reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Marciaa biedulek mały! Seba to samo wczoraj pod kościołem :D śmiejemy się że robił wszystko byleby tylko panna młoda została dla niego :D
kurcze, przykro mi Julka że tak się kłócicie :/

aż mi głupio bo przyszłam piać z zachwytu nad swoim, tak ładnie się wczoraj wybawiliśmy, wrócilismy po 4 i ledwo się położylismy to młody o 5:30 wstał :/ ale ja spałam dalej, mąż sie nim zajął, nakarmił wybawił... teraz robią mi sniadanko :D
nie wiem czy pójdziemy na targi bo idziemy na grilla do teściów a potem na osiedlowy festyn :D Ania wybierasz się może??

Julka naprawdę przykro mi czytać jak Twój Mąż się zachowuję, to zdecydowanie nie w porządku. :wściekła/y: on tak po ślubie się zmienił? Co się stało tym razem? Tulam Cię mocno!

heloł
amandae GRATULACJE!!! Zosie są bardzo spokojne:)
tygrys jak po weselichu?

Ja dziś musiałam wcześniej wrócić z wypoczynku bo Zosia od piątku ma biegunkę... teraz dopiero jej się zatrzymało więc weekend taki sobie;/ później napiszę ...
teraz chcę odpocząć bo młoda śpi

biedna Zosiula, zdrówka!

na weselu fajnie było, wyatńczyliśmy się, nagadaliśmy ze znajomymi, pośmialiśmy.. bardzo udane wesele! jedyne co to znowu się nie upiłam - nie to że tak bardzo tego chciałam ale wypiłam 2 kieliszki wina, jednego drinka i z jakiś 6 czy 7 czystych kieliszków (nie lubię tak, ale to towarzystwo zawsze wynajdzie jakiś dziwny powód że wypiję :D) i NIC! a przecież tak długo byłam "abstynentką" ;) myślałam właśnie że szybko odpadnę.. ale to może wina jedzenia (dużo dobre treściwe) bo raczej wszyscy się trzymali ;) jedyne co to nóg dzisiaj nie czuję bo wytrzymałam do rana na obcasach...

Tygrynko jak dla mnie jest za goraco na festyn, niestety. Spedze pewnie caly dzien w domu, pies jest u mamy wiec ja jeszcze w polowie w pizamie jestem:p Zaluje troche ze nie pojechalam do mamy na dzialke, bo w cieniu pod drzewkiem zawsze jest przyjemniej niz w czterech scianach.

hej
tygrys no to super że weselicho udane, zawsze tak jest że jak się pije i je i do tego jeszcze tańczy to zazwyczaj trzeba duuuuuuzo wypić aby coś poczuć:)

Moja Zofia już chyba nie ma biegunki:) od 8 rano nic ale o 8.30 zrobiła nam taka histerię że postanowiliśmy się spakować i jednak jechać wcześniej do domku. W dodatku moja mama i babcia cały czas tylko mi mówiły co mam robić że trzeba tak że woda nie że smecty jeszcze niech wypije, że smarować kremem że za lekko ubrana nosz!!!!! mówię wam że ciśnienie to ja miałam wysokie nie ma co!
teraz w domku jest cisza i spokój (no i ciasteczka:p) więc pełen relax:)

Guziczek87 póki co Zosia jest rzeczywiście b.spokojna.

A ja mam pytanie: na oddziale zostawiłam deklaracje o opiekę dla taty Zosi, na wypisie moim ze szpitala jest że dostał 7 dni. Ale nie mam na niego żadnego papierka od lekarza, to idzie do zusu czy trzeba jakiś wniosek wypełnić? Jutro pójdziemy do tego szpitala ale strasznie się martwię że coś zawaliłam :/

witam się i ja :-) ja dopiero co wróciłam, najpierw na chwilkę byłam na majówce z koniem na szczepankowie :-) a później pojechałam do Marcii na grilka :-) jeszcze raz dzięki Martuś :* a teraz padam :-)

reklama
Amandae nie pomoge, bo nie wiem czy cos trzeba czy nei ale wydaje mi sie ze powinias dostac taki papierek jak L4 sie wystawia,ale pewna nie jestem wiec moze dziewczyny bardziej pomoga. a napisz gdzie rodzilas? w Sw. rodzinie? i jak dlugo rodzilas?

Tygrys fajnie ze weselicho udane)

oki bede potem bo mi mala maruda,glodna jest....

Do góry