reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marta no to ładnie zaszaleliście.:)

co do ślubu to euro2012 też będzie należeć do nas:):p zaczynamy szukać miejscówki:)

reklama
Hej dziewczyny :)
Ale dzis byl skwar,a ja z mala wybralam sie na wichrowe do dziadkow pieszo...myslalam ze tam nie dotre! ale dalam rade-nie mialam wyjscia :)
Z D kolejna klotnia-juz mam tego wszystkiego dosc :((((
Marciaa gratulacje :)
Skrzat wracaj szybko do zdrowia :)
Tygrynka wypoczywaj :)

witam!!
Skrzat no własnie ścięłam włosy bo je zapuszczam hihi!!! Kupiłam body ale nie mam jak jechać bo godziny otwarcia są beznadziejne :-(
Marcia no gratulacje :-) super wiadomość !!!
Tygryś ale masz tam atrakcje :-) pozazdrościć !!!
idę się kłaść buziaki

Martuś Jeszcze raz ogromne gratulacje!!! Normalnie mi z głowy nie możesz wyjść a to dlatego że Ci najzwyczajniej w świecie zazdroszczę:-D:-D Życzę żeby dzidzia się ładnie ukazała na usg:tak:.
Karola Jutro koło przedszkola tam niedaleko przychodni od 14 do 17 organizują festyn dla dzieci z okazji dnia dziecka, kucyki, klauny, zjeżdżalnie itd. itp. Na karuzelę też się wybierzemy:tak: Może się jutro spotkamy, ja już wiem że będzie ze mną kumpela w 8 miesiącu ciąży, kolega z 13 miesięczną córcią więc jak coś to śmiało dołączaj:-)
Tygryś Ty to masz zdrowie. A po Twoim powrocie wpraszam się na tą obiecaną kawę:-) Udanego urlopiku.
Dziewczyny jutro zrobię fotkę Marcelkowi to Wam wstawię;-)
Spokojnej nocki.

hej hej
Marcia no to gratulacje ale nowinka :)) super:))oby dzidzia ładnie rosła:)
Filona bardzo sympatyczne miejscówki

Dobra zmykam dać Zosi śniadanko

reklama
hello,
ja już wstana, zet pojechał do pracy a Basia grandzi, ale numer dziś wycięła. Obudziła się i woła z łóżeczka no to ja siup i po mleko na dół, ale patrze na zegarek w kuchni i jest 4:50:szok: no ale mleko gotowe więc idę na górę, a to śpi:p Schowałam do termo opakowania i o 7 było jak znalazł:p Ale miałam ubaw:p Teraz czekam na mamcie bo przyjedzie do Basi na cały dzień z Figusem (pieskiem) a ja może trochę poogarniam:D

A dla wszystkich Waszych Dzieciaczków dużo uśmiechu i radości na DZIEŃ DZIECKA
happymlkdaykids1.gif

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry