości dziewczynki;-)

Hej laseczki:)

Marciaa wielkie gratulacje:) oby dzidzia szybko rosła i nie dokuczala mamusi:)

Tygrynka sorrki kochana ze sie nie odzywam na tel ale moj tel sie zepsul,wyswielacz sie rozlal i nie widze nic na nim, ani kto dzwoni ani kto pisze nic, tak wiec naawet zadz nie moge. w sobote wracam juz do poznania szczerze mowiac to mam dosc... ale nie bede zanudzac:-(

a tak to zawiedzona jestem bo wcale nie tesknicie za mna:-p:-p:-p:-:)-(

no nic ja jak zawsze na chwilke,u sasiadki korzystam z neta wic poczytalam tylko ostatnie strony.

uciekam papapap

WSZYSTKEIGO DOBREGO DLA MALUSZKOW Z OKAZJI ICH SWIETA:-)

Dla wszystkich ktore chore i ktorcyhc dzieciaczki chore to zdrowka:-)

Hej kochane :-)

KOCHANYM FORUMOWYM DZIECIAKOM ŻYCZĘ FANTASTYCZNEGO DNIA DZIECKA!!!!!

Amande nic się nie przejmuj :-) uczymy sie na własnych błędach zatem głowa do góry :-) jeszcze chwilka i będziesz ekspert mama zobaczysz!!!
Skrzat to ci Basieńka pobudke zafundowała :-) Luli też się tak zdarzyło parę razy :-)
Skrzat9 my też chrzciliśmy nie w naszej parafii i nasz proboszcz kręcił nosem!!! żenada biurokraci zasr....ani co za róznica skoro Bóg jest jeden i jest wszędzie :wściekła/y:
Marciaa Guziczek dobrze pisze :-) fajnie że tak od razu :-) trzymam kciuki żeby było ok :-)
Idę serial obejrzeć buźka :-)

Byliśmy dziś w Luboniu i ksiądz wydawał sie fajny. Jutro ide do biura parafialnego ustalić wszystko dokładnie. A tamtego gnoja pies drapał.

Byłyśmy dziś u teściów. No w morde spodziewałam sie czegoś więcej od nich dla Anielki ale dostała spodnie i słoiczki gerbera:eek: Poza tym mówie jej że jak jechałam to karmiłam Małą a ona nic sobie z tego nie robi tylko otwiera deserek i ładuje w nią. Ja chyba do logopedy musze iść albo coś po chyba nie wyraźnie mówie.

Amandae ucałuj bobasa! Kozaczino dobrze pisze!

MamaGabi tęsknimy!!!

Hej,
A ja styrana na maksa, moja mamcia była caly dzień i zrobiłyśmy wielkie porządki przed domem, obleciałam wszytkie podłogi w domu a potem wyprasowałam 4 pralki, po powrocie z pracy zet koło 18 dojechał moj tata i rodzice zet, więc dzien dziecka na całego. Basia dostała pierwszy jeżdzik i arke noego (kieddieland) - super zabawka - polecam dla wszystkich maluchów:D Odkrywczego domku na razie jej nie daliśmy bo by miała za dużo:p
Mama przywiozła 6 sezon 24h więc idę męża zaciagnąć przed tv, zadowolony jest z porządków więc :-)
Oki, dobrej nocki!

reklama
aaa Marciaaa ale super wieści!!!! ściskam mocno, mocno!!! gratulacje i dla Baltazara :-D i wcale nie za szybko, za szybko to by było jakbyś w połogu zaszła:-p

Kupiłam body ale nie mam jak jechać bo godziny otwarcia są beznadziejne :-(

tam gdzie ja? to co bźdźwiągwo nic nie mówiłaś?? bo ja też będę kupować!! i albo odbiorę za dwa tyg albo męża pogonię, on po pracy spokojnie podjedzie, chcesz??

Tygryś Ty to masz zdrowie. A po Twoim powrocie wpraszam się na tą obiecaną kawę:-) Udanego urlopiku.

czekam czekam!!! i dawaj fotkę Marcelka!

MamaGabi co się dzieje rybka?? ja w Olsztynie będę we wt ale mogę być szybciej jeśli chcesz, żeby się spotkać, co??

Monia olej chłopa, nie warto czasu i sił na kłótnie tracić;-)

Filonka a jak mnie zaprosisz to Ci poszukam fajnych miejsc :-p my mieliśmy w Swarzędzu, w Pałacyku pod Lipami, super sprawa, chociaż na 80 osób to trochę ciasno do tańczenia, ale robią pięknie na dworze...

buziaki dla Waszych szkrabików!!!!

my dzisiaj kolejny zalatany dzień, w dodatku rodzice wzięli nas (mnie, brata i Sebę) do reaturacji na obiad, młody wcinał rigatoni z kurczakiem i sosem serowym aż mu się uszy trzęsły :-D a potem lecieliśmy do domu bo była mega burza, w Poznaniu też? młody wieczorem spał 2,5h dzięki czemu zasnął chwilę przed 23:confused2:

Do góry