reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat9 ja juz mowilam bedzie i flaszeczka jak wroce:-) hi hi hi
Julka glowa do gory musi sie kiedys poprawic... przytulam:*

Ide spac bo mnie oczy juz tak boal ze ledwo patrze.

Buzka

reklama
kochane na sekundę wpadam :-) ostatnią stronkę doczytałam :-)
julka na dziady nie ma rady ;/ ciężko się z nimi dogadać no ale jakieś reguły czas ustalić !!! A co do urodzin to się nie łam możemy faktycznie się jakoś spotkać forumowo trzeba przemyśleć temat :-)
Ja zalatana bo jutro ten roczek młodej robimy wieć piszę z kuchni robiąc tarty na jutro, mięsko się marynuje itd. ale roboty trochę jest nie powiem :-( że o kosztach nie wspomnę ale i tak taniej niż w knajpie :-) no dobra wracam do roboty całuję wszystkie baby :-* pewnie zajrzę dopiero w poniedziałek :-) miłej nocki

Z facetami lekko nie ma. Mojemu jak sie wprost nie powie to tez na nic sam nie wpadnie... Ale za to jak sie powie to sie grzecznie bierze do roboty wiec nie narzekam:) Ale tez Wy dziewczyny pewnie macie wiecej doswiadczen, bo my razem od trzech lat dopiero jestesmy.

amandae gratuluje i zazdroszcze! Opowiedz nam troche jak bylo:p

Troche doczytałam :-)
Amande :-) gratulacje gratulacje !!! No piękny okres się teraz zaczyna dla was :-) Pociechy z Zosi, przespanych nocek, 0 kolek, szybkich uśmiechów, i samych radości :-D

Tygryś dobrej zabawy życzę ;-)
skrzat jak ty masz fajnie że ciąglę się spotykasz z kumpelami ciesz się wolnym :-) może kiedyś mi się uda do ciebie wpaść :-) A jak wózek ??
Ania zostawiłam ci wiadomośc na PW :-)
karola w sumie nie złożyłam życzeń z okazji roczku twojej córuni :-) całusy i udanej imprezki ;-)
dobra idę dalej szaleć kulinarnie

witam z rana :-) w moją pierwszą wolną niedzielę :-)

Amandea gratulacje :-)

Julia z facetami tak jest , ja czasem myślę że jakby ich nie było to też bym sobie dała radę :-)
Kozaczino to wszystkiego naj naj dla Majeczki :-)

Ja wczoraj w ramach swojego pobytu w pracy byłam godzinkę na targach dziecięcych w arenie :-)

Hej!

U nas zapowiada sie bardzo aktywny dzień. Najpierw zakupy a raczej próba zakupów na św Marcinie a potem jedziemy na targi do Areny a potem jeszcze do kumpeli. Także dopiero wieczorkiem będziemy.

Kozaczino wszystkiego dobrego i 100lat dla Mai!!!

bo my razem od trzech lat dopiero jestesmy.
My 17 lat razem :zawstydzona/y:

a tak pozatym stwierdziłam ze posmaruje Damianka porządnie kremikiem na słońce i przejde się do teściów niech się wylatają potwory bo M i tak śpi do wieczora, wieczorem wstanie, zje, skorzysta z WC i pójdzie spać dalej:wściekła/y:

miłego dnia dziewczynki:tak:

hej:)

mala dzisiaj pobudke zrobila o 5:wściekła/y: jakos potem na godz zasnela jeszcze ale ciezko bylo,potem m ja wzial ale i tak tak glosno sie zachowywali ze nie moglam pospac...

teraz Gaba drzemie,ja posprzatalam bo jutro kolega przyjezdza. potem do castroramy jedziemy bo musimy kupic kolki i hak izeby zamocowac kwiatki na balkonie bo oczywiscie zanim do betonu sie dostaniemy to musimy przepic 10 cm styropianu:( nie wiem co za madra glowa ocieplala balkon na ostatnim pietrze:wściekła/y: eh...

Kozaczino wszytkeigo naj naj dla Majki:)

Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miauuu... Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!
moz-screenshot-4.png
Zobacz załącznik 356401

Witam się

Majunia chyba dzisiaj roczku nie ma? ;-)

my od 7.30 na dworze. Dzien kiepsko rozpoczety..Nikos tak rozciał sobie gorna wargę o kostke brukową ze szok. Płakał jak nigdy aż mi sie płakać chciało...teraz spi :)
ja sama w domku, cisza jak makiem zasiał. Byłam wczoraj w m1 otworzyli nowy sklep z duperelkami < kolczyki itd.> Diva sie nazywa. Jak ktoras bedzie miala okazje niech wskoczy b. fajne rzeczy

MY dzis czekapy na Rikapkę i zrobimy grilla :)

Amandae- Gratulacje!!!!Czekamy na opowieści :)

reklama
heloł :)

No i w piątek złapała mnie ulewa ale się nie dałam :-D koncert się odbył a po nie zostałam na bibce tylko wróciłam do domku bo za bardzo już bym zmokła .

Wczoraj cały dzionek na działce, grilowalismy , mała spala ja troszkę się smażyłam a wieczorem na Piraci z Karaibów 3D fajny , uwielbiam go ale to chyba najsłabszy ze wszystkich odcinków.

Teraz mąż na spacerku z małą a ja odpoczywam :)

Do góry