reklama
monia149090
Mamusia Wiktorii :)
Hej dziewczyny
Ale dzis byl skwar,a ja z mala wybralam sie na wichrowe do dziadkow pieszo...myslalam ze tam nie dotre! ale dalam rade-nie mialam wyjscia
Z D kolejna klotnia-juz mam tego wszystkiego dosc (((
Marciaa gratulacje
Skrzat wracaj szybko do zdrowia
Tygrynka wypoczywaj
Ale dzis byl skwar,a ja z mala wybralam sie na wichrowe do dziadkow pieszo...myslalam ze tam nie dotre! ale dalam rade-nie mialam wyjscia
Z D kolejna klotnia-juz mam tego wszystkiego dosc (((
Marciaa gratulacje
Skrzat wracaj szybko do zdrowia
Tygrynka wypoczywaj
R
rikapa
Gość
monia z facetami to już tak jest niestety raz dobrze raz źle :-( trzymaj się kochana :*
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
macie jakies upatrzone??Marta no to ładnie zaszaleliście.
co do ślubu to euro2012 też będzie należeć do nas zaczynamy szukać miejscówki
wlasnie ze jeszcze nic, narazie szukam w okolic moich r.
to nam się podobalo tylko za malo miejsc jest
Pałac Bagatela
później to:
http://www.palac-mysliwski.pogodzinach.net/galeria.html
tylko ten sam minus za mala liczbę miesc, przewidywana ilosc gosci u nas to okolo 80:/
http://www.villaroyal.pl/
to nam się podobalo tylko za malo miejsc jest
Pałac Bagatela
później to:
http://www.palac-mysliwski.pogodzinach.net/galeria.html
tylko ten sam minus za mala liczbę miesc, przewidywana ilosc gosci u nas to okolo 80:/
http://www.villaroyal.pl/
Ostatnia edycja:
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Ten Bagatela troche podobny do naszego B. ladny
no nic ja lece dobranoc
no nic ja lece dobranoc
witam!!
Skrzat no własnie ścięłam włosy bo je zapuszczam hihi!!! Kupiłam body ale nie mam jak jechać bo godziny otwarcia są beznadziejne :-(
Marcia no gratulacje :-) super wiadomość !!!
Tygryś ale masz tam atrakcje :-) pozazdrościć !!!
idę się kłaść buziaki
Skrzat no własnie ścięłam włosy bo je zapuszczam hihi!!! Kupiłam body ale nie mam jak jechać bo godziny otwarcia są beznadziejne :-(
Marcia no gratulacje :-) super wiadomość !!!
Tygryś ale masz tam atrakcje :-) pozazdrościć !!!
idę się kłaść buziaki
Martuś Jeszcze raz ogromne gratulacje!!! Normalnie mi z głowy nie możesz wyjść a to dlatego że Ci najzwyczajniej w świecie zazdroszczę Życzę żeby dzidzia się ładnie ukazała na usg.
Karola Jutro koło przedszkola tam niedaleko przychodni od 14 do 17 organizują festyn dla dzieci z okazji dnia dziecka, kucyki, klauny, zjeżdżalnie itd. itp. Na karuzelę też się wybierzemy Może się jutro spotkamy, ja już wiem że będzie ze mną kumpela w 8 miesiącu ciąży, kolega z 13 miesięczną córcią więc jak coś to śmiało dołączaj:-)
Tygryś Ty to masz zdrowie. A po Twoim powrocie wpraszam się na tą obiecaną kawę:-) Udanego urlopiku.
Dziewczyny jutro zrobię fotkę Marcelkowi to Wam wstawię;-)
Spokojnej nocki.
Karola Jutro koło przedszkola tam niedaleko przychodni od 14 do 17 organizują festyn dla dzieci z okazji dnia dziecka, kucyki, klauny, zjeżdżalnie itd. itp. Na karuzelę też się wybierzemy Może się jutro spotkamy, ja już wiem że będzie ze mną kumpela w 8 miesiącu ciąży, kolega z 13 miesięczną córcią więc jak coś to śmiało dołączaj:-)
Tygryś Ty to masz zdrowie. A po Twoim powrocie wpraszam się na tą obiecaną kawę:-) Udanego urlopiku.
Dziewczyny jutro zrobię fotkę Marcelkowi to Wam wstawię;-)
Spokojnej nocki.
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hej hej
Marcia no to gratulacje ale nowinka ) super)oby dzidzia ładnie rosła
Filona bardzo sympatyczne miejscówki
Dobra zmykam dać Zosi śniadanko
Marcia no to gratulacje ale nowinka ) super)oby dzidzia ładnie rosła
Filona bardzo sympatyczne miejscówki
Dobra zmykam dać Zosi śniadanko
reklama
hello,
ja już wstana, zet pojechał do pracy a Basia grandzi, ale numer dziś wycięła. Obudziła się i woła z łóżeczka no to ja siup i po mleko na dół, ale patrze na zegarek w kuchni i jest 4:50 no ale mleko gotowe więc idę na górę, a to śpi Schowałam do termo opakowania i o 7 było jak znalazł Ale miałam ubaw Teraz czekam na mamcie bo przyjedzie do Basi na cały dzień z Figusem (pieskiem) a ja może trochę poogarniam
A dla wszystkich Waszych Dzieciaczków dużo uśmiechu i radości na DZIEŃ DZIECKA
ja już wstana, zet pojechał do pracy a Basia grandzi, ale numer dziś wycięła. Obudziła się i woła z łóżeczka no to ja siup i po mleko na dół, ale patrze na zegarek w kuchni i jest 4:50 no ale mleko gotowe więc idę na górę, a to śpi Schowałam do termo opakowania i o 7 było jak znalazł Ale miałam ubaw Teraz czekam na mamcie bo przyjedzie do Basi na cały dzień z Figusem (pieskiem) a ja może trochę poogarniam
A dla wszystkich Waszych Dzieciaczków dużo uśmiechu i radości na DZIEŃ DZIECKA